Γιώργος Λαμπάτος: «Κινηματογραφικός παραγωγός με φώναξε στο γραφείο του και μου ζήτησε να γδυθώ» (video)

«Η απώλεια των γονιών μου μού στοίχισε»

Must Read

Ήταν μόλις 24 ετών όταν συμμετείχε στη σειρά «Χάι Ροκ» από την οποία έγινε γνωστός στο πανελλήνιο. Ο λόγος για τον Γιώργο Λαμπάτο, ο οποίος στη συνέχεια πρωταγωνίστησε στην πετυχημένη σειρά «Λαβ σορρυ» και έκτοτε ακολούθησαν και ορισμένες μεμονωμένες συμμετοχές στα σίριαλ, μία εκ των οποίων ήταν και στο «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Αναφορικά με επιτυχία που σημείωσε η καριέρα του λόγω της σειράς «Χάι Ροκ», δήλωσε πως: «Έχει καθορίσει την πορεία μου και τον χαρακτήρα μου ο ρόλος στο Χάι Ροκ, αλλά όλα τα στοιχεία που με έχει εφοδιάσει είναι θετικά για την πορεία που είχα όλα αυτά τα χρόνια. Δεν ίσχυαν ποτέ οι φήμες που με ήθελαν ζευγάρι με τη σεναριογράφο της σειράς. Όταν βρίσκεσαι στην πρώτη σειρά της επικαιρότητας, ακούγονται διάφορα πράγματα».

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», ο γνωστός ηθοποιός παραδέχτηκε ότι: «Έχω αδικηθεί από ανθρώπους και καταστάσεις. Στο χώρο υπάρχουν αντιζηλίες, εγωισμός, που φράζουν τον δρόμο μας. Όποιος οδεύει προς την επιτυχία, έχει ανάλογο πόλεμο γύρω του. Ένας κινηματογραφικός παραγωγός με φώναξε στο γραφείο του και μου ζήτησε να γδυθώ, τα μάζεψα κι έφυγα».

«Η απώλεια των γονιών μου μού στοίχισε. Δεν σκέφτεται ένας άνθρωπος αυτή τη στιγμή, παρά μόνο όταν την αντιμετωπίζει», είπε στην συνέχεια ο ηθοποιός.

https://vimeo.com/637053797

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This