Με μίνι φόρεμα γεμάτο παγιέτες ποζάρει γνωστός ηθοποιός!

Must Read

Ο Ευθύμης Ζησάκης είναι… τρελός και παλαβός με το νέο του θεατρικό εγχείρημα και δεν το κρύβει!

Τις προάλλες, ο ταλαντούχος ηθοποιός αποφάσισε να ποστάρει στο Instagram μια φωτογραφία του, όπου ποζάρει με… λαμέ φόρεμα, γράφοντας στη λεζάντα: «Και παγιετα δε γα@@ιεται !! Πάθος και λύσσα είναι τα συστατικά για να πετύχεις την εξέλιξή σου ή την Εκδίκηση.. της Ηλίθιας στο @theater_pk από 19 Οκτώβρη».

Όπως αναμενόταν, η συγκεκριμένη ανάρτηση δεν θα μπορούσε παρά να σχολιαστεί ποικιλοτρόπως από τους διαδικτυακούς φίλους του.

Ο ίδιος, σε πρόσφατη συνέντευξή του, δικαιολόγησε τη… θεοπάλαβη αυτή ανάρτησή του: «Θυμάσαι την ατάκα από την ελληνική ταινία που έλεγαν στον Φαίδωνα Γεωργίτση ”αυτή και μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις”; Ε, αυτό έπαθα κι εγώ για τις ανάγκες της παράστασης ”Η εκδίκηση της ηλίθιας” που θα πρωταγωνιστήσω. Αντί για μουστάκι, που… δεν είχα έτσι κι αλλιώς, με έβαλαν να βάλω φόρεμα, πάνω σε ένα concept που είχε κάνει παλαιότερα για περιοδικό ο Μπραντ Πιτ. Πώς αισθάνθηκα; Χαλαρά, μια και ήταν απαίτηση του ρόλου, κατά τον οποίο… μεταμορφώνομαι και σε πορνοστάρ, έχω να σου πω. Όλα θα τα κάνω σε αυτήν τη δουλειά που θα ανέβει στο θέατρο ”ΠΚ” σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μητρόπουλου και σε παραγωγή του Ηρακλή Λάμπρου και στην οποία θα παίξω με τους εξαιρετικούς Ιωάννα Πηλιχού, Βασίλη Ζούκα, Κατερίνα Βλαμάκη, Χρύσα Παπαλελούδη. Γελάμε πολύ στις πρόβες και είμαι σίγουρος πώς θα γελάσει και το κοινό πολύ…», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This