Βάνα Μπάρμπα: «Κάθε γυναίκα να παίρνει τη δύναμη της ψυχής της στα χέρια της και να αντιμετωπίζει την κατάσταση»

«Εμένα αυτή είναι η άποψή μου και δεν αλλάζει, θα κρατήσω, όσο μπορώ, μια σιωπή»

Must Read

Στις δηλώσεις που είχε κάνει πριν από λίγο καιρό αναφορικά με την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και στάθηκαν η αιτία να προκληθεί θύελλα αντιδράσεων, αναφέρθηκε η Βάνα Μπάρμπα, που βρέθηκε καλεσμένη στην πρεμιέρα του After Dark, στο OPEN.

«Θα πω αυτό που είπε πρόσφατα ο κ. Μπέζος. Όταν ένας άνθρωπος είναι στα κάτω του, καλό είναι να μην λέμε τίποτα. Όποιος περνά τον δικό του γολγοθά, καλό είναι να σιωπούμε μέχρι να βγει το πόρισμα για να μιλήσουμε. Εμένα αυτή είναι η άποψή μου και δεν αλλάζει. Θα κρατήσω, όσο μπορώ, μια σιωπή. Δεν είχα ακούσει ποτέ κάτι, ήξερα ότι υπήρχαν στον χώρο μας. Και πιο παλιά πάντα υπήρχαν οι άντρες που μας έβλεπαν ερωτικά και πάντα υπάρχει αυτό της εξουσίας και του θύματος με τον θύτη. Καμια φορά αλλάζει και δεν ξέρεις ποιος είναι το θύμα και ποιος ο θύτης. Είναι περίεργο» σημείωσε η Βάνα Μπάρμπα.

Μάλιστα, προχώρησε σε μία αποκάλυψη, υπογραμμίζοντας ότι και η ίδια έχει υπάρξει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης. «Βεβαίως κι έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση αλλά επειδή ήμουν παιδί της επαρχίας, δεν υπήρχε περίπτωση να μην το χτυπήσω εκείνη την ώρα. Μάλιστα ένας μεγάλος παραγωγός που πήγε να μου δώσει δουλειά, με κοιτούσε στο μπούστο και σηκώθηκα κι έφυγα, λέγοντάς του να με κοιτά στα μάτια. Δεν είναι αυτό που λένε Βάνα εσύ είσαι μάγκας. Κι εγώ μικρή ήμουν τότε. Κάθε γυναίκα να παίρνει τη δύναμη της ψυχής της στα χέρια της και να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Να μην αφήσει τον χρόνο να την βλάψει. Αυτή είναι η δική μου συμβουλή, μετά από τόσα χρόνια. Εμείς δηλαδή τι κάναμε; Ζούσαμε στην χλιδή; Αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσουμε τον άλλον. Την ίδια στιγμή ύψωσε το ανάστημά σου και μην φοβηθείς τίποτα και κανένα» συμπλήρωσε.

«Είχα πολλές απώλειες στη ζωή μου»

Μεταξύ άλλων, η Βάνα Μπάρμπα έκανε αναφορά στο lockdown αλλά και στις απώλειες που βίωσε στην ζωή της.

«Παραμένω αισιόδοξη και χαρούμενη όσο μπορώ. Το lockdown ήταν άγριο για όλους, δεν το έχουμε ξαναπεράσει. Για εμάς που έχουμε ζήσει άλλες εποχές ήταν πιο άγριο γιατί είχαμε μέτρο σύγκρισης», είπε και συμπλήρωσε: «Είναι πολλά τα χρόνια που έχω αποφασίσει να μην είμαι στην τηλεόραση. Έτυχε να περάσω δύσκολα πράγματα και χρειαζόταν να ψαχτώ μέσα μου. Δεν ήθελα να κάνω τίποτα γιατί είχα μεγάλο βάρος στην ψυχή μου. Είχα πολλές απώλειες στη ζωή μου. Ο πόνος σου αλλάζει τα πάντα. Κατάλαβα ότι ο πόνος αξίζει να είναι στη ζωή μας. Είχα ο πένθος γιατί έχασα την αδερφή μου. Ο πόνος ήταν ασήκωτος ήθελε χρόνο. Μετά έφευγαν φίλοι, ο ένας πίσω από τον άλλον. Έχω ένα σπίτι γεμάτο φωτογραφίες από άτομα που αγάπησαν, αλλά δεν είναι πια εδώ. Δεν με έπαιρναν τα πόδια μου, η καρδιά μου ήταν βαριά».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This