Γιώργος Τσαλίκης: Οι αιχμές στην Κατερίνα Καινούργιου και η απάντηση της παρουσιάστριας (video)

«Δηλαδή εντάξει, φτάνει. Κατερίνα μου»

Must Read

Γενέθλια είχε χθες ο Γιώργος Τσαλίκης και ένας από τους δημοσιογράφους της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρέθηκε στο χώρο όπου διασκέδαζε ο γνωστός τραγουδιστής, προκειμένου να του ευχηθεί εκ μέρους της εκπομπής.

Ο αγαπημένος ερμηνευτής αφού ευχαρίστησε τον ALPHA για τις ευχές του, μίλησε στην κάμερά της εκπομπής για τις φήμες που θέλουν τον ΣΚΑΪ να τον προσεγγίζει προκειμένου να λήξει ο πόλεμος μεταξύ τους.

Συγκεκριμένα ακούγεται ότι ο ΣΚΑΪ πρότεινε στον Γιώργο Τσαλίκη να γίνει κριτής στο «The Masked Singer».
Ο τραγουδιστής αποκάλυψε αν ισχύουν οι φήμες, ενώ παράλληλα έριξε τα βέλη του στην Κατερίνα Καινούργιου για τη στήριξη που έχει δείξει στο Γρηγόρη Γκουντάρα.

«Επειδή δε φοράω μάσκα, θα σου πω ότι εγώ μιλάω μόνο όταν είναι κάτι επίσημο και είναι επιβεβαιωμένο. Εμένα μου αρέσει πάντοτε ο τρόπος να είναι σωστός. Περισσότερο με χαλάει ο τρόπος να είναι κακός. Αν ο τρόπος φτιάξει όλα μπορούν να γίνουν, αν φτιάξει ο τρόπος. Ελπίζω όταν παίξετε αυτό το θέμα να μη στέλνει πάλι η Κατερίνα φιλιά στον Γκουντάρα. Είναι φίλοι, το καταλαβαίνω αλλά όταν παίζεις δηλώσεις μου σε μια εκπομπή την οποία έχω στηρίξει… Ξέρουμε τους φίλους σου, δε χρειάζεται όταν παίζεις δηλώσεις μου να στέλνεις φιλιά στον Γκουντάρα. Δηλαδή εντάξει, φτάνει. Κατερίνα μου, σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Γκουνταράκο μου, φιλιά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής από τη μεριά της προσπάθησε να ξεκαθαρίσει τη θέση της λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εντάξει, δεν ξαναστέλνω φιλιά στον Γκουντάρα… Εγώ τον αγαπάω πάρα πολύ τον Γιώργο και όσες φορές του έχουμε ζητήσει να έρθει πραγματικά ήταν εδώ και με έχει στηρίξει και σε κάτι άλλο που δεν το ξεχνώ. Είχε γίνει ένα θεματάκι κάπου, όχι τίποτα ιδιαίτερο, αλλά ο Γιώργος είχε μπει μπροστά και είχε λυθεί. Το εκτιμώ πάρα πολύ αυτό, σημαίνει ότι είναι σωστός άνθρωπος.

Τώρα, τον βλέπω λίγο πιο διαλλακτικό. Εγώ δεν είπα ποτέ ότι είχε άδικο ο Γιώργος στον τρόπο προσέγγισης. Και δίκιο είχε έτσι όπως του φέρθηκαν και τον είχα στηρίξει πολύ. Απλά, επειδή ήξερα – και μπροστά στον Γρηγόρη Γκουντάρα τον είχα στηρίξει – ο Γρηγόρης δεν είχε σχέση, δεν φταίει που ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να δώσει την εκπομπή σε εκείνον. Είμαι σίγουρη ότι και ο Γιώργος αν κάτσει να το σκεφτεί το ίδιο θα πει…»

https://vimeo.com/639030245

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This