O «τέλειος άνδρας» θα είναι και τέλειος… αντιδήμαρχος

Must Read

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης που βγήκε δεύτερος σε ψήφους στις δημοτικές εκλογές, ορκίστηκε και ανέλαβε πριν λίγες μέρες τα καθήκοντα του.

Ενθουσιασμένος δηλώνει έτοιμος εργαστεί σκληρά ενώ αισθάνεται τιμή και ευθύνη για το έργο που αναλαμβάνει.

Με ένα story που ανάρτησε στο Instagram ο αγαπημένος showman μοιράζεται μαζί μας τις αρμοδιότητες του ως αντιδήμαρχος Περιστερίου μεταξύ των οποίων είναι και η… τέλεση γάμων.

Ο ίδιος έγραψε στον λογαριασμό του:

«Ένα Καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή μου ξεκινάει .
Μαζί με την αγάπη μου για τη μουσική που μετράει 20 χρόνια τώρα και συνεχίζεται δυναμικά σε εντατικούς ρυθμούς, ξεκινάει μια καινούργια πορεία. Μια πορεία δίπλα στον πιο πετυχημένο Δήμαρχο αυτής της χώρας με την πιο δυνατή ομάδα !
Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αντιδήμαρχος Κέντρων Φιλίας (για την τρίτη ηλικία) .
Δυο πολύ σημαντικοί τομείς , γεμάτοι δημιουργία και ευαισθησία .
Αισθάνομαι μεγάλη τιμή , και ευθύνη ..Με ταπεινότητα και πολλή όρεξη για δουλειά έχω σηκώσει ήδη τα μανίκια και θα κάνω το καλύτερο για να τιμήσω τη ψήφο σας και την εμπιστοσύνη σου Δήμαρχε μου ..
Με την αρωγή και τη συνεργασία όλης της Ομάδας της Νίκης , με την εμπειρία του Δημάρχου μας και μέντορα μου και των εξαιρετικά πετυχημένων αντιδημάρχων όλοι μαζί σαν μια γροθιά θα δουλέψουμε για το Περιστέρι της καρδιάς μας ♥️για το Δήμαρχο της καρδιάς μας ♥️Καλή αρχή σε όλους μας , και η Παναγία να μας προστατεύει και να μας καθοδηγεί στο φως και στα σωστά βήματα ..Ευχαριστώ την οικογένεια μου και πάνω από όλους τη Δώρα μου για τη στήριξη , την υπομονή και την αγάπη της..

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This