Πέμπτη 17/6/2021

O «τέλειος άνδρας» θα είναι και τέλειος… αντιδήμαρχος

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης που βγήκε δεύτερος σε ψήφους στις δημοτικές εκλογές, ορκίστηκε και ανέλαβε πριν λίγες μέρες τα καθήκοντα του.

Ενθουσιασμένος δηλώνει έτοιμος εργαστεί σκληρά ενώ αισθάνεται τιμή και ευθύνη για το έργο που αναλαμβάνει.

Με ένα story που ανάρτησε στο Instagram ο αγαπημένος showman μοιράζεται μαζί μας τις αρμοδιότητες του ως αντιδήμαρχος Περιστερίου μεταξύ των οποίων είναι και η… τέλεση γάμων.

Ο ίδιος έγραψε στον λογαριασμό του:

«Ένα Καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή μου ξεκινάει .
Μαζί με την αγάπη μου για τη μουσική που μετράει 20 χρόνια τώρα και συνεχίζεται δυναμικά σε εντατικούς ρυθμούς, ξεκινάει μια καινούργια πορεία. Μια πορεία δίπλα στον πιο πετυχημένο Δήμαρχο αυτής της χώρας με την πιο δυνατή ομάδα !
Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αντιδήμαρχος Κέντρων Φιλίας (για την τρίτη ηλικία) .
Δυο πολύ σημαντικοί τομείς , γεμάτοι δημιουργία και ευαισθησία .
Αισθάνομαι μεγάλη τιμή , και ευθύνη ..Με ταπεινότητα και πολλή όρεξη για δουλειά έχω σηκώσει ήδη τα μανίκια και θα κάνω το καλύτερο για να τιμήσω τη ψήφο σας και την εμπιστοσύνη σου Δήμαρχε μου ..
Με την αρωγή και τη συνεργασία όλης της Ομάδας της Νίκης , με την εμπειρία του Δημάρχου μας και μέντορα μου και των εξαιρετικά πετυχημένων αντιδημάρχων όλοι μαζί σαν μια γροθιά θα δουλέψουμε για το Περιστέρι της καρδιάς μας ♥️για το Δήμαρχο της καρδιάς μας ♥️Καλή αρχή σε όλους μας , και η Παναγία να μας προστατεύει και να μας καθοδηγεί στο φως και στα σωστά βήματα ..Ευχαριστώ την οικογένεια μου και πάνω από όλους τη Δώρα μου για τη στήριξη , την υπομονή και την αγάπη της..

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φτωχός συγγενής