Πένθος για την Τζένη Χειλουδάκη: «Θα σε αγαπώ μέχρι να σε συναντήσω πάλι»

Must Read

Δύσκολες ώρες περνάει η Τζένη Χειλουδάκη που ζει μόνιμα στη Σητεία Κρήτης, αφού η μητέρα της έφυγε από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς στα 87 της χρόνια. Η ίδια έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, γράφοντας ένα σπαραξικάρδιο κείμενο.

«Η μανούλα μου έφυγε από ανακοπή καρδιάς πριν λίγη ώρα… ακριβώς στις 12 μ.μ. 28 Οκτωβρίου του 2021… μάνα, όπως έζησες εσύ 87 χρόνια για μένα, θα ζήσω και εγώ, για σένα μόνο και για τα ζωάκια μου… απλά μάνα, να ξέρεις, ξεριζώθηκα… δεν έχω πια τα φτερά που μου έδινες να πετώ ούτε τις ρίζες που με κρατούσαν στη γη… θα αναπνέω, μάνα μου… άλλα με δυσκολία όπως εσύ το τελευταίο διάστημα… να ξέρεις, μάνα, είσαι ο μοναδικός άνθρωπος που αγάπησα πιότερο και από τον εαυτό μου… θα σε αγαπώ μέχρι να σε συναντήσω πάλι κάποτε και να στο πω ξανά… και έπειτα αιώνια μαζί θα ταξιδεύουμε στο σύμπαν… αναπαύσου τώρα…» έγραψε.

Να θυμίσουμε ότι η 53χρονη Τζένη Χειλουδάκη ήταν η πρώτη Ελληνίδα μοντέλο που είχε προβεί σε φυλομετάβαση κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1990. Απασχόλησε έντονα την κοινή γνώμη το 1997, όταν δημιούργησε ερωτική σχέση με τον εισαγγελέα Ρόδου Γιώργο Σακελλαρόπουλο, ο οποίος την πρωτοσυνάντησε ως ιερόδουλη όταν ερευνούσε τα πορνεία του νησιού.

Η σχέση οδήγησε σε εθνικό σκάνδαλο και, όταν τα πράγματα έφτασαν στο απροχώρητο, ο Σακελλαρόπουλος την άφησε για να επιστρέψει στην οικογένειά του. Στις 24 Απριλίου 2021 η Τζένη Χειλουδάκη ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook ότι αντιμετωπίζει κάποια σοβαρά προβλήματα υγείας, ότι την περίοδο του Πάσχα θα αφαιρούσε το στήθος της στο Νοσοκομείου Ηρακλείου, και η έγνοια της ήταν στη μάνα της και στα ζωάκια της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This