Τάσος Ξιαρχό: Σάλος με το bullying που άσκησε σε κορίτσι για τα κιλά της – Η αποστομωτική απάντηση της κοπέλας (video)

Η δημόσια κατακραυγή που δέχτηκε ο χορογράφος ύστερα από την απρεπή συμπεριφορά του!

Must Read

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε το story που ανάρτησε ο Τάσος Ξιαρχό, στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram από βραδινή του έξοδο, όπου σχολίαζε με απρεπή τρόπο μία κοπέλα, η οποία καθόταν σε διπλανό τραπέζι από εκείνον και μάλιστα έδειξε και το πρόσωπό της.

Συγκεκριμένα ο γνωστός χορευτής σχολίασε τα κιλά της και την ενδυματολογική της επιλογή.

Το θέμα όμως πήρε μεγάλη έκταση και γι’ αυτό τον λόγο ο ίδιος προσπάθησε να σώσει την κατάσταση, ζητώντας (μετά από λίγη ώρα) συγνώμη στην κοπέλα που έφερε σε δύσκολη θέση, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως δεν είναι ρατσιστής.

«Ζητώ συγγνώμη από την κοπέλα για τον σχολιασμό. Η αλήθεια είναι πως πολλές φορές ο αυθορμητισμός μου είναι εξτρίμ. Παρ΄όλα αυτά δεν αναγνωρίζω το ότι ο καθένας μπορεί να γίνει δικαστής και να δικάσει εμένα ή τον οποιονδήποτε όταν όλοι πίσω από τις οθόνες κράζουν ανελέητα και χωρίς όριο.

Η συγγνώμη μου είναι αληθινή μόνο και μόνο επειδή την έφερα σε δύσκολη θέση και σίγουρα δεν είμαι ρατσιστής με το πάχος. Μπορείτε να με κάψετε στο Σύνταγμα όσοι θεωρείτε τους εαυτούς σας δικαστές όμως νομίζω ότι δεν αφορά όλους εσάς ο λόγος μου και απλά περιμένετε να ασχοληθείτε με κάτι. Ευχαριστώ», έγραψε χαρακτηριστικά.

Οι χρήστες του Twitter έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά την πράξη του αυτή κάνοντας λόγο πως έκανε bullying.

https://twitter.com/EvgenTzavaras/status/1454362862160392194?s=20

Την ασέβεια που έδειξε σε μία άγνωστη κοπέλα, σχολίασαν και αρκετά δημόσια πρόσωπα, παίρνοντας φυσικά το μέρος της,

Δανάη Μπάρκα

«Ξέρω ότι ίσως είναι γραφικό για κάποιους αλλά όσο δε γίνεται κατανοητό τόσο (οφείλουμε) να το λέμε – ειδικά όσοι έχουμε κάποιους ακόλουθους παραπάνω – όχι για να γίνει απλά κατανοητό αλλά αυτονόητο. Ο ρατσισμός είναι το χειρότερο φαινόμενο που υπάρχει στον κόσμο. Οι ρατσιστές είναι το χειρότερο είδος ανθρώπων. Κανένας μα κανένας άνθρωπος δεν είναι ανώτερος από κάποιον άλλον.

Κανένας μα κανένας άνθρωπος δεν έχει το δικαίωμα να υποβαθμίζει κάποιον άλλον. Κανένας μα κανένας δε θα έπρεπε να προβάλλει τα δικά του κόμπλεξ σε άλλους που δε του φταίνε σε κάτι. Κανένας μα κανένας άνθρωπος δεν είναι υποχρεωμένος να στεναχωριέται, να κλαίει, να αισθάνεται άβολα επειδή κάποιος άλλος είναι ανασφαλής, αδύναμος και μικρόψυχος και θεωρεί υπερδύναμη να κρίνει έναν συνάνθρωπό του.

Δεν υπάρχει τίποτα ομορφότερο στον πλανήτη από έναν όμορφο μυαλό, από έναν καλό άνθρωπο, από μια ευαίσθητη ψυχή. Τι να το κάνεις το γυμνασμένο σώμα αν έχεις αγύμναστο εγκέφαλο. O σεβασμός είναι το Α και το Ω σε μια κοινωνία ισότητας και σε έναν κόσμο που παλεύουμε να είναι ισάξιος για όλους με ίδια δικαιώματα. Δε μπορεί να καταπολεμάμε τη βία καθημερινά και ο κάθε ένας να υποτιμά τον διπλανό του είτε γνωρίζονται είτε όχι. Μη γίνεις ένας ξεδιάντροπος άνθρωπος που κοροϊδεύει άλλους και στενοχωρεί καρδιές.

Γίνε ένας ωραίος άνθρωπος με ευγένεια και καλοσύνη προς όλους. Στη θέση του κακοποιημένου ψυχολογικά ή λεκτικά ή σωματικά ανθρώπου μπορεί να βρεθείς ή εσύ ή το παιδί σου ή η αδερφή σου ή η μαμά σου και τότε θα απαιτείς δικαιοσύνη αγάπη και φροντίδα. Γίνε ανοιχτή αγκαλιά για όλους. Το μίσος φέρνει μίσος. Η βία φέρνει βία. Η ευγένεια φέρνει ευγένεια. Η αγάπη φέρνει αγάπη. Δώσε αγάπη. Φτάνει πια»

Σίσσυ Χρηστίδου

«Δε θα τοποθετηθώ όπως πραγματικά θα ήθελα, γιατί όπως βλέπουμε ξεκάθαρα από την περίπτωση του #ξιαρχό, το bullying γεννάει πολλές φορές bullies. Θα πω μόνο πως εγώ μικρή έμαθα κυρίως να μην κάνω πράξεις σαν αυτή, για τις ρίγες δεν έμαθα κάτι»

Καίτη Γαρμπή

«Αυτά δήλωνε το 2019 ο #ξιαρχό. Για να μας πει λοιπόν σήμερα μετά την κάθετη χοντράδα του για τις οριζόντιες ρίγες, ποιο είναι ο κομπλεξικός και ο μονοδιάστατος;»

Εβελίνα Νικόλιζα

«Αν δε ντρέπεσαι εσύ που το έκανες αυτό, ντρέπομαι εγώ για λογαριασμό σου».

«Βλέπω άπειρες γυναίκες και άντρες (και εμένα μέσα) με τα κιλά μας τα σπυράκια μας, τις ρυτίδες μας και τις ρίγες μας να χαμογελάμε και να βγαίνουμε με τους φίλους μας και να μιλάμε για πράγματα που μας αρέσουν, για ταξίδια που θέλουμε να κάνουμε για ευτράπελα στη δουλειά κλπ κλπ.

Βλέπω και κάποιους άλλους που βγαίνοντας έξω περνάνε καλά με το να σχολιάζουν και να προσβάλουν τους γύρω τους (θεωρώντας ότι είναι καλύτεροι-είναι να τρελαίνεσαι).

Είναι πολύ ξεκάθαρο το ποια από τις δυο κατηγορίες είναι για λύπηση.

Όχι εμείς 

Ρίγες μέχρι να σβήσει ο ήλιος».

Θέμης Κανέλλος

«1. ρατσισμός, 2. slut shaming, 3. bullying για κιλά και πολλά πολλά άλλα. Φτάνει, φτάνει με αυτό το πολύ κακό pr stand για να μιλάνε για σένα. Το να προσβάλλεις άλλους ανθρώπους δεν είναι τρόπος για να μιλάνε τα κανάλια και ο κόσμος για σένα.

Δεν έχεις λίγη τσίπα επάνω σου; Που ενώ και εσύ έχεις ζήσει bullying επιλέγεις να γίνεις εσύ ο μεγαλύτερος μπούλης. Επειδή έχεις άκρες και ξέρεις κόσμο και θα συνεχίσεις να έχεις δουλειά αυτό τι σημαίνει; Ότι είναι οκ να προσβάλλεις κόσμο; Κρίμα γιατί πάντα σε είχα σαν είδωλο στο μυαλό μου και όμως έκανα μεγάλο λάθος. Δε μίλησα μια, δε μίλησα δυο, τρεις αλλά φτάνει. Unfollow και αντίο… “Δε φοράμε ρίγες αν έχουμε παραπάνω κιλά” … Σοβαρά αγαπούλα;

Και εσένα ποιος σε ρώτησε; Πότε σε κάναμε κριτή των πάντων; Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να βιντεοσκοπείς έναν άγνωστο άνθρωπο εν αγνοία του; Γιατί πρέπει όλοι να είμαστε αδύνατοι και γυμνασμένοι; Και τι να φοράνε κύριέ μου… μόνο μαύρα να κόβει; Δε πας σπίτι σου μόνος σου να… λέω εγώ που θα πεις τι θα κάνει ο καθένας; Μην αφήσετε ποτέ κανέναν να σας πει πως θα ζήσετε τη ζωή σας. Φορέστε ρίγες, ανεβάστε ότι θέλετε στα social και αν έχετε covid να κάτσετε σπίτι. Τόσος εγωισμός τέλος πάντων;»

Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Αμφιταλαντευτήκαμε αν πρέπει να παίξουμε το θέμα ή όχι. Γιατί καμιά φορά, δίνοντας χώρο και χρόνο σε κάποιες συμπεριφορές τις ενισχύεις ακόμα και αν τις καταδικάζεις. Θεωρώ ότι δεν δικαιούται κανείς μα κανείς να σχολιάζει τον οποιονδήποτε εν αγνοία του, σε δημόσιο χώρο. Είναι όλο λάθος.

Δεν ξέρω τι παρέες κάνει ο καθένας και τι συζητάει με την παρέα του. Μπορεί με την παρέα σου να χυδαιολογείς, να προσβάλλεις, να βρίζεις, να υποτιμάς, να σχολιάζεις τον άλλον για το ύψος, τα κιλά του, τη στραβή του μύτη, τα μεγάλα του αφτιά.

Δεν δικαιούσαι σε καμία περίπτωση αυτό να το κάνεις χρησιμοποιώντας το πρόσωπο του άλλου, δείχνοντας τον, διαπομπεύοντάς τον στο διαδίκτυο. Αυτό είναι λυπηρό και δεν το περιμένεις και από έναν άνθρωπο που τον συμπάθησε ο κόσμος όταν μίλησε για την προσωπική του ιστορία… Δεν περιμένεις αυτή την συμπεριφορά από έναν τέτοιο άνθρωπο.

Είναι απαράδεκτο από άποψη συμπεριφοράς. Από ένα παιδί που έχει βγει και έχει μιλήσει ανοιχτά γι’ αυτά που έχει περάσει περιμένεις κάτι διαφορετικό. Κι ενώ ζητάει συγγνώμη, μετά κάνει ένα γκάλοπ ποιοι το έχετε κάνει με την παρέα σας. Δεν είναι δικαιολογία το τι κάνεις ο καθένας στην παρέα του. Όταν έχεις 50 χιλιάδες followers και είσαι αναγνωρίσιμος, μην το κάνεις. Είναι απρεπές και άτοπο.

Πραγματικά θεωρώ ότι τέτοιες συμπεριφορές απομονώνονται και σταματούν και εκλείπουν όταν δεν τους δίνεις χρόνο και χώρο φιλοξενίας».

https://vimeo.com/641059610

Κόνι Μεταξά

«Δεν ευθύνομαι για τις μα@@@@ες των άλλων. Ευθύνομαι για την απόσταση που βάζω ανάμεσα σε μένα και σε αυτούς».

«Για όποιον δεν κατάλαβε: Μπορείς να φοράς ό,τι θέλεις. Μπορείς να βάφεσαι όπως θέλεις. Μπορείς να τρως ό,τι θέλεις. Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις. Αρκεί να μην πληγώνεις κάποιον. Μου φαίνεται παράλογο που το 2021 αυτό δεν είναι αυτονόητο. Για εμένα είναι αυτονόητο. Εγώ έχω πληγωθεί πολλές φορές από λόγια και πράξεις άλλων. Γι’ αυτό δε γουστάρω να βλέπω κανέναν να πληγώνεται. Θα είμαι πάντα εδώ να σου λέω ότι είσαι αρκετή/ος έτσι ακριβώς όπως είσαι. Θα είμαι πάντα εδώ να σου θυμίζω να τους γ@@ας πρώτα και μετά να τους γράφεις στα α@@@@ια σου».

Ελεονώρα Μελέτη

«Όταν το είδα χθες βράδυ, δε μπορούσα να πιστέψω ότι το έχει κάνει αυτό το πράγμα. Του έστειλα ένα μήνυμα και τον ρώτησα αν θέλει να βγει στην εκπομπή να πει το σκεπτικό με το οποίο το έκανε αυτό, γιατί τον αδικεί. Δεν απάντησε» 

«Ξεκινάει το βίντεο με το “όταν ήμουν παιδί, άκουγα ένα πράγμα συνέχεια…” και θέλω να πω στον Τάσο ότι όταν εγώ ήμουν παιδί, άκουγα συνέχεια ότι πρέπει να έχω τρόπους και να μην προσβάλλω τους ανθρώπους. Αυτό πρέπει να περάσει στο παρελθόν πια. Δεν πρέπει να κάνουμε τέτοιες σκέψεις. Ποιον λόγο εξυπηρετεί αυτό το στόρυ; Είχε πει πολύ χοντρά πράγματα ο Τάσος Ξιαρχό για το bullying και τώρα βγαίνει αυτός και κάνει bullying σε μία άλλη κοπέλα που φόρεσε ρίγα; Και μετά κρύφτηκε στην τουαλέτα;», είπε με τη σειρά του ο Κώστας Τσούρος με την Φλορίντα Πετρουτσέλι να σημειώνει:

«Αυτή είναι η κακή πλευρά της υπόθεσης με τα social media. Δε μπορώ ότι ένα δημόσιο μοντέρνο πρόσωπο που έχει δεχτεί bullying ότι θα έκανε κάτι τέτοιο»

https://vimeo.com/641076819

Ποιος είναι πρωινιάτικα

https://vimeo.com/641084398

Νίκος Κοκλώνης

«Ήταν λάθος όλο αυτό που έκανε, πρέπει να ζητήσει συγνώμη»

Νίκος Μουτσινάς

«Πρέπει να κλείσουν και τα Instagram! Δεν μας νοιάζει η άποψη του καθενός. Ξέρεις πώς στεναχωρήθηκα χθες το βράδυ που το είδα; Πήγα κι έκαψα όλα τα ριγέ μου σαν τον τρελό. Πάτε καλά; Η κοπέλα να μην στεναχωριέται κι όλα τα άλλα… Μη λέμε και μπούρδες.

Κι εμένα η γιαγιά μου μου έλεγε για τα χρώματα.. Έκατσα εγώ να στα πω ποτέ; Ας ηρεμήσουμε λίγο, ας καθίσουμε λίγο σε ησυχία. Το κορίτσι, γκιώνη, κι όλα μια χαρά»

https://vimeo.com/641171114

H συγκεκριμένη κοπέλα μάλιστα, που έγινε αντικείμενο σχολιασμού χωρίς να το θέλει, είχε στείλει μήνυμα στον χορογράφο εκφράζοντας την ενόχλησή της, «σφάζοντάς τον με το γάντι».

«Ευχαριστώ για το σχόλιο ότι είμαι χοντρή και δε θα έπρεπε να φοράω ρίγες. Την επόμενη φορά να με κάνεις και ταγκ μην είσαι μόνο εσύ ο σχολιαστής. Σε συγχωρώ γιατί ήσουν μεθυσμένος μαζί με την άλλη κοπέλα και προφανώς δεν έχεις όριο. Αν θες μπορώ να σου δώσω την μπλούζα που φορούσα και σαν αδύνατος που είσαι να τη φορέσεις και να την αναδείξεις καλύτερα από το χοντρό κορμί μου. Να είσαι καλά και την επόμενη φορά να πληρώνετε στα μαγαζιά που πάτε και γίνεστε ρεζίλι. Να είσαι καλά και μίλα λίγο στον καθρέφτη»

Για την «επίθεση» που δέχτηκε από τον γνωστό χορογράφο μίλησε η Μαίρη, όπως είναι το όνομά της, στην εκπομπή «Super Κατερίνα» υπογραμμίζοντας πως η συμπεριφορά του ήταν ανεπίτρεπτη.

«Είχαμε πάει με άλλη μια φίλη μου σε ένα πολύ γνωστό μαγαζί στη Νέα Σμύρνη να φάμε και να πιούμε ένα ποτό. Ήρθε με άλλη μια κοπέλα – δεν τον γνωρίζω κιόλας, δεν παρακολουθώ – τρώγανε, πίνανε και διασκεδάζανε. Κάποια στιγμή άρχισαν να κάνουν κάποιες κινήσεις λίγο σπασμωδικές, λίγο περίεργες. Τον ρώτησα αν είναι καλά και μου λέει “ναι όλα καλά απλά χορεύουμε”.

Μετά από αρκετή ώρα ρώτησα τη φίλη μου ποιος είναι και μου δείχνει στο instagram ποιος είναι και βλέπω το στορι που είχε ανεβάσει με το σχόλιό του και το πρόσωπό μου κανονικά λες και είμαστε φίλοι χρόνια και ανέβασε το πρόσωπό μου. Η αλήθεια είναι ότι αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα γιατί είδα ότι έχει μισό εκατομμύριο ακόλουθους και απλά σηκώθηκα και έφυγα. Τι να τους πεις εκείνη τη στιγμή; Είχανε πιει και αρκετά. Τι να του πω; Γιατί το έκανες; Είχε ήδη ανέβει, δεν είχε νόημα.

Του έστειλα ένα μήνυμα προσωπικό… Ανέβασε μια πολύ άσχημη συγγνώμη. Για μένα δεν είναι καν συγγνώμη αυτό. Τη δημοσκόπηση δε θέλω καν να τη σχολιάσω… Μπορούσε να μου στείλει ένα μήνυμα προσωπικό και να μου πει συγγνώμη και να τελείωνε εκεί. Έχω περάσει κάποια προβλήματα υγείας που είχαν κάποιες επιπτώσεις και στην εμφάνισή μου αλλά δεν είναι κάτι που θεωρώ ότι παίζει ρόλο. Δε πρέπει να σταθούμε σε αυτό γιατί είναι κάτι που περνάω προσωπικά…

Μη σχολιάζεις κάποιον με τέτοιο τρόπο… Δε το κάνεις αυτό απλά… Δεν καταλαβαίνω και γιατί. Ειδικά από έναν άνθρωπο που έχει ζήσει στο εξωτερικό και συνεργάζεται με ανθρώπους όλων των προτιμήσεων… Είναι απαράδεκτο… Δε το κάνεις αυτό. Λίγη ενσυναίσθηση».

https://vimeo.com/641084881

https://vimeo.com/641069615

 

«Δεν κατάλαβα εκείνη τη στιγμή ότι με κατέγραφε με το κινητό γιατί ασχολούμουν με την παρέα μου. Δεν τον ξέρω καν τον άνθρωπο….Ένιωσα πάρα πολύ άσχημα. Ήταν και μια κοπέλα μαζί του που είχε μια πολύ ιδιαίτερη συμπεριφορά, έντονη. Δε μου είπε κάτι η κοπέλα αλλά γελούσαν δυνατά, με κοιτούσαν, σχολίαζαν… Εκείνη την ώρα δε κατάλαβα ότι με κοροϊδευαν, κάποιες φορές μου χαμογέλασαν αλλά νόμιζα ότι ήταν ευγενικοί, μετά είδα το βίντεο και κατάλαβα ότι ήταν κοροϊδία όλη αυτή η συμπεριφορά…

Δε σκέφτομαι να ασχοληθώ νομικά, δεν αποζητώ κάτι, εγώ ένα απλό κορίτσι είμαι στην Αθήνα. Μου έχει τύχει πολλές φορές να με σχολιάσουν αρνητικά…. Μπορεί να έχεις μια άποψη αλλά κράτησέ τη για τον εαυτό σου και στην τελική δεν ενδιαφέρει και κανέναν…. Δε το δέχομαι από έναν άνθρωπο που έχει υποστεί μια τόσο άσχημη κατάσταση σε μικρή ηλικία…. γιατί το θύμα να γίνεται θύτης», δήλωσε χαρακτηριστικά σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Γιώργο Λιάγκα.

https://vimeo.com/641067795

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This