Γεωργία Μαυρουδή: «Μου είχαν ζητήσει ανταλλάγματα για να κάνω καριέρα»

Το ξεκίνημα με τον Νότη, η στήριξη στον Lamanif και τα ευτράπελα με πελάτες

Must Read

«Νομίζω ότι αυτό που γίνεται τώρα στα νυχτερινά μαγαζιά μοιάζει με τα γλέντια των παλιών καλών εποχών, πριν από την οικονομική κρίση. Ο κόσμος είχε μεγάλη ανάγκη να βγει μετά τον εγκλεισμό και πλέον διασκεδάζει σαν να μην υπάρχει αύριο».

  • Από τον Ηλία Μαραβέγια

Η εκρηκτική τραγουδίστρια Γεωργία Μαυρουδή μιλά στην «Espresso» για την επιστροφή των Ελλήνων στις πίστες, που -όπως λέει- είναι θριαμβευτική! «Μάλιστα, αν σκεφτεί κάνεις ότι στα μαγαζιά μπαίνουν μόνο όσοι έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, τότε μπορεί να συμπεράνει πως θα γινόταν μεγαλύτερος χαμός αν επιτρεπόταν η είσοδος σε όλους. Ας μην ξεχνάμε ότι η διασκέδαση είναι το άλφα και το ωμέγα για τον Ελληνα!» συμπληρώνει η όμορφη Θεσσαλονικιά, η οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, αλλά τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στη συμπρωτεύουσα, τόπο καταγωγής του πατέρα της. «Εδώ πέρασα και τις δύο καραντίνες. Την πρώτη φορά που μας κλείσανε, επειδή το προηγούμενο διάστημα δούλευα πάρα πολύ και είχα πέσει δύο φορές με υπερκόπωση, πρέπει να ομολογήσω ότι βρήκα την ευκαιρία να ξεκουραστώ. Στη δεύτερη καραντίνα όμως άρχισαν να σφίγγουν τα πράγματα. Εγώ είχα, ευτυχώς, τη στήριξη των γονιών μου. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο έπειτα από 20 χρόνια δουλειάς, αλλά κανείς δεν μπορούσε να υπολογίσει αυτό που θα ερχόταν» σημειώνει η Γεωργία, που -όπως αποκαλύπτει- πέρασε και Covid 19. «Ετυχε και κόλλησα πριν από τρεις μήνες. Ημουν τότε σε διαδικασία εμβολιασμού, αλλά δεν πρόλαβα γιατί νόσησα. Ευτυχώς το πέρασα ήπια» λέει.

Η αγάπη της για το τραγούδι μετρά πολλά χρόνια, από τότε που η ίδια… δεν θυμάται τον εαυτό της. «Η μητέρα μου λέει ότι περπάτησα πρώτη φορά για να πάω κοντά στο ραδιόφωνο» σχολιάζει και συνεχίζει: «Οταν ήμουν στο δημοτικό έβγαινα στο μπαλκόνι και τραγουδούσα θεωρώντας πως οι γείτονες ήταν οι θεατές μου. Εκανα 12 χρόνια μαθήματα Φωνητικής και Αρμονίας στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών, απ’ όπου πήρα το πτυχίο μου με άριστα». Το ξεκίνημά της στο nightlife υπήρξε δυνατό, καθώς έγινε σε σχήμα του Νότη Σφακιανάκη, για το οποίο την επέλεξαν με οντισιόν ανάμεσα σε 70 τραγουδίστριες. «Με τον Νότη Σφακιανάκη δούλεψα για έξι σεζόν, με μια μικρή διακοπή που είχα πάει στο Posidonio, Για μένα ο Νότης είναι ο ορισμός του επαγγελματισμού. Εμαθα πράγματα από εκείνον για τη δουλειά. Ηταν τελειομανής» σημειώνει η Γεωργία, η οποία έχει συνεργαστεί δισκογραφικά με τους δημιουργούς Χριστόδουλο Σιγανό, Κωνσταντίνο Παντζή, Βασίλη Δήμα, Χρήστο Δάντη, Γιάννη Μαλλιά και άλλους, με τα τραγούδια της «Εξω» και «Μαντάτο» να είναι εκείνα που έχουν ξεχωρίσει. Αυτήν την περίοδο ετοιμάζει ένα νέο single σε συνεργασία με τον Λευτέρη Κιντάτο και παράλληλα τις εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο Ηχοδρόμιο, στην Κομοτηνή. Ταυτόχρονα ετοιμάζεται για κάποια live σε μαγαζιά της Θεσσαλονίκης, αλλά και να ταξιδέψει για συναυλίες στο εξωτερικό, Βουλγαρία, Σερβία και ίσως στο Ντουμπάι.

Κατά τη διάρκεια της μουσικής πορείας της η Γεωργία Μαυρουδή έχει δεχτεί άπειρες εκδηλώσεις θαυμασμού. «Κάποια στιγμή ανέβηκε κάποιος πάνω στην πίστα και πήγε να μου πάρει το μικρόφωνο φωνάζοντας “θα με παντρευτείς, θα με παντρευτείς, θα με παντρευτείς”. Ηταν χαριτωμένο σκηνικό» αναφέρει η ίδια. Καθόλου χαριτωμένα ωστόσο δεν αντιμετώπισε μια πρόταση με σεξουαλικό υπονοούμενο που της έγινε στο ξεκίνημα της καριέρας της. «Πριν από αρκετά χρόνια κάποιος μου είχε πει “αν θες να κάνεις καριέρα περνάς από το γραφείο μου και τα λέμε όπως πρέπει να τα πούμε”. Φυσικά δεν πήγα ποτέ. Κάποιες άλλες όμως μπορεί να είχαν αποδεχτεί μια τέτοια πρόταση» αποκαλύπτει η όμορφη τραγουδίστρια, που τον περασμένο Φεβρουάριο είχε απασχολήσει τη δημοσιότητα στέλνοντας μέσω της «Espresso» μήνυμα υποστήριξης στον (εξαφανισμένο τότε) καλό της φίλο ράπερ Lamanif (Λάμπρος Μανιφάβας), για τον οποίο υπήρχαν φόβοι ότι θα έβαζε τέλος στη ζωή του έπειτα από διαρροή ενός ροζ βίντεο με προσωπικές του στιγμές.

«Είχαμε φοβηθεί όλοι τότε, ευτυχώς που δεν το έκανε, που το ξανασκέφτηκε και πήρε τον χρόνο του. Εχουμε επαφές με τον Λάμπρο, μιλάμε. Εχουμε κρατήσει μια επικοινωνία, όχι τόσο συχνή βέβαια, γιατί έχει μετακομίσει στη Γερμανία το παιδί. Απ’ ό,τι ξέρω είναι ήρεμος, έχει και μια κοπέλα εκεί που περνάνε καλά» δηλώνει σήμερα για εκείνον η Γεωργία Μαυρουδή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This