Μάνος Πιντζής: «Δεν είχαμε σχέσεις με τον πατέρα μου! Πάντα λέω “μακάρι να τον είχα χάσει στον πόλεμο του ΄40”» (video)

«Όταν έχασα την μητέρα μου, έπαιξα στην παράσταση και το πρώτο πράγμα που έκανα στην παράσταση ήταν να σηκώσω μία κάσα και να κολλήσω κηδειόχαρτα»

Must Read

Ο Μάνος Πίντζης έχει σημειώσει μία καταξιωμένη καριέρα στο χώρο της υποκριτικής καθώς έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές παραγωγές.

Ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας στην κάμερα «Mega Καλημέρα», αναφέρθηκε στο Ελληνικό κίνημα metoo, αποκαλύπτοντας πως έχει τσακωθεί άσχημα με συνάδελφό του λόγω του τοξικού κλίματος που δημιουργούσε στον θίασο.

«Ήταν ένα περιβάλλον πολύ τοξικό. Με κάποιον ηθοποιό πιάστηκα στα χέρια. Πραγματικά είπα μέσα μου ότι έχει τελειώσει το θέατρο για μένα. Πρέπει κάποιος να βάλει φρένο και επειδή το φρένο δεν μπαίνει με τα λόγια… Με είχε βγάλει εκτός εαυτού. Υπήρχε μία τοξικότητα πάνω στην σκηνή και πείραζε όλον το θίασο και σαφώς ένα βράδυ όλο αυτό ξέρεις ξέσπασε», παραδέχτηκε.

«Είχα δάσκαλο τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Αναφορικά με την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος μάλιστα υπήρξε και δάσκαλός του, αποκάλυψε πως οι κατηγορίες εις βάρος του τον εξέπληξαν δυσάρεστα.

«Τον Πέτρο τον είχα δάσκαλο. Όποτε ανέβαινε ο Πέτρος και δίδασκε, ήτανε για μένα και είναι ακόμη σαν ηθοποιός, εξαίρετος. Πέφτω από τα σύννεφα με πολλούς ανθρώπους γιατί πραγματικά το ότι συναναστρεφόμαστε στους δημόσιους χώρους, δεν σημαίνει ότι είσαι είσαι ο εαυτός σου. Το τι κάνει ο άλλος σπίτι του όταν κλείνει η πόρτα ή στα πιο σκοτεινά μονοπάτια του μυαλού του, δεν μπορείς να συμμετέχεις ή να είσαι μέρος. Αυτό το πράγμα δε το καταλαβαίνεις, δεν το εισπράττεις», ανέφερε.

Ο χωρισμός με την Τζούλια Καστανά

Στην ερώτηση πως διαχειρίστηκε τον χωρισμό του με την Τζούλια Καστανά, έπειτα από επτά χρόνια γεμάτα έρωτα, εκείνος απάντησε πως: «Eίχα κλειστεί στον εαυτό μου και έκλαιγα πάρα μα πάρα πολύ, σαν μικρό παιδί. Τότε αφέθηκα εγώ. Είχα αφήσει μούσια και μαλλιά και έρχεται ένα πρωί που μου λέει ένας φίλος μου στυλίστας να βγάλω μερικές φωτογραφίες και να τις στείλω στο εξωτερικό. Κι έτσι πήρε άλλη η τροπή ζωή μου δουλεύοντας στο εσωτερικό».

Η απώλεια της μητέρας του και η σχέση του με τον πατέρα του

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην απώλεια που τον έχει στιγματίσει και αυτή δεν είναι άλλη από της μητέρας του.

«Ήταν πάρα πολύ δύσκολο γιατί έπρεπε να δώσω μία παράσταση σουρεαλιστική που λεγόταν “Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή” και με παίρνει τηλέφωνο ένα πρωί η αδερφή μου και μου λέει “Έλα η μαμά… το πρωί” και πήγα και η μαμά ήταν παγωμένη. Γυρίζοντας πίσω με πήρε ο θίασος τηλέφωνο. Έπαιξα στην παράσταση και το πρώτο πράγμα που έκανα στην παράσταση ήταν να σηκώσω μία κάσα και να κολλήσω κηδειόχαρτα. Δεν σου κρύβω ότι έπαιξα έχοντας πιει μισό μπουκάλι κρασί», δήλωσε, ενώ αποκάλυψε πως ο πατέρας του ζει όμως δεν έχουν σχέσεις.

«Ο μπαμπάς μου είναι εν ζωή. Δεν είχαμε σχέσεις. Πάντα λέω “μακάρι να είχα χάσει τον μπαμπά μου στον πόλεμο του ΄40”. Δηλαδή ο μπαμπάς είναι και δεν υπάρχει. Μέσα από μία αντίδραση που μπορεί να έχω στα παιδιά μου, με φοβίζει πάρα πολύ και λέω μήπως κάνω σαν τον πατέρα μου. Δεν το πιστεύω μήπως γίνομαι σαν τον πατέρα μου; Δεν το πιστεύω, και με πιάνει αγωνία και προσπαθώ να δω τι έγινε. Δεν θέλω να κοιταχτώ ποτέ στον καθρέφτη και να νιώσω ότι έχω γίνει ο καθρέφτης του μπαμπά μου», κατέληξε

https://vimeo.com/642649006

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This