Περικλής Κονδυλάτος για Γερμανού και Χρηστίδου: «Nα βάλουν ένα αστέρι του σερίφη και να μας πουν είμαστε ο νόμος» (video)

«Είστε στην ψυχαγωγία περισσότερο, μάλλον διασκέδαση γιατί ψυχαγωγία είναι η αγωγή της ψυχής- δεν το βλέπουμε αυτό»

Must Read

Σάλο προκάλεσε ο Περικλής Κονδυλάτος με την δήλωσή του ότι διαφωνεί με το να «αφήνουμε πράγματα να περνάνε και βγαίνουμε μαζικά μετά από χρόνια να μιλήσουμε», με αρκετές παρουσιάστριες, όπως είναι η Σίσσυ Χρηστίδου και η Ναταλία Γερμανού, να εκφράζουν έντονα την δυσαρέσκειά τους με την άποψη του σχεδιαστή κοσμημάτων.

Ο πρώην παίκτης του Survivor, θέλοντας να ξεκαθαρίσει την θέση του, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και άφησε αιχμές για τις τοποθετήσεις των δύο προαναφερθέντων παρουσιαστριών.

«Έχει παραφραστεί αυτό που είπα. Αν κάποιοι άνθρωποι θεωρούν ότι μπορούν να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους και να λύνουν τις υποθέσεις στα κανάλια και να γίνουν οι παρουσιαστές δικαστές, να μας το πουν. Μερικές φορές το να βγαίνουμε στα κανάλια είναι το ίδιο με το να παίρνουμε ένα όπλο και να σκοτώνουμε την υπόληψη του άλλου. Μπορεί να έχει άδικο, όμως πρέπει να το κάνουμε με τον τρόπο του νόμου. Αυτό είπα.

Κιτρινίζουν και δημιουργούν ιστορίες και θέματα εκεί που δεν υπάρχουν. Αναφέρομαι σε κάτι κυρίες, οι οποίες το τελευταίο βιβλίο που διάβασαν ήταν ο Όλιβερ Τουίστ στο δημοτικό και η Super Κατερίνα στο γυμνάσιο και ένα Άρλεκιν στα 30 τους. Δεν μπορούν να μιλάνε για παιδεία σε εμένα. Είπα ας πάρουμε το πρόβλημά μας να το πάμε στα χέρια του νόμου. Θέλω να μου πείτε σε τι βοηθάει να βγαίνουμε στα κανάλια και να λέμε ότι έγινε το τάδε περιστατικό πριν από 30-40 χρόνια. Είδατε εσείς να αλλάζει κάτι; Δεν είδαμε περισσότερες γυναικοκτονίες τον τελευταίο καιρό; Είδατε κάποιον να φοβάται; Να μιλάνε τα θύματα στα δικαστήρια κατευθείαν.

Θεωρώ ότι πέφτουν σε μια παγίδα στο να κάνουν νούμερα και τα λένε αυτά. Δεν κάνουν νούμερα, γίνονται νούμερα. Άμα είναι να βάλουν και το αστέρι του σερίφη η Σίσσυ Χρηστίδου και η συμπαθέστατη Ναταλία Γερμανού, να βάλουν ένα αστέρι του σερίφη και να μας πουν είμαστε ο νόμος. Κορίτσια δεν είστε ο νόμος, είστε παρουσιάστριες και κάνετε πολύ καλά τη δουλειά σας. Είστε στην ψυχαγωγία περισσότερο, μάλλον διασκέδαση γιατί ψυχαγωγία είναι η αγωγή της ψυχής- δεν το βλέπουμε αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά.

https://vimeo.com/643534299

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This