Μαίρη Χρονοπούλου: Ανανεωμένη και λαμπερή μετά την περιπέτεια με την υγεία της

Στα χάι της η Μαίρη!

Must Read

Ήταν στα τέλη Σεπτεμβρίου όταν η Μαίρη Χρονοπούλου είχε κάνει δημόσια εμφάνιση της μετά την περιπέτεια της υγείας της, με τη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου να δίνει το «παρών» στο Βεάκειο Θεάτρο, στη συναυλία του Στέφανου Κορκολή κα της Σοφίας Μανουσάκη, εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων!

Τότε η μεγάλη κυρία του σινεμά είχε συγκινήσει τους πάντες όταν, καθισμένη σε ένα αμαξίδιο, προσερχόταν στο θέατρο δείχνοντας ότι είναι αντράκι και δεν το βάζει κάτω παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει!

Αυτή τη φορά η σπουδαία πρωταγωνίστρια, έχοντας αφήσει πίσω της για τα καλά τις περιπέτειές της (θυμίζουμε ότι είχε εισαχθεί εκτάκτως στην Πνευμονολογική Κλινική του Νοσοκομείου «Σωτηρία» με φρικτούς πόνους σε όλο της το σώμα), εθεάθη σε γνωστό εστιατόριο να περνά όμορφες στιγμές με την παρέα της, στη οποία ήταν και ο γνωστός σκηνοθέτης Ομηρος Ευστρατιάδης!

Όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες που δημοσιεύει σήμερα η «Espresso», η Μαίρη Χρονοπούλου δείχνει ανανεωμένη, έχοντας τη λάμψη και την ευγένεια στα μάτια της! Όπως πληροφορηθήκαμε, ήταν πολύ ευδιάθετη και απόλαυσε το μενού του γνωστού κεμπαπτζίδικου «Ο Θείος» στη Νέα Σμύρνη, συζητώντας μάλιστα και με τον ιδιοκτήτη Βαγγέλη Βουγιουκλάκη, του οποίου ήταν προσκεκλημένη!

Να θυμίσουμε ότι, παρά τις περιπέτειες με την υγεία της, η Μαίρη Χρονοπούλου δεν αφήνει τον έρωτά της για το σανίδι και έτσι θα επιστρέψει στο θέατρο έπειτα από δύο δεκαετίες, για να πάρει μέρος στην παράσταση «Η αυλή των θαυμάτων», το εμβληματικό έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη, που θα παρουσιαστεί με τη μορφή μιούζικαλ, με τη σφραγίδα του σολίστ και συνθέτη Στέφανου Κορκολή και τη σκηνοθετική υπογραφή του βραβευμένου Χρήστου Σουγάρη. Στο εν λόγω πρότζεκτ θα συνεργαστεί, μεταξύ άλλων, και με τη Γλυκερία, η οποία θα παίξει πρώτη φορά στο θέατρο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This