Το «Μαζί για το Παιδί» γιόρτασε 25 χρόνια προσφοράς με μία μαγική βραδιά στην Εθνική Λυρική Σκηνή (video)

Must Read

Η Ενωση «Μαζί για το Παιδί» γιόρτασε τα 25 χρόνια προσφοράς της, με ένα μοναδικό ρεσιτάλ της κορυφαίας υψίφωνου Σόνιας Γιόντσεβα, το οποίο έλαβε χώρα στην Αίθουσα «Σταύρος Νιάρχος» στο ΚΠΙΣΝ. Σε αυτήν την ξεχωριστή βραδιά η Ενωση «Μαζί για το Παιδί» προσκάλεσε φίλους, συνεργάτες και υποστηρικτές για να γιορτάσει το ξεχωριστό και σημαντικό της έργο στην Εθνική Λυρική Σκηνή, η οποία ήταν σημαντική αρωγός σε αυτήν τη βραδιά, όπου ο πολιτισμός αποτέλεσε τον κύριο συνδετικό κρίκο για να εκφραστεί η προσφορά στα παιδιά.

  • Από τον Δημήτρη Λυμπερόπουλο
Ντένης Ηλιάδης και Αλίκη Μαρτίνου.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Η υψίφωνος Σόνια Γιόντσεβα, η οποία εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, «έντυσε» με τη φωνή της αυτήν την τόσο σπουδαία βραδιά, με αποσπάσματα από διάσημες όπερες του Πουτσίνι, συνοδευόμενη από την Ορχήστρα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και τον τενόρο Μαρίν Γιόντσεφ, υπό τη διεύθυνση του Φιλίπ Ογκέν. Η βραδιά ξεκίνησε με την προβολή βίντεο με ιστορίες που αποτελούν κομμάτι της καθημερινότητας της ένωσης.

Στη σκηνή η υψίφωνος Σόνια Γιόντσεβα και ο τενόρος Μαρίν Γιόντσεφ.

Ωφελούμενοι, εθελοντές, εργαζόμενοι και συνεργάτες μοιράστηκαν με το κοινό την εμπειρία τους σε σχέση με τη συμβολή της Ενωσης «Μαζί για το Παιδί». Το βίντεο προκάλεσε τη συγκίνηση των παρευρισκομένων, ενώ παράλληλα άφησε ένα αποτύπωμα του έργου που προσφέρει το σωματείο στην κοινωνία τα 25 χρόνια λειτουργίας της. Στη συνέχεια τη σκυτάλη έλαβε η πρόεδρος της Ενωσης «Μαζί για το Παιδί» Αλεξάνδρα Μαρτίνου, ευχαριστώντας τους παρευρισκόμενους για την αποδοχή της πρόσκλησής της, αλλά και για την αποδοχή της συμπόρευσης σε ένα όραμα που σκοπό έχει την ευημερία και την προστασία των παιδιών. Η εκδήλωση και το δείπνο που ακολούθησε πραγματοποιήθηκαν με χορηγούς τη Rolex, το Ιδρυμα Παύλου & Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου, και υποστηρικτές τα Ferretti Group και Okeanis.

Rebecca Irvin, Ναταλία Συγγελίδη, Ηρώ Βαχάρη – Καμπάνη, Αλεξάνδρα Μαρτίνου, Yann Du Pasquier.
Επί της υποδοχής το Δ.Σ. της Ενωσης «Μαζί για το Παιδί».
Τιτίνα Πατέρα, Νίκος Σταμπολίδης, Ευγενία Χριστοδουλάκου, Σοφία Δοξάδη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This