Μίλτος Ιωαννίδης: «Η “θεία” μου, η πριγκίπισσα της Σερβίας»

Ο τραγουδιστής Μίλτος Ιωαννίδης μιλάει για τη... συγγένειά του με τη γαλαζοαίματη και τη γνωριμία τους στη Θεσσαλονίκη χάρη στο love story του θείου του!

Must Read

Τον Μίλτο Ιωαννίδη αρκετοί τον είχαν γνωρίσει ως τον… Ελληνα Κέβιν Κόστνερ της πίστας, καθώς σε παλαιότερο ρεπορτάζ της «Espresso» o τραγουδιστής είχε εξομολογηθεί πως, λόγω της καραντίνας, είχε αναγκαστεί να δουλεύει ως σωματοφύλακας σε VIP πρόσωπα για να τα βγάζει πέρα. Ποιος ξέρει όμως ότι ο Μίλτος Ιωαννίδης, ο οποίος είναι παντρεμένος με τη λαϊκή τραγουδίστρια Βίλλυ Ραζή έχοντας αποκτήσει και ένα παιδάκι, είναι ο άγνωστος, «κρυφός» ανιψιός της πριγκίπισσας της Σερβίας; 

  • Aπό τον Βαγγέλη Καράλη

Όπως μάθαμε, ο θείος του τραγουδιστή είχε σχέση για πολλά χρόνια με την πριγκίπισσα Αλισον της Σερβίας, η οποία είναι κόρη της Αικατερίνης Καραγεώργεβιτς συζύγου του πρίγκιπα Αλέξανδρου Καραγεώργεβιτς! Μάλιστα, ο θείος του τραγουδιστή είχε φύγει από τη Θεσσαλονίκη και για δύο χρόνια έμενε στη Σερβία για χάρη της πριγκίπισσας!

Ο Μίλτος Ιωαννίδης μιλώντας στην «Espresso» αποκαλύπτει την έκπληξή του, όταν του είχε τηλεφωνήσει η ίδια η πριγκίπισσα Άλισον για να τραγουδήσει πριβέ, κάνοντας έκπληξη στον θείο του και τότε σύντροφό της. «Γνώριζα ότι ο θείος μου είχε σχέση με την πριγκίπισσα, αλλά δεν έτυχε ποτέ να τη γνωρίσω από κοντά. Πριν από κάποια χρόνια, και ενώ τραγουδούσα στα Μαμούνια στη Θεσσαλονίκη μαζί με τη Θέλξη και τον Θοδωρή Φέρρη, ξαφνικά χτύπησε το τηλέφωνό μου και ήταν η Αλισον. Μου είπε: “Εμαθα ότι είσαι τραγουδιστής από τον θείο σου και θέλω να του κάνω ένα πάρτι-έκπληξη για τα γενέθλιά του”. Επαθα σοκ – δεν το πίστευα. Έτσι, λοιπόν, τραγούδησα πριβέ στο ξενοδοχείο “Χάγιατ” στη Θεσσαλονίκη για την πριγκίπισσα» μας λέει και συνεχίζει: «Θυμάμαι ότι εντυπωσιάστηκε από τις ερωτικές μπαλάντες! Αυτά όμως που λάτρευε ήταν τα τραγούδια του Γιάννη Πάριου. Αυτό που μου έκανε εντύπωση από την κόρη της πριγκίπισσας της Σερβίας ήταν το πόσο απλός και ταπεινός άνθρωπος ήταν, χωρίς καμία έπαρση και αλαζονεία» αναφέρει στην «Espresso».

Για την ιστορία, να θυμίσουμε ότι η Αλισον είναι η κόρη της ελληνικής καταγωγής πριγκίπισσας της Σερβίας Κατερίνας Καρατζόρτζεβιτς, το γένους Μπάτη. Το 1984, η πριγκίπισσα Αικατερινή γνώρισε τον δεύτερο σύζυγό της Αλέξανδρο Καρατζόρτζεβιτς, με τον οποίο παντρεύτηκε το 1985. Αρχικά παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο Λονδίνο, στις 20 Σεπτεμβρίου, και στις 21 του ίδιου μήνα με θρησκευτικό γάμο στην ορθόδοξη σερβική εκκλησία του Αγίου Σάββα, στο Νότινγκ Χιλ. Κουμπάρος τους ήταν ο τέως βασιλιάς της Ελλάδας Κωνσταντίνος Β΄, ενώ μάρτυρας ήταν ο Τόμισλαβ της Γιουγκοσλαβίας.

Όσο για τον Μίλτο Ιωαννίδη, που, όταν δούλευε ως σωματοφύλακας VIP προσώπων, είχε τύχει να του στήσουν μέχρι και ενέδρα θανάτου όταν ανέλαβε τη φύλαξη της κόρης γνωστού επιχειρηματία στο εξωτερικό, πλέον προσπαθεί, όπως και άλλοι συνάδελφοί του τραγουδιστές, να διασκεδάζει στα live του τον κόσμο υπό το φάσμα των μέτρων για τον κορωνοϊό!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This