Στέλιος Κρητικός: «Κοιμήθηκα τρεις μέρες στο αυτοκίνητο» (video)

«Άρχισα να έχω διαφορετικά θέλω και επιθυμίες. Ήξερα ότι θα ερχόταν η στιγμή που θα την προδώσω», είπε για την πρώην σύζυγό του.

Must Read

Ο Στέλιος Κρητικός έχει πραγματοποιήσει δύο γάμους. Με την πρώτη του σύζυγο, Μαρίτα, απέκτησε δύο γιους, τον Μιχαήλ-Άγγελο και τον Άρη. Με την δεύτερη του σύζυγο, Κάτια Παπαδοπούλου, απέκτησε δύο κόρες.

Ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» αποκάλυψε πως οι δύο γυναίκες της ζωής του έχουν αποκτήσεις φιλικές σχέσεις.

«Έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Μοιραζόμαστε πράγματα μαζί, θα συναντηθούμε στις γιορτές ή όποτε χρειαστεί. Όταν έλειπα εγώ στο Survivor, στα γενέθλια της Κόμισσας, είχαν πάει όλοι μαζί στο σπίτι της μικρής», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Στην αρχή ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Θέλει μάχη για να το καταφέρεις αυτό. Εγώ είμαι πολύ ήρεμος άνθρωπος και μέσα στο σπίτι δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ. Οποιαδήποτε διαφωνία την συζητάμε και την λύνουμε επί τόπου»

Όσον αφορά τον χωρισμό του με την πρώτη του σύζυγο, δήλωσε πως ήταν μία δύσκολη περίοδος για εκείνον καθώς ήταν μαζί από την ηλικία των 20 ετών.

«Εγώ ξέρω τι πέρασα. Έφυγα μια μέρα από το σπίτι και κοιμήθηκα τρεις μέρες στο αυτοκίνητο. Ήμουν πάρα πολύ ειλικρινής. Σε σέβομαι όσο τίποτα άλλο στον κόσμο γιατί μου έχεις χαρίσει δύο υπέροχα πλάσματα. Ο τελευταίος άνθρωπος που θα ήθελα να προδώσω στον κόσμο είσαι εσύ. Οπότε για να μην σε κοροϊδέψω είναι καλύτερο να φύγω. Άρχισα να έχω διαφορετικά θέλω και επιθυμίες. Ήξερα ότι θα ερχόταν η στιγμή που θα την προδώσω. Ήμασταν από 20 χρονών μαζί και είχε περάσει το ερωτικό κομμάτι. Είπα την αλήθεια και στα παιδιά, γιατί μόνο έτσι θα μπορούσα εγώ να είμαι εντάξει απέναντί τους», τόνισε.

https://vimeo.com/644374402

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This