Αντώνης Βουγιουκλάκης: «Πονάω ακόμη για τον χαμό του Τάκη και της Αλίκης Βουγιουκλάκη»

Must Read

«Δεν θέλω και δεν μπορώ να θυμάμαι τις άσχημες στιγμές του τέλους των δύο πολυαγαπημένων μου αδερφών. Όταν έχεις χάσει τα δύο πιο αγαπημένα σου πρόσωπα, όπως ήταν ο Τάκης και η Αλίκη, η ζωή είναι δύσκολη με τις αναμνήσεις». Με αυτή τη φράση ο τελευταίος από τα αδέρφια της οικογένειας Βουγιουκλάκη, Αντώνης, με πολύ μεγάλη δυσκολία προσπάθησε να μιλήσει στην «Espresso» για την απώλεια των δύο προσώπων που έχουν σημαδέψει όλη του τη ζωή.

  • Από τον Νίκο Νικόλιζα

Έχουν περάσει ήδη επτά μήνες (στις 7 Απριλίου) από τότε που ο Τάκης Βουγιουκλάκης έφυγε εντελώς ξαφνικά από τη ζωή, προκαλώντας μεγάλο κενό τόσο στη δική του οικογένεια όσο και στον πολυαγαπημένο του αδερφό Αντώνη. Ο Τάκης ήταν ο άνθρωπος που μετά τον χαμό της Αλίκης είχε επωμιστεί όλο το βάρος να μιλάει δημοσίως τόσο για την ιστορία της σταρ του ελληνικού κινηματογράφου όσο και για την ιστορία της οικογένειας Βουγιουκλάκη. Αντιθέτως, ο Αντώνης ήταν χαμηλών τόνων, σπάνια μιλούσε στα ΜΜΕ και γενικά κρατούσε απόσταση από τα φώτα της δημοσιότητας. Από εκείνο το πρωινό της 7ης Απριλίου, που ο Τάκης έφυγε από τη ζωή, ο αδελφός δεν ξαναμίλησε ποτέ στα media.

Ο αποχωρισμός τους, δύσκολος και η κάθε ανάμνηση για τον ίδιο είναι μια γροθιά στο μαχαίρι. «Δεν ήρθε ακόμα η ώρα να μπορώ να μιλήσω εκτενώς για τα δύο μου αδέρφια, έτσι όπως θα ήθελα. Πονάω ακόμα από τον χαμό του Τάκη και κάθε ανάμνηση που μου έρχεται στο μυαλό είναι επανάληψη του δύσκολου αποχωρισμού μας» λέει ο Αντώνης Βουγιουκλάκης στην «Espresso», προσπαθώντας να μας δώσει να καταλάβουμε πως ο ίδιος πλέον έχει στις πλάτες του ένα βαρύ χρέος: να μιλάει για την Αλίκη που όλος ο ελληνικός λαός λάτρεψε και εξακολουθεί να λατρεύει, έχοντας παράλληλα στις πλάτες του και το βάρος της ιστορίας του αδερφού του. «Θα έρθει η στιγμή που θα μιλήσουμε και για την Αλίκη και για τον Τάκη, γιατί τους το οφείλω ειλικρινά» λέει ο Αντώνης Βουγιουκλάκης, κλείνοντας έτσι την κουβέντα μας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This