Κατερίνα Στικούδη: «Έγραψαν ότι έχω παρένθετη μητέρα για να μη χαλάσω το σώμα μου» (video)

«Μου έγραψαν “ντροπή σου που μεγάλωσες το στήθος σου»

Must Read

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Κατερίνα Στικούδη και ο σύζυγός της Βαγγέλης Σερίφης καθώς μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας έγιναν για πρώτη φορά γονείς. Η γνωστή του performer έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι το οποίο θα πάρει το όνομα Βύρωνας.

Για την απόφασή της να γίνει μητέρα μετά από τρία χρόνια γάμου, μίλησε το πρώην μοντέλο στο περιοδικό ΟΚ αποκαλύπτοντας ότι: «Τα προηγούμενα χρόνια δεν σκεφτόμουν καθόλου το παιδί γιατί δούλευα συνεχώς. Είχαμε μπει σε μια διαδικασία να προσέχουμε πάρα πολύ, οπότε δεν μπορούσε να συμβεί. Κάποια στιγμή είχα εκλάμψεις, έπιανα τη γάτα μου σαν να ήταν μωράκι, έβλεπα με άλλο μάτι τα μωράκια. Αισθάνθηκα ότι ήθελα να κάνω αυτό το βήμα πολύ συνειδητά, δεν έτυχε απλά»,

Η παρουσιάστρια του J2US προσπάθησε την περίοδο της εγκυμοσύνης προσπαθούσε να κρατήσει κρυφό το γεγονός ότι θα γινόταν μανούλα. Εξαιτίας αυτού του ευχάριστου γεγονότος η τραγουδίστρια, όπως είναι φυσιολογικό σε αυτές τις καταστάσεις, πήρε μερικά κιλάκια. Η ίδια είχε λάβει διάφορα αρνητικά σχόλια για την αλλαγή της εξωτερικής της εμφάνισης και είχε προχωρήσει σε ένα δημόσιο ξέσπασμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

«Το βρίσκω πολύ υποκριτικό και οπισθοδρομικό. Δεν μπορεί στην εποχή μας να ακούγονται άσχημα σχόλια από γυναίκα σε γυναίκα. Δεν μπορεί το 2021, μια γυναίκα παντρεμένη να κινδυνεύει να μην την πάρουν σε δουλειά ή να τη ρωτάνε υποψήφιοι εργοδότες αν έχει σκοπό να κάνει παιδιά. Δεν μπορεί μια γυναίκα να μένει άνεργη αν αποφασίσει να κάνει οικογένεια.

Το τι σχόλια μου έστελναν ότι άρχισε να αλλάζει το σώμα μου από την εγκυμοσύνη δεν μπορώ να στο περιγράψω. Μου έγραψαν “ντροπή σου που μεγάλωσες το στήθος σου”. Στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης μου έγραφαν “πώς θα ζήσεις χωρίς τους κοιλιακούς σου τώρα που πάχυνες;”. Έγραψαν ότι έχω παρένθετη μητέρα για να μη χαλάσω το σώμα μου», είπε χαρακτηριστικά σχετικά με τα κακόβουλα σχόλια που δεχόταν.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα που προβλήθηκε από την εκπομπή «Mega Καλημέρα».

https://vimeo.com/645145173

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This