Γιώργος Θεοφάνους: H απάντησή του για το εξώδικο που του έστειλε η μητέρα του Παντελή Παντελίδη

«Αναφέρθηκα σε πράγματα και καταστάσεις που πλήγωσαν και στεναχώρησαν»

Must Read

Εξώδικο έστειλε η μητέρα του αείμνηστου Παντελή Παντελίδη στον Γιώργο Θεοφάνους ύστερα από τις δηλώσεις που έκανε ο γνωστός σε στιχουργός την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Συγκεκριμένα ο μουσικοσυνθέτης αποκάλυψε πώς μετά από μία παρεξήγηση που είχε γίνει με τον αγαπημένο τραγουδιστή, η κυρία Αθηνά Παντελίδη την ημέρα της κηδείας του έκλαιγε πάνω από το μνήμα του και καταριόταν τόσο τον Γιώργο Θεοφάνους Όσο και τα παιδιά του.

Ο δικηγόρος της μητέρας του αλήστου μνήμης ερμηνευτή, Απόστολος Λύτρας μιλώντας στην εφημερίδα Espresso εξήγησε πως ο λόγος που έστειλε εξώδικο η κα. Παντελίδη στον εν λόγω μουσικό, ήταν επειδή δεν ήταν αλήθεια τα όσα ειπώθηκαν από εκείνον.

Ο Γιώργος Θεοφάνους από την μεριά του, θέλοντας να εξομαλύνει την κατάσταση, ζήτησε δημόσια συγνώμη στην μητέρα του αδικοχαμένου τραγουδιστή, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

«Με αφορμή τις δηλώσεις μου στην Κατερίνα Καινούργιου, αντιλαμβάνομαι ότι έκανα λάθος και αναφέρθηκα σε πράγματα και καταστάσεις που πλήγωσαν και στεναχώρησαν. Αν μπορούσα, θα ανακαλούσα άμεσα τις δηλώσεις μου αυτές. Η απώλεια ενός παιδιού είναι ο ύψιστος πόνος».

«Από σεβασμό στους οικείους του, επομένως, και προς τιμήν του ιδίου, δεσμεύομαι από πλευράς μου να κλείσει εδώ αυτός ο κύκλος και κάθε αναφορά μου στο εξής να φωτίζει δρόμους αγάπης και γαλήνης. Λένε ότι οι μουσικές νότες είναι καθαρτήριο της ψυχής. Ας αφήσουμε αυτές να μιλήσουν…».

«Δυστυχώς, όμως, τα λόγια αυτά ειπώθηκαν και θα ήθελα να ζητήσω ειλικρινά συγγνώμη. Ευτυχώς, είχα την τύχη να γνωρίσω τον Παντελή Παντελίδη όπως δεν τον γνώρισε ο πολύς κόσμος από τα πρώτα του κιόλας βήματα, να αγαπήσω και να ενθαρρύνω το πάθος του για τη ζωή και τη μουσική. Είναι ο ύψιστος πόνος», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This