Ποια τραγουδίστρια κουράστηκε να κάνει photoshop στο σώμα της

Must Read

Με πάνω 73 εκατομμύρια followers στο Instagram και τις μουσικές της επιτυχίες έχει συγκεντρώσει μεγάλη απήχηση στα νεαρά κοινά και όχι μόνο.

Η  Demi Lovato που παραλίγο να χάσει την ζωή της από υπερβολική δόση ηρωίνης πέρυσι, ακολούθησε 9 μήνες πρόγραμμα απεξάρτησης και όπως όλα δείχνουν όλα μοιάζουν περαστικά.

Η γνωστή τραγουδίστρια που φαίνεται να έχει πάρει αρκετά κιλά, μοιράζεται καθημερινά στιγμιότυπα από τη ζωή της με τους ακολούθους της.

Η Demi ανακοίνωσε μια μια αρετουσάριστη φωτογραφία πως κουράστηκε να κρύβει το πραγματικό της σώμα και ντρέπεται για την επεξεργασία που κάνει έως τώρα.

«Αυτός είναι ο μεγαλύτερος φόβος μου. Μια φωτογραφία μου με μπικίνι χωρίς ρετούς. Και μάντεψε… Είναι ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ!Κουράστηκα να ντρέπομαι για το σώμα μου και να κάνω ρετούς! (Ναι… οι άλλες φωτογραφίες μου με μπικίνι έχουν υποστεί ρετούς και σιχαίνομαι που το έκανα αλλά αυτή είναι η αλήθεια). Έτσι οι άλλοι νομίζουν ότι είμαι όμορφη και με έχουν ως πρότυπο αλλά… δεν είμαι εγώΘέλω σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μου να είμαι αυθεντική και αληθινή από το να προσπαθώ να πιάσω τα στάνταρ κάποιου άλλου…. Έτσι αυτή είμαι εγώ, χωρίς να ντρέπομαι και περήφανη για το σώμα μου» έγραψε η διάσημη τραγουδίστρια!

Εμείς έχουμε να πούμε ένα μεγάλο μπράβο καθώς καμία γυναίκα δεν πρέπει να αισθάνεται ντροπή για το σώμα της και θέλουμε να βλέπουμε τα (καλώς ή κακώς) πρότυπα της νεολαίας να ενθαρρύνουν για αυτοσεβασμό και αυτοπεποίθηση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This