Χάρης Ρώμας: «Αντικατέστησα ηθοποιό – αρνητή για να δώσω το καλό παράδειγμα»

Must Read

Το γεγονός ότι αναγκάστηκε να αντικαταστήσει έναν συνάδελφό του στην παράσταση επειδή δεν είχε κάνει το εμβόλιο, έκανε γνωστό ο Χάρης Ρώμας που πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός» στο θέατρο «Αλάμπρα» .

Το ζήτημα αυτό, όπως εξήγησε ο αγαπημένος ηθοποιός, ανέκυψε αυτήν την εβδομάδα στο θίασο του. «Υπήρξε ένας ηθοποιός που ήταν αρνητής του εμβολίου και τον αντικατέστησα, όχι γιατί δεν τον αγαπούσα, αλλά έπρεπε να δώσω το καλό παράδειγμα», ανέφερε και συμπλήρωσε πως όλο αυτό ήρθε μετά από πολλή σκέψη, έχοντας πρώτα δώσει χρόνο στον συνεργάτη του να σκεφτεί και να αντιδράσει.

«Έχω σπουδάσει ιατρική δεν μπορώ να κάνω σκόντο όσο κι αν αγαπάω κάποιον. Του έδωσα μια αρκετά μεγάλη περίοδο να το σκεφτεί και μετρά τον αντικατέστησα», τόνισε, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι είναι μία περίοδος δημιουργικότητας, καθώς συγγράφει την επόμενη σειρά του, η οποία θα βγει τέλη Σεπτέμβρη με αρχές Οκτώβρη του 2022.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This