Ειρήνη Ψυχράμη: «Το bullying για την εξωτερική μου εμφάνιση είναι η μισή μου ζωή»

Must Read

H Ειρήνη Ψυχράμη έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στο talent show Pop Star το 2003 όπου κέρδισε μία θέση στο γυναικείο συγκρότημα Hi-5.

Έκτοτε συμμετείχε στα σόου του Τόνι Σφήνου, ενώ 2 χρόνια πριν την παρακολουθήσαμε και στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Μην ψαρώνεις».

Σε μία προσωπική εξομολόγηση προχώρησε σήμερα η αδερφή της Αντιγόνης Ψυχράμη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» όπου αποκάλυψε ότι για πολλά χρόνια υπέστη bullying για την εξωτερική της εμφάνιση, ακόμα και την περίοδο πού ήταν στις Ηi-5.

«Το bullying για την εξωτερική μου εμφάνιση δεν ήταν ένα συγκεκριμένο περιστατικό. Αυτό είναι η μισή μου ζωή. Από το σχολείο δηλαδή. Με το που μπήκα στο συγκρότημα, στις Hi-5 υπήρχαν αυτές οι αντιδράσεις. Ότι πρέπει να κάνω κάτι, να χάσω κιλά, να κάνω λιπαναρόφηση. Δεν μπορούσα να το κάνω αυτό στον εαυτό μου για την μουσική».

Αναφορικά με την προσωπική της ζωή αποκάλυψε πως: «Mέσα σε έξι μήνες απ’ όταν γνώρισα τον άνδρα της ζωής μου έγινα μανούλα! Η πρόταση γάμου ήρθε όταν τραγουδούσα τα Χριστούγεννα και εκείνος ήταν σε ένα σκαμπό. Με πήρε αγκαλιά, νομίζω πως ήταν η αλλαγή του χρόνου, μετρούσαμε αντίστροφα και μου έβγαλε το δαχτυλίδι».

https://vimeo.com/652024400

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This