Ο Άλεκ Μπάλντουιν μιλάει πρώτη φορά μετά την τραγωδία στα γυρίσματα της ταινίας του

«Δεν τράβηξα τη σκανδάλη» λέει ο ηθοποιός στον ελληνικής καταγωγής δημοσιογράφο, Τζορτζ Στεφανόπουλος

Must Read

Στον ελληνικής καταγωγής δημοσιογράφο Τζορτζ Στεφανόπουλος και κεντρικό παρουσιαστή του δελτίου ειδήσεων του καναλιού ABC, μιλάει για πρώτη φορά μετά την τραγωδία ο Άλεκ Μπάλντουιν.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε μετά τον θάνατο που βρήκε από το χέρι του η διευθύντρια φωτογραφία της ταινίας Rust, Χαλίνα Χάτσινς, κατά την διάρκεια των γυρισμάτων, ο χολιγουντιανός ηθοποιός δηλώνει ότι: «Δεν τράβηξα τη σκανδάλη. Πάω το μυαλό μου πίσω, σκέφτομαι. Τι θα μπορούσα να είχα κάνει;».

Περιγράφει την τραγωδία, αναφέροντας ότι είναι το χειρότερο πράγμα που του έχει συμβεί, ενώ πολλές είναι οι φορές που δακρύζει. «Η σκανδάλη δεν τραβήχτηκε, δεν το έκανα. Δεν θα στόχευα ποτέ κάποιον με όπλο και να τραβούσα την σκανδάλη, ποτέ», λέει στη συνέντευξη που θα προβληθεί την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου.

Ενώ ακόμη δεν έχει ανακαλυφθεί το πως βρέθηκε η αληθινή σφαίρα στη θαλάμη του μοιραίου όπλου, επιμένει ο 63χρονος ηθοποιός πως «κάποιος έβαλε αληθινή σφαίρα στο όπλο. Μια σφαίρα που δεν θα έπρεπε καν να είναι στα γυρίσματα».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This