Γρηγόρης Αρναούτογλου για την περιπέτεια με τον κορωνοϊό: «Βίωσα τον φόβο…»

Τέλος η περιπέτεια με τον Covid-19!

Must Read

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αλλά και η μπάντα της εκπομπής «The N2ight Show» πριν λίγο καιρό διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο ο παρουσιαστής όσο και οι μουσικοί, ήταν δίπλα εμβολιασμένοι, γεγονός στο οποίο βοήθησε την κατάσταση της υγείας του παρουσιαστή, ωστόσο λόγω της παχυσαρκίας του αντιμετώπισε πρόβλημα με το αναπνευστικό του σύστημα.

Δείτε επίσης: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για το γεγονός ότι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό: «Ήταν λίγο δύσκολη η νύχτα»

Δύο εβδομάδες μετά την απαιτούμενη καραντίνα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φαίνεται πως έχει ξεπεράσει τον Covid-19 και πραγματοποίησε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση.

«Βίωσα τον φόβο ότι αν συμβεί κάτι δεν θα προλάβω να πω στον γιο μου αυτά που θέλω. Σου λένε να κοιτάς το οξυγόνο σου και αν το οξύμετρο γράψει 89 μπαίνεις στο νοσοκομείο. Κι αν φτάσει κάτω από 90 θα προλάβω να πω αυτά που θέλω;

Όλη αυτή η ιστορία μου έφερε πολλές σκέψεις στο μυαλό, που είχαν σχέση με τον Αναστάση. Φανταστείτε ότι σκέφτηκα να κάτσω να γράψω με έναν δικό μου τρόπο κάποια πράγματα…», είπε για την περιπέτεια υγείας του στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day».

https://vimeo.com/652364359

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This