Δέσποινα Βανδή: Έκανε βιντεοκλήση στον αγαπημένο της Βασίλη Μπισμπίκη κατά τη διάρκεια του «J2US»

Must Read

Είναι πλέον γεγονός η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι το νέο ζευγάρι της Ελληνικής showbiz και πλέον οι δύο καλλιτέχνες αποφάσισαν να μην κρύβουν τον έρωτά τους.

Πρόσφατα μάλιστα οι δυο τους εθεάθη στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Μανώλης Κονταρός με τη Δέσποινα Βανδή να ανεβαίνει πάνω στην πίστα και να αφιερώνει στον αγαπημένο της το τραγούδι «Στην αυλή του παραδείσου».

Ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Μανώλης Κονταρός βρέθηκαν στο τελευταίο live του J2US και ξεσήκωσαν το τηλεοπτικό κοινό με τις επιτυχίες τους.

Η γνωστή τραγουδίστρια θέλοντας να μοιραστεί τη χαρά της, που ξαναβλέπει τους δυο της καλούς της φίλους σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, κάλεσε με βιντεοκλήση τον ηθοποιό που της έχει κλέψει την καρδιά.

Δείτε το στιγμιότυπο από την εκπομπή «Super Κατερίνα».

https://vimeo.com/653643072

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This