Σφακιανάκης και Μουκίδης αποχαιρετούν συντετριμμένοι τον μετρ που αυτοκτόνησε

Σπαρακτικές αναρτήσεις από τους καλλιτέχνες για τον τραγικό χαμό του Σήφη Δαμανάκη

Must Read

Σοκ προκάλεσε στον καλλιτεχνικό η θλιβερή είδηση ότι ο μετρ Σήφης Δαμανάκης που συνεργάστηκε με κορυφαία ονόματα της ελληνικής μουσικής, έδωσε τέλος στη ζωή του το πρωί της Τετάρτης.

Ο 59χρονος μετρ βρέθηκε νεκρός μέσα σε κλιμακοστάσιο στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Ηράκλειο, με μια σφαίρα στο κεφάλι. Δίπλα του βρέθηκε το όπλο με το οποίο είχε αυτοπυροβοληθεί και ένα σημείωμα που εξηγούσε στην οικογένειά του, τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

Ο Νότης Σφακιανάκης με τον οποίο ο μετρ συνεργαζόταν για πολλά χρόνια, πληροφορήθηκε την είδηση και είναι συντετριμμένος. Με ανάρτησή του στην επίσημη σελίδα του fan club του, αποχαιρέτησε τον πρώην συνεργάτη του: «Αντίο φίλε και συνεργάτη» έγραψε ο τραγουδιστής.

Με σπαρακτική ανάρτηση, αποχαιρέτησε τον μετρ και ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Γιώργος Μουκίδης: «1.000 συγνώμη φίλε μου καλέ… Φταίμε όλοι μας για αυτό που έκανες… Εμείς οπλίσαμε το χέρι σου, οι δικοί σου άνθρωποι… Τραγικό. Ο Σήφης Δαμανάκης φίλοι μου και «φίλοι» μου αυτοκτόνησε γιατί ήτανε περήφανος… Ο άγγελος από την Κρήτη έφυγε για πάντα. Πόσο θλίψη νιώθω… Πόσο άδικο όλο αυτό….» έγραψε στον λογαριασμό του.

Άνθρωποι από το περιβάλλον του 59χρονου αναφέρουν ότι ήταν ένας άνθρωπος αγαπητός και πρόσχαρος, που αγαπούσε ιδιαίτερα την δουλειά του. Ωστόσο η ανεργία που βίωνε τα τελευταία χρόνια, και τα οικονομικά προβλήματα τον είχαν οδηγήσει σε αδιέξοδο.

Δείτε επίσης: Αυτοκτόνησε ο πρώην μετρ του Σφακιανάκη – Δίπλα του βρέθηκε σημείωμα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This