Δημήτρης Σκαρμούτσος: Πήγε να πεθάνει τρεις φορές από υπερβολική δόση ηρωίνης

Ο διάσημος σεφ αποκάλυψε ότι η ζωή του ήταν «πνιγμένη» στα ναρκωτικά

Must Read

Προτού ακόμα ξεκινήσει να ασχολείται με συνταγές που τον έκαναν διάσημο σεφ, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος έζησε μια ζωή «πνιγμένη» στα ναρκωτικά, ενώ σχεδόν τρεις φορές κινδύνεψε να χάσει τη ζωή του από υπερβολική δόση ηρωίνης.

Ο διάσημος σεφ που συνεργάστηκε με κορυφαία εστιατόρια και έκανε πράξη το του όνειρο να ανοίξει το δικό του να ανοίξει την δική του επιχείρηση, αποκάλυψε μιλώντας στην εκπομπή «Αυτοψία» του Αντώνη Σρόιτερ ότι ήταν εθισμένος στα ναρκωτικά. Όπως περιέγραψε μάλιστα, δοκίμασε όλη την γκάμα των ναρκωτικών ουσιών, τη δεκαετία του ’90:

«Η ιστορία με τα ναρκωτικά ξεκινάει πάντα με χαρά και γέλιο. Τις πρώτες φορές περνάς πάρα πολύ καλά, ανάλογα βέβαια, και τι ναρκωτικά θα κάνεις και πάντα καταλήγει με κλάμα. Τόσο από ‘σένα, όσο και από τους γύρω σου. Ξεκίνησα με αμφεταμίνη, δεν ήμουν ο παραδοσιακός τρόπος που θα ξεκινούσα με χασίς ή μαριχουάνα στην Αμερική. Με βοηθούσε πάρα πολύ να κάνω δουλειές, να διαβάζω, να μένω ξύπνιος περισσότερες ώρες και σιγά-σιγά δοκίμασα τα πάντα. Κάποια τα απέρριπτα, γιατί δε μου ταίριαζαν και κάποια άλλα μου κολλούσαν πάρα πολύ» δήλωσε ο σεφ.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, έφτασε κοντά στον θάνατο τρεις φορές και είναι τυχερός που πλέον μπορεί να εξιστορεί την περιπέτειά του: «Κάτω από άλλες συνθήκες αυτή την στιγμή δεν θα μιλούσαμε. Έχω σχεδόν πεθάνει τρεις φορές. Ήμουν όμως τυχερός και είμαι εδώ σήμερα και μπορώ με σιγουριά να διηγούμαι τις ιστορίες που πέρασαν» δήλωσε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

https://www.youtube.com/watch?v=xMj0oK8ujz8

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This