Χριστούγεννα στο Netflix: 5+1 ταινίες και σειρές που δεν πρέπει να χάσετε!

Must Read

Υπάρχουν οι ταινίες κλασική περίπτωση «ένοχης απόλαυσης», αλλά οι χριστουγεννιάτικες ταινίες του Netflix δεν είναι πάντα γεμάτες κλισέ, άχαρες λιχουδιές που συνηθίζουμε να χαρακτηρίζουμε «τόσο κακό που είναι καλό». Υπάρχουν αρκετές ακόμη που είναι πραγματικά καλές, συγκινητικές, οικογενειακές και ακαταμάχητες.

Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του έτους, ο γίγαντας του streaming ρίχνει μια νέα παρτίδα εορταστικών προτάσεων. Ανάμεσά τους το «Romp Father Christmas is Back» με πρωταγωνίστρια την Elizabeth Hurley, το ταινία-«όχημα» της Brooke Shields «A Castle for Christmas» και το «Single All the Way» με πρωταγωνιστές τους Michael Urie και Jennifer Coolidge, την πρώτη, δηλαδή, χριστουγεννιάτικη ταινία της πλατφόρμας που επικεντρώνεται σε έναν LGBTQ+ χαρακτήρα.

Εμείς, ωστόσο, επιλέγουμε άλλες έξι κατάλληλες προτάσεις, για να σας φέρουμε πιο κοντά στο πνεύμα των γιορτών.

  • «A Very Murray Christmas» (2015)

Η Sofia Coppola συγκέντρωσε ένα εντυπωσιακό καστ για αυτή τη θλιβερή και συγκινητική χριστουγεννιάτικη σπεσιαλιτέ στην οποία ο Bill Murray παίρνει το επίκεντρο ως τραγουδιστής του οποίου η δράση του καμπαρέ αναστατώνεται από μια μανιασμένη καταιγίδα. Θέλοντας να το αξιοποιήσει όσο το δυνατόν καλύτερα, κατασκηνώνει στο μπαρ του ξενοδοχείου Carlyle της Νέας Υόρκης και κοροϊδεύει με άτομα όπως η Maya Rudolph και η Rashida Jones. Ακολουθεί μια συγκλονιστική ερμηνεία του Fairytale of New York των The Pogues, μαζί με μια ακολουθία χορού φαντασίας με τη Miley Cyrus και τον George Clooney.

  • «Let it Snow» (2019)

Τοποθετημένο σε ένα γραφικό προάστιο του Ιλινόις την παραμονή των Χριστουγέννων, το αβίαστα γοητευτικό ειδύλλιο του Luke Snellin βλέπει μια κουρασμένη τελειόφοιτη του Λυκείου (Isabela Merced) συναντά έναν νεαρό μουσικό (Shameik Moore) που περνά από την πόλη. Oι δυο τους ερωτεύονται, το ίδιο κάνουν και οι φίλοι και οι συμμαθητές τους (Kiernan Shipka και Mitchell Hope) που συνειδητοποιούν τα συναισθήματά τους ο ένας για τον άλλον, μέχρι μια έφηβη (Liv Hewson) να αρχίσει να κυνηγάει με τόλμη μια cheerleader (Anna Akana) που είναι νευρική για την έξοδο.

  • «Klaus» (2019)

Το στολίδι του Sergio Pablos που ήταν υποψήφιο για Όσκαρ είναι μια ιστορία καταγωγής του Άγιου Βασίλη. Παρακολουθεί έναν πονηρό ταχυδρόμο (Jason Schwartzman) που αποστέλλεται στο απομακρυσμένο νησί Smeerensburg. Εκεί συναντά έναν γκρινιάρη ξυλουργό (JK Simmons) με ένα εργαστήριο γεμάτο παιχνίδια, ο οποίος τελικά πείθεται να διαδώσει καλή θέληση παραδίδοντάς τα στα παιδιά. Το αποτέλεσμα είναι μια μαγική ωδή στην ανιδιοτέλεια και την ελπίδα.

  • «Dash & Lily» (2020)

Μια αναλογική έκδοση του You’ve Got Mail (1998) είναι ο ευκολότερος τρόπος για να περιγράψεις τη μαγευτική μίνι σειρά του Joe Tracz για δύο Νεοϋορκέζους (Austin Abrams και Midori Francis) που αλληλογραφούν, αφού ο πρώτος βρει το σημειωματάριο του δεύτερου σε ένα βιβλιοπωλείο. Τολμούν να βγουν από το καβούκι τους – ο ένας πρέπει να χορέψει σε ένα πανκ σόου, ενώ ο άλλος αναγκάζεται να καθίσει στην αγκαλιά του Άγιου Βασίλη στο Macy’s – και τελικά αποφασίζουν να συναντηθούν. Αυτή είναι η εκπλήρωση της επιθυμίας στα καλύτερά της με έναστρο, γεμάτο αστέρια.

https://youtu.be/_s1WPcApEWE

  • «Jingle Jangle: A Christmas Journey» (2020)

Ο Forest Whitaker λάμπει ως εκκεντρικός δημιουργός παιχνιδιών στο πληθωρικό, παράξενο μιούζικαλ του David E Talbert. Προδομένος από έναν μαθητευόμενο (Keegan-Michael Key) που έκλεψε τα σχέδια του, και ακόμα συντετριμμένος από τον θάνατο της συζύγου του (Sharon Rose), ο εφευρέτης πέφτει σε απόγνωση μέχρι που η πολυμήχανη εγγονή του (Madalen Mills) τον επισκέπτεται, αποφασισμένη να βάλει τα πράγματα σωστά. Συνδυάζοντας πιασάρικες μελωδίες που έγραψε ο John Legend με περίπλοκα κοστούμια και πλούσιο σχεδιασμό παραγωγής, είναι μια απόλαυση στο χρώμα της καραμέλας…

  • Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο mensarena.gr.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This