Ο Σπύρος Παπακωνσταντίνου παραμονή της ονομαστικής του εορτής, αποκοιμήθηκε πάνω στο τιμόνι! Έζησε από θαύμα

«Με έσωσε ο άγιός μου!»

Must Read

«Ήταν κοντά μου ο άγιος Σπυρίδωνας και γλίτωσα χωρίς ούτε μία γρατσουνιά!». Το μοντέλο και επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη Σπύρος Παπακωνσταντίνου, ο οποίος θα εκπροσωπήσει σε λίγους μήνες τη χώρα μας στον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς Mr Pacific Universe, περιγράφει στην «Espresso» τις τρομακτικές στιγμές που βίωσε στην άσφαλτο, όταν, παραμονή της ονομαστικής του εορτής, αποκοιμήθηκε πάνω στο τιμόνι!

  • Από τον Ηλία Μαραβέγια

Το αυτοκίνητό του, ένα λευκό Smart, προσέκρουσε σε κώνους που ήταν τοποθετημένοι στην άκρη του δρόμου λόγω κάποιων εργασιών που γίνονταν στο σημείο, με αποτέλεσμα ο ίδιος να χάσει τον έλεγχο. «Επέστρεφα στη Θεσσαλονίκη από την Κομοτηνή, όπου βρέθηκα για επαγγελματικούς λόγους» λέει το μοντέλο, κάτοχος του τίτλου ομορφιάς Mr GS Hellas 2015, που τα τελευταία χρόνια διατηρεί το δικό του sushi bar στα Πεύκα Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα έχει γίνει κι ο ίδιος sushi chef.

«Επισκέφθηκα την Κομοτηνή για μια βραδιά sushi που οργάνωσα εκεί σε γνωστό μαγαζί, σε συνεργασία με τους chef ασιατικής κουζίνας που έχω στην ομάδα μου. Ξύπνησα νωρίς για να πάω και η βραδιά αποδείχτηκε… μεγάλη. Συγκεκριμένα, μας βρήκε το ξημέρωμα και πριν το καταλάβουμε είχε φτάσει μεσημέρι. Τότε εγώ έκανα το λάθος να πάρω τον δρόμο της επιστροφής, χωρίς να έχω κοιμηθεί καθόλου. Ήταν τεράστιο λάθος, που θα μπορούσε να μου είχε στοιχίσει πολύ ακριβά» παραδέχεται.

Λίγο μετά το μεσημέρι, κι ενώ είχε περάσει την Ξάνθη και πήγαινε προς Καβάλα, άρχισε να καταλαβαίνει ότι έκλειναν τα μάτια του. «Τότε αποφάσισα να σταματήσω στην Καβάλα και να πάω σʼ ένα ξενοδοχείο να κοιμηθώ για λίγες ώρες. Δεν πρόλαβα όμως… Λίγα χιλιόμετρα παρακάτω με πήρε ο ύπνος, έκλεισα τα μάτια μου για λίγο και το αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε κάτι κώνους που ήταν τοποθετημένοι στην άκρη εξαιτίας κάποιων εργασιών που γίνονταν στο οδόστρωμα. Ο θόρυβος της σύγκρουσης ήταν δυνατός. Ξύπνησα, ταράχτηκα και προσπάθησα να ελέγξω το αυτοκίνητο που είχε αρχίσει να κάνει ζιγκ ζαγκ. Προσπάθησα να το κρατήσω στον δρόμο και τελικά τα κατάφερα!» αναφέρει το μοντέλο, συμπληρώνοντας πως τον βοήθησε ο άγιός του.

«Με φύλαξε ο άγιος Σπυρίδωνας, το πιστεύω αυτό που λέω. Έτυχε αυτό το πράγμα παραμονή της γιορτής μου και βγήκα χωρίς γρατσουνιά από το αυτοκίνητο, το οποίο έχει καταστραφεί εντελώς από μπροστά» επισημαίνει και στέλνει, κατόπιν, ένα μήνυμα προς όλους τους οδηγούς: «Εγώ έβαλα τις ευθύνες που έχω για την επιχείρησή μου και την ομάδα μου πάνω από τον εαυτό μου και την ασφάλεια μου. Μην το κάνετε ποτέ. Να είστε πάντοτε ξεκούραστοι όταν οδηγείτε μόνοι σας σε μεγάλες αποστάσεις. Η ζωή μας είναι πολύτιμη και κρέμεται από λεπτές κλωστές. Ευτυχώς, υπάρχει Θεός και είναι μεγάλος!».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This