Μπάγια Αντωνοπούλου: Έκανε τη Νάξο… νησί της «αποκάλυψης»!

Must Read

Μετά το πέρασμά της από τον ΑΝΤ1 και το ΣΚΑΪ, η Μπάγια Αντωνοπούλου στη φετινή σεζόν θα μας υποδέχεται μέσα από τη συχνότητα του One Channel, ως (συμ)παρουσιάστρια μιας νέας πρωινής καθημερινής εκπομπής.

Προς το παρόν μας κρατά συντροφιά με τις ποικίλου ενδιαφέροντος αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπως εκείνη όπου μας πληροφορεί πως βρέθηκε για μια ακόμη χρονιά στη Νάξο για το… φεστιβάλ πατάτας!

Όμως, μια άλλη ανάρτηση ήταν που μας τράβηξε το ενδιαφέρον. Βασικά, τη… γη κάτω από τα πόδια μας μάς έκανε να χάσουμε!

Ο λόγος;

Η όμορφη δημοσιογράφος αποφάσισε να μας χαρίσει μία από τις πιο «γαργαλιστικές» πόζες του φετινού καλοκαιριού, ποζάροντας… ολόγυμνη στην παραλία του Αγίου Προκοπίου!

Την ίδια στιγμή, ωστόσο, μας έκανε να… μισήσουμε το καρπούζι, καθώς χέρι αγνώστου ανδρός που κρατάει ένα κομμάτι από το αγαπημένο καλοκαιρινό φρούτο, παρεμβάλλεται ανάμεσα σε εκείνη και σε εμάς, καλύπτοντας τη… γύμνια των οπισθίων της!

Μας άφησε με την όρεξη, που λένε…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This