Σαφάρι στη Ζανζιβάρη για τη Δανάη Παππά και τον σύντροφό της!

Must Read

Ηθοποιός, επαγγελματίας χορεύτρια και χορογράφος, η Δανάη Παππά είναι μία εκ των πρωταγωνιστριών του «8 λέξεις», της νέας σειράς του ΣΚΑΪ, σε σκηνοθεσία Αντρέα Γεωργίου.

Έχει ήδη αποκτήσει πολλούς διαδικτυακούς φίλους, χάρη και στη συμμετοχή της στη σειρά «Τατουάζ», όπου υποδυόταν την κόρη της Μυρτώς Αλικάκη και του Απόστολου Γκλέτσου.

Με μια πρόσφατη ανάρτησή της, ωστόσο, η όμορφη και πολυτάλαντη Δανάη, αποφάσισε να… δυσαρεστήσει κάποιους από αυτούς, καθώς μέσω Instagram story, όχι μόνο αποκάλυψε ότι πέρασε μέρος των διακοπών της στην Αφρική, και πιο συγκεκριμένα στη Ζανζιβάρη, όπου πήγε για σαφάρι, αλλά μας «σύστησε» και τον αγαπημένο της, επιχειρηματία στο χώρο της εστίασης.

Sorry guys, πρόλαβε… άλλος!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This