«Δεν ντρέπεται ο Παναγιωτόπουλος με αυτό το απαράδεκτο σώμα;» αναρωτιέται η Μάγκυ Χαραλαμπίδου

«Ό,τι υλικό υπάρχει με εμένα, υπάρχει επειδή θέλω και το ξέρω» σχολιάζει η διάσημη DJ

Must Read

Πυρά κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλο που κατηγορείται ότι διαπόμπευσε γυναίκες αναρτώντας βίντεο με προσωπικές τους στιγμές σε ροζ ιστοσελίδες εξαπέλυσε η Μάγκυ Χαραλαμπίδου.

Η γνωστή DJ μιλάει «έξω από τα δόντια» και εκτός από τις απαράδεκτες πράξεις του, αναρωτιέται μεταξύ άλλων, πώς ο ίδιος δεν ντρέπεται να πρωταγωνιστεί στα βίντεο:

«Είναι απίστευτο. Απορώ με το θράσος του. Δεν μπορώ να το πιστέψω όλο αυτό, είναι αδιανόητο. Σκεφτόμαστε την κοπέλα. Ο ίδιος; Είναι δυνατόν να μην ντρέπεται ο ίδιος να πρωταγωνιστεί με αυτό το απαράδεκτο σώμα, με όλο αυτό το απαράδεκτο πακέτο δήλωσε η Μάγκυ Χαραλαμπίδου και πρόσθεσε:

«Υποτίθεται ότι θες να είναι κάτι που θα σε εξιτάρει, δεν ντρέπεται; Είναι θρασύτατα τραγικό και απαράδεκτο αυτό που έκανε στα κορίτσια. Είναι πάρα πολύ κακό να μην σέβεσαι τον άλλον. Αλλά και από την άλλη, με την πάρτη του πώς τη βρίσκει;» αναρωτήθηκε.

«Ότι υλικό υπάρχει με εμένα, υπάρχει επειδή θέλω»

Μάλιστα, η ίδια σημείωσε ότι ήταν πάντα προσεχτική με την επιλογή των ερωτικών συντρόφων της και δεν έχει βρεθεί ποτέ σε δύσκολη θέση: «Δεν μου έχει συμβεί ποτέ κάτι αντίστοιχο. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με την επιλογή των συντρόφων ή επειδή είμαι πολύ προσεκτική. Ό,τι υλικό υπάρχει με εμένα, υπάρχει επειδή θέλω και το ξέρω. Δεν υπάρχουν πράγματα που δεν τα γνωρίζω. Έχω κάνει playboy και φυσικά ότι άλλο έχω κάνει επίσης, το γνωρίζω καλά» τόνισε και πρόσθεσε ότι τα ζευγάρια που θα βιντεοσκοπήσουν τις ερωτικές τους στιγμές, πρέπει να τις κρατούν για τον εαυτό τους:

«Από τη στιγμή που θα μπεις στη διαδικασία να μαγνητοσκοπήσεις μια προσωπική στιγμή, πρέπει να σκέφτεσαι ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο, οπότε δεν το κάνεις. Αν αποφασίσεις να τραβήξεις μια προσωπική σου στιγμή, την τραβάς εσύ και την κρατάς για πάρτη σου» δήλωσε η διάσημη DJ.

https://www.youtube.com/watch?v=-CSXchQ3N2I

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This