Τι κρύβει γνωστό μοντέλο κάτω από το… τεράστιο καπέλο; (video)

Must Read

Τα διάσημα μοντέλα δεν επισκέπτονται τη Μύκονο μόνο για τις διακοπές τους, αλλά και για τις ανάγκες των γυρισμάτων διαφόρων ξένων διαφημιστικών σποτ.

Κάτι τέτοιο συνέβη και στην περίπτωση της Αυστραλολιβανέζας Jessica Kahawaty, η οποία, για τις ανάγκες ξένου διαφημιστικού, εμφανίστηκε στην Ψαρρού με… καπέλο-υπερπαραγωγή!

Πιο συγκεκριμένα, η 31χρονη καλλονή φορούσε ένα τεράστιο ψάθινο καπέλο που έμοιαζε με ομπρέλα, καθώς κάλυπτε όλο της το πρόσωπο.

Φυσικά, το εντυπωσιακό αξεσουάρ τράβηξε την προσοχή των λουόμενων, ενώ δεν πέρασε απαρατήρητο και από την κάμερα του Mykonos Live TV.

Και στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρουμε ότι η Jessica Kahawaty δεν είναι καμιά «τυχαία» στο χώρο της μόδας.

Έχει στο ενεργητικό της ποικίλες διακρίσεις σε διαγωνισμούς ομορφιάς (Μις Αυστραλία και 2η Αναπληρωματική Μις Κόσμος το 2012), ενώ έχει πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες καμπάνιες, όπως της εταιρίας καλλυντικών Maybelline και της αυτοκινητοβιομηχανίας Lexus.

Δείτε την σε δράση στο βίντεο που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This