Λίτσα Πατέρα: Τα «δώρα» που φέρνει το 2022 σε κάθε ζώδιο και οι πιο σημαντικές ημερομηνίες

Must Read

Το 2022 φέρνει ένα ελπιδοφόρο μήνυμα καθώς ήδη ο Δίας (πλανήτης της επέκτασης, της τύχης) έχει κάνει την είσοδό του στους Ιχθύς. Βέβαια το νέο έτος «κληρονομεί» και τις σκοτεινές πλευρές από τη δυσαρμονική όψη Κρόνου – Ουρανού, η οποία μας έδειξε το «σκληρό» της πρόσωπο όλο το 2021.

  • Από την Λίτσα Πατέρα

Η τελευταία δύσκολη όψη των δύο αυτών πλανητών πραγματοποιήθηκε την παραμονή των Χριστουγέννων και θα επαναληφθεί το φθινόπωρο του 2022. Θυμίζουμε πως υπό την επίδραση αυτής της όψης βιώνουμε αρκετές δύσκολες καταστάσεις και επηρεάζονται πολλοί τομείς της ζωής μας.

• Προκύπτουν αντιπαραθέσεις ανάμεσα στο παλιό και το νέο.
• Η κλιματική αλλαγή δείχνει το σκληρό της πρόσωπο.
• Υπάρχουν οξυμένα οικονομικά προβλήματα.
• Η πανδημία συνεχίζει να καθορίζει τις εξελίξεις.
• Οι τράπεζες και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα μπαίνουν στο επίκεντρο.

ΔΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ

Η αυγή του νέου έτους βρήκε τον Δία να περνά το κατώφλι των Ιχθύων (αγάπη, συμπόνια, φιλανθρωπία, τέχνη, χριστιανισμός). Θα παραμείνει έως τις 10 Μαΐου, καθώς από τις 11 Μαΐου θα κάνει ένα γρήγορο πέρασμα στον Κριό μέχρι τις 27/10 και θα επανέλθει στους Ιχθύς έως τις 20/12/2022.

Μέσα στον Φεβρουάριο θα υπάρξουν απρόβλεπτα γεγονότα, τα οποία θα έχουν σχέση με την προηγμένη τεχνολογία, τα ταξίδια, το Διάστημα και την αστρολογία. Θα μπορούσε να υπάρξει έμπνευση για σχέδια, τα οποία θα πραγματοποιούνται με απροσδόκητο τρόπο. Κατά το διάστημα αυτό θα ζωντανέψει η πίστη μας. Θα έρθει στο φως ένα πιο φιλάνθρωπο πρόσωπο σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής, ενώ θα αναζωπυρωθεί μια κάποια αισιοδοξία στη ζωή μας. Επίσης στο επίκεντρο θα έρθει ο χριστιανισμός.

Τον Απρίλιο και στις αρχές Μαΐου θα δημιουργηθούν ευκαιρίες, στις οποίες όμως πρέπει να πιστέψουμε για να επιτελεστεί το ΘΑΥΜΑ. Η πίστη αυτή θα μας δώσει δύναμη να ξεπεράσουμε προβλήματα που φαντάζουν ανυπέρβλητα. Επιγραμματικά οι τομείς που θα επηρεαστούν είναι οι εξής:

• Τέχνη, φιλανθρωπία, ανακαλύψεις.
• Ανεξήγητα συμβάντα και γεγονότα που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν θαύματα.
• Ανακαλύψεις φαρμάκων και θεραπειών.
• Επιχειρηματικά σχέδια.
• Λήψη ρίσκων σε οικονομικό επίπεδο.
• Επενδύσεις.

Τις περιόδους αυτές θα μπορούσαν βέβαια να υπάρξουν και αρκετά προβλήματα που αφορούν το υγρό στοιχείο, όπως, για παράδειγμα, οι θαλάσσιες έρευνες και εξορύξεις που αφορούν το φυσικό αέριο, το πετρέλαιο καθώς και τις μετακινήσεις μεταναστών μέσω θαλάσσης. Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε τους κινδύνους που θα υπάρξουν γύρω από τη χρήση ουσιών και τις καταχρήσεις.

ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ «ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΗ» ΚΡΙΟ

Ο Δίας, όπως αναφέραμε και παραπάνω, θα περάσει από τις 11 Μαΐου έως τις 27 Οκτωβρίου στο ζώδιο του Κριού. Θα συνεχιστεί η έξαρση της πανδημίας, ενώ δεν θα λείψουν και οι αντιπαραθέσεις. Θα λάβουν χώρα επίσης διαμαρτυρίες και αγώνες για παντός είδους ελευθερία και για τομείς που αφορούν τη δικαιοσύνη και την αποκάλυψη της αλήθειας.

Η ΛΙΛΙΘ ΤΟ 2022

Στις 19 Ιουλίου του 2021 η Λίλιθ πέρασε στο ζώδιο των Διδύμων, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 14 Απριλίου του 2022, περνώντας έπειτα στο ζώδιο του Καρκίνου, όπου θα παραμείνει έως τις 8 Ιανουαρίου 2023. Θυμίζουμε πως η Λίλιθ δεν είναι πλανήτης, αλλά σημείο στον αστρολογικό ουρανό, που καθορίζεται από την τροχιά της Σελήνης γύρω από τη Γη.

Δεν είναι τυχαίο που αποκαλείται και Μαύρη Σελήνη, καθώς δείχνει τη σκοτεινή πλευρά της ψυχής μας, αφού η Σελήνη συμβολίζει τον συναισθηματικό μας κόσμο, τη μητρότητα και τη θηλυκή πλευρά του χαρακτήρα μας. Ετσι, η Μαύρη Σελήνη δείχνει τις βαθιά κρυμμένες ανομολόγητες επιθυμίες μας, τα ανεξέλεγκτα πάθη μας στα οποία έχουμε παρασυρθεί και έχουμε εκδηλώσει συμπεριφορές που και εμείς οι ίδιοι δεν θέλουμε να θυμόμαστε. Δείχνει τα σεξουαλικά μας πάθη, με σκοπό όμως την αποπλάνηση και την προδοσία. Το χαρακτηριστικό της Μαύρης Σελήνης είναι ότι θολώνει την ορθή κρίση μας και τη συνείδησή μας. Η Λίλιθ μέσα στο νέο έτος θα επηρεάσει αρκετούς τομείς της ζωής μας. Ας δούμε κάποιους από αυτούς τους τομείς λίγο πιο συγκεκριμένα:

• Επικοινωνία

Ιδίως το πρώτο μισό του 2022 θα επηρεαστούν πολύ θέματα που αφορούν την επικοινωνία, τη γλώσσα, τη συγγραφή και τη δημοσιογραφία (έντυπα, ΜΜΕ). Υπηρεσίες όπως τα ταχυδρομεία, τα logistics και οι υπηρεσίες courier θα συναντήσουν αρκετά εμπόδια και δυσκολίες. Η επικοινωνία ακόμα και μεταξύ ανθρώπων (φίλων ή και συγγενών) θα γίνεται με πολύ πιο επιλεκτικό τρόπο.

• Μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η δύναμη και η επίδραση των social media (μέσα κοινωνικής δικτύωσης) θα γίνει ακόμα πιο ξεκάθαρη. Δεν αποκλείεται συγκεκριμένα μέσα δικτύωσης να υποστούν πλήγματα στην αξιοπιστία τους, καθώς θα γίνει ακόμα πιο έκδηλη η ευκολία της διασποράς ψευδών ειδήσεων χωρίς προηγούμενη διασταύρωση.

• MME

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και το ισχύον μιντιακό καθεστώς θα τεθούν έντονα υπό αμφισβήτηση και θα υπάρξει απαίτηση να αναβαθμιστεί η ποιότητα. Τα κανάλια και ο Τύπος θα προσπαθούν να δημιουργήσουν μεγαλύτερο «θόρυβο» γύρω από τα θέματα που πραγματεύονται. Δεν αποκλείεται να δούμε να υπάρχουν ποινικές διώξεις για τη διασπορά ψευδών ειδήσεων.

• Τρόπος μετακίνησης, ΜΜΜ

Οι συγκοινωνίες και τα μέσα μετακίνησης θα αλλάξουν δραστικά. Προωθούνται οχήματα που είναι υβριδικά και με ηλεκτροκίνηση, ενώ θα λάβουν χώρα και εξελίξεις στον τρόπο και χρόνο μετακίνησης των ανθρώπων μεταξύ κρατών (αερομεταφορές).

• Εκπαίδευση

Εντονα θα επηρεαστεί και ο τομέας της εκπαίδευσης. Ο τρόπος της μετάδοσης γνώσεων θα εκσυγχρονιστεί, ενώ θα αλλάξουν και οι μέθοδοι που έως τώρα θεωρούνταν παραδοσιακοί. Σε γενικές γραμμές τα γεγονότα και οι εξελίξεις το επόμενο διάστημα θα αναγκάσουν σε μετασχηματισμό των σχέσεων των ανθρώπων αλλά και της επικοινωνίας. Ομάδες ανθρώπων δεν αποκλείεται να απομονωθούν είτε από έντονες διαφορές και διαφωνίες με το υπόλοιπο σύνολο είτε και από επιλογή.

Θα λάβουν επίσης χώρα αρκετές αποκαλύψεις και σκάνδαλα και αυτό πολύ συχνά θα γίνεται με σφοδρότητα και καθόλου αθόρυβα. Πολλά από αυτά τα ζητήματα θα τονιστούν εμφατικά από την επιρροή της Λίλιθ μέχρι το τέλος Μαρτίου, όταν θα αρχίσει μια περίοδος κάθαρσης.

ΚΡΙΟΣ: Μετά το άχαρο ξεκίνημα θα γυρίσετε σελίδα

Η νέα χρονιά είναι γεμάτη αποκαλύψεις για εσάς. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να φανείτε υπομονετικοί, αν και η υπομονή δεν είναι το δυνατό σας σημείο. Στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς τα πράγματα είναι μουδιασμένα και άχαρα. Πολλοί χάνετε την αισιοδοξία σας και βυθίζεστε σε σκέψεις που δεν σας αφήνουν να ανοίξετε τα φτερά σας. Αλλοι επιλέγετε να απομονωθείτε, να οδηγηθείτε σε ένα θεραπευτικό ταξίδι, φροντίζοντας περισσότερο τον εαυτό σας όχι μόνον εξωτερικά αλλά κυρίως εσωτερικά.

Μόλις απαλλαγείτε από έναν δύσκολο Ιανουάριο και Φεβρουάριο, θα αρχίζετε να βλέπετε φως στο τέλος του τούνελ. Σε αυτό θα σας βοηθήσουν οι φίλοι και οι νέες γνωριμίες. Φροντίστε μόνο να μην μπλέξετε τα οικονομικά σας με ανθρώπους που δεν εμπιστεύεστε απόλυτα. Θυμηθείτε πως και αυτήν τη χρονιά, με τον Ουρανό στον Ταύρο, τα οικονομικά παραμένουν ένας ασταθής και περίπλοκος τομέας.

Ολα αλλάζουν όμως τον Μάιο. Την αρχή κάνει η Αφροδίτη με το πέρασμά της στο ζώδιό σας και η συνέχεια «γράφεται» από τον Δία, πλανήτη της τύχης, ο οποίος θα περάσει στο ζώδιό σας από τις 10 Μαΐου, δίνοντας πνοή σε φιλόδοξα σχέδια και επιθυμίες. Γυρίζετε σελίδα ζωής, αισιοδοξείτε, αρπάζετε τις ευκαιρίες τη στιγμή που παρουσιάζονται, βρίσκετε λύσεις. Φόρα προς την επιτυχία σάς δίνει και ο Αρης, κυβερνήτης σας, ο οποίος περνά στο ζώδιό σας στο τέλος Μαΐου και συναντά τον Δία. Μην αφήσετε καμιά ευκαιρία να γλιστρήσει μέσα από τα χέρια σας. Εσείς κρατάτε το τιμόνι των εξελίξεων.

Στο τέλος Ιουλίου ο Δίας ξεκινά την ανάδρομη πορεία του, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει το ζώδιό σας στα τέλη Οκτωβρίου. Ωστόσο, ο Αύγουστος μπορεί να αποδειχθεί ένας μήνας άκρως ερωτικός, με δυνατές συγκινήσεις, ερωτικά παιχνίδια και ξέφρενη διασκέδαση. Από τον Σεπτέμβριο ασχολείστε περισσότερο με τη δουλειά, ενώ η παρατεταμένη παραμονή του Αρη στους Διδύμους σάς κρατά σε διαρκή εγρήγορση. Προσοχή στη βιασύνη.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι εκλείψεις θα σας φέρουν πολλές εκπλήξεις

Το 2022 είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για εσάς, κυρίως λόγω του γεγονότος ότι τρεις στις τέσσερις εκλείψεις συμβαίνουν στο ζώδιό σας. Η σταθερότητα του ζωδίου σας, που τόσο έχετε κάνει σημαία στη ζωή σας, πάει περίπατο λόγω των θεαματικών εκλείψεων αλλά και λόγω της παρουσίας του Ουρανού στο δικό σας ζώδιο και αυτή τη χρονιά. Μην προσπαθείτε να πείσετε ότι τα έχετε όλα κάτω από τον έλεγχό σας. Πλέον έχετε καταλάβει πως είστε παραδομένοι στις πλανητικές ανατροπές, πολλές από τις οποίες μπορεί να είναι προς όφελός σας, έστω κι αν δεν το αντιλαμβάνεστε από την αρχή.

Σημαντικό ρόλο στη ζωή σας αυτή τη χρονιά θα διαδραματίσουν οι φίλοι και η επιθυμία σας να ανήκετε σε μια ομάδα. Μέσα στον Φεβρουάριο, η συλλογική δράση μπορεί να σας χαρίσει πρωτόγνωρες εμπειρίες και δράση, ενώ μέσα στον Απρίλιο η σύνοδος Δία – Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα σας οδηγήσει σε αυξημένα επίπεδα ενόρασης και έμπνευσης, που στο πλαίσιο μιας ομάδας θα μπορούσε να απογειώσει τη δημιουργικότητά σας. Μπορεί να ξεχωρίσετε και να μοιραστείτε τη δόξα, δουλεύοντας για έναν κοινό σκοπό με ομοϊδεάτες. Μην υποτιμήσετε τη δύναμη της ομάδας.

Στις 30 Απριλίου πραγματοποιείται η πρώτη έκλειψη της χρονιάς στο ζώδιό σας, επηρεάζοντας κυρίως εσάς που έχετε γενέθλια γύρω από αυτήν την ημερομηνία. Οι ανατροπές δεν λείπουν, ενώ εσείς μοιάζετε ανυπόμονοι και επαναστάτες. Πολλοί θα επιδιώξετε να απαλλαγείτε από πρόσωπα ή καταστάσεις που περιορίζουν τις ελευθερίες σας.
Στο τέλος Μαΐου η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σας φέρνοντας έναν κεραυνοβόλο έρωτα στη ζωή σας μέσα στον Ιούνιο. Προσέχετε μόνο μήπως τα δυνατά συναισθήματα αποσπάσουν την προσοχή σας από την καριέρα σας

Μέσα στο φθινόπωρο εστιάζετε στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Μπορεί να κάνετε θυσίες προσωπικές για να προαχθείτε επαγγελματικά. Με τον Αρη στους Διδύμους από τα τέλη Αυγούστου έως το τέλος της χρονιάς μπορεί να υποστείτε και αρκετές οικονομικές απώλειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με υπομονή τα όνειρα θα γίνουν αληθινά

Το ξεκίνημα της νέας χρονιάς σάς βρίσκει αρκετά ανασφαλείς αλλά και νευρικούς. Μπορεί κάποιοι από εσάς να νιώθετε πως ο Κρόνος στον Υδροχόο σάς βοηθά να πατάτε σε γερό έδαφος, αλλά η παρουσία του Δία στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας αυξάνει τις επαγγελματικές υποχρεώσεις τόσο που να καταλήγετε να χάνεστε μέσα σε μια χαώδη καθημερινότητα. Μέχρι τις αρχές Μαΐου κάντε υπομονή. Αν και μπορεί να συμβούν θεαματικές καταστάσεις, κυρίως στην καριέρα σας, δεν θα νιώθετε ακόμα σίγουροι πως έχετε τα πράγματα κάτω από τον έλεγχό σας.

Από τον Μάιο και μετά το παιχνίδι γυρνά προς όφελός σας. Μπορείτε να μετατρέψετε τις έξυπνες και εφευρετικές ιδέες σας σε κάτι υλοποιήσιμο, απτό και ρεαλιστικό. Παύετε να είστε παθητικοί και γίνεστε περισσότερο ενεργητικοί. Ειδικά οι Δίδυμοι του Μαΐου αποκτάτε περισσότερη αυτοπεποίθηση και στέκεστε δυναμικά μέσα σε μια ομάδα, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες για το κοινό καλό. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σας από τα τέλη Ιουνίου και το αρμονικό της εξάγωνο με τον Δία την ίδια περίοδο σας προτρέπουν σε έναν γάμο, μια νέα σχέση, μια αλλαγή που θα σας ενθουσιάσει. Μέχρι τα μέσα Ιουλίου απολαμβάνετε τον έρωτα και βλέπετε πολυπόθητα όνειρα να πραγματοποιούνται. Κάπου κάπου θα υπάρχουν και απογοητεύσεις ή προσδοκίες που δεν θα επαληθευτούν. Αλλωστε, ο Ποσειδώνας στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας εξακολουθεί να σας παραπλανά. Σε γενικές γραμμές όμως, δεν κάμπτεστε.

Στις 20 Αυγούστου και μέχρι το τέλος της χρονιάς θα φιλοξενείτε στο ζώδιό σας τον Αρη. Αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά πλανητικά γεγονότα που θα σας ενεργοποιήσει έντονα και θα σας βάλει στην πρώτη γραμμή της δράσης. Τέλη Οκτωβρίου ο Αρης θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, μειώνοντας έως έναν βαθμό τη μαχητικότητά σας. Μπορεί να νιώσετε κουρασμένοι και σε υπερδιέγερση, οπότε τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο καλό είναι να κατεβάσετε τον διακόπτη. Προσοχή στις εξαπατήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μεγάλη προσοχή στις ευκαιρίες που θα προκύψουν

Η χρονιά ξεκινά με την Αφροδίτη να κινείται ανάδρομα απέναντι από το ζώδιό σας και να φέρνει τα πάνω κάτω στις σχέσεις. Από τα τέλη Ιανουαρίου και ο Αρης θα περάσει στην ίδια θέση, ενώ η συνάντηση Αφροδίτης και Αρη με τον Πλούτωνα στις αρχές Μαρτίου θα σηματοδοτήσει μια περίοδο κρίσιμη για έναν γάμο, μια σχέση ή μια στενή συνεργασία. Μπορεί να σκεφτείτε το ενδεχόμενο ακόμα και ενός διαζυγίου. Καλλιεργείτε εμμονές, ζηλεύετε, αναπολείτε ένα ερωτικό παρελθόν, όχι απόλυτα υγιές.

Τα πράγματα καταλαγιάζουν στις αρχές Απριλίου με την Αφροδίτη να περνά στους Ιχθύς και να συναντά τον Ποσειδώνα και τον Δία στα τέλη Απριλίου. Προετοιμαστείτε για μια συναρπαστική περίοδο κατά τη διάρκεια του Πάσχα, με ευκαιρίες για μακρινά ταξίδια, έρωτες, δημιουργικά σχέδια.

Από τις αρχές Μαΐου μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου ο Δίας, ο μεγάλος σας ευεργέτης, περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας και έτσι η εύνοιά του μετριάζεται. Θα προκύψουν ευκαιρίες για να ανοίξετε τα φτερά σας στον επαγγελματικό τομέα, ειδικά αν ανήκετε στους Καρκίνους του Ιουνίου, όμως ο υπερβολικός ενθουσιασμός και η υπεραισιοδοξία καλό είναι να αποφευχθούν. Η συνύπαρξη με άτομα κύρους και συνεργάτες δεν θα είναι πάντα ρόδινη. Αναπτύσσεται ανταγωνισμός και από υπερβάλλοντα ζήλο μπορεί να εκτεθείτε.

Το δεύτερο μισό του Ιουλίου θα είναι μια από τις πιο ερωτικές περιόδους, με την Αφροδίτη να σας κλείνει πονηρά το μάτι, να ενθαρρύνει κεραυνοβόλους έρωτες και να ξυπνά τον ρομαντισμό σας. Ιδανική περίοδος για γάμους. Η παρατεταμένη παραμονή του Αρη στους Διδύμους από τα τέλη Αυγούστου μέχρι το τέλος της χρονιάς θα σας βρει με αρκετό άγχος αλλά και παρασκήνιο. Φροντίστε την υγεία σας και μείνετε μακριά από καταστάσεις που προκαλούν στρες. Μη δίνετε αφορμές για σχόλια, ειδικά μέσα στον Νοέμβριο. Μέσα στους δύο τελευταίους μήνες ο Δίας κινείται και πάλι στους Ιχθύς και σας προστατεύει από τις «κακοτοπιές», δίνοντας πνοή σε φιλόδοξα σχέδια.

ΛΕΩΝ: Στα δίχτυα ενός πολυπόθητου έρωτα…

Μολονότι έχετε περάσει πολλά την προηγούμενη χρονιά και εξακολουθείτε να βιώνετε πιέσεις και προκλήσεις, το 2022 μοιάζει να κυλά πιο ήρεμα για εσάς, τουλάχιστον από τον Μάιο και μετά.

Βέβαια, παραμένετε «εγκλωβισμένοι» ανάμεσα στα «πρέπει» του Κρόνου, που παραμένει απέναντι από το ζώδιό σας και τις επαναστατικές διαθέσεις του Ουρανού, που παραμένει στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας. Θέλετε να αποτινάξετε καταστάσεις καταπιεστικές αλλά ο Κρόνος δεν σας αφήνει. Παρ’ όλα αυτά, αναζητάτε σχέσεις ζωής και κάνετε ξεκαθαρίσματα, μένοντας μακριά από ανθρώπους που δεν έχουν κάτι να σας προσφέρουν. Οι δύο πλανήτες δεν σχηματίζουν ακριβές τετράγωνο, οπότε η επίδρασή τους είναι πιο ήπια.

Από τις αρχές Μαΐου, με το πέρασμα του Δία στον Κριό, οι Λέοντες του Ιουλίου θα ξανανιώσετε. Η αυτοπεποίθησή σας θα τονωθεί, θα κυνηγήσετε ευκαιρίες για σπουδές, ταξίδια στο εξωτερικό, ενώ δεν αποκλείεται να έχετε αίσια έκβαση σε μια νομική υπόθεση. Από τις 11 Αυγούστου η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιό σας και το τρίγωνό της με τον Δία στις 18 θα σας οδηγήσει στα δίχτυα ενός πολυπόθητου έρωτα. Βέβαια, στα τέλη Αυγούστου θα κατέβει η αυλαία στις καλοκαιρινές ερωτικές περιπέτειές σας και τον Σεπτέμβριο θα αναγκαστείτε να ασχοληθείτε με πιο πρακτικά ζητήματα.

Η παρατεταμένη παραμονή του Αρη στους Διδύμους από τα τέλη Αυγούστου μέχρι το τέλος της χρονιάς μπορεί να αποβεί προς όφελός σας, ειδικά αν σας αρέσει να εμπλέκεστε σε συλλογικές δράσεις και να παίζετε σημαντικό ρόλο στα πράγματα. Δύσκολη περίοδος θα είναι οι πρώτες μέρες του Νοεμβρίου. Θα μπορούσε να προκύψει ένας χωρισμός, και μάλιστα με απρόσμενο τρόπο, ή η απομάκρυνσή σας από μια επαγγελματική δραστηριότητα για την οποία έχετε θυσιάσει πολλά.

Μην ξεχνάτε πως οι εκλείψεις της χρονιάς -τέλη Απριλίου, μέσα Μαΐου, τέλη Οκτωβρίου και αρχές Νοεμβρίου- θα αποδειχθούν κομβικά χρονικά διαστήματα για εσάς, προκαλώντας αλλαγές και σε επαγγελματικό αλλά και σε οικογενειακό επίπεδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στο «κόκκινο» αισθηματικά και επαγγελματικά

Σημαντικές εξελίξεις σε προσωπικό επίπεδο μπορεί να προκύψουν μέσα στο πρώτο πεντάμηνο της χρονιάς και μέσα στο τελευταίο δίμηνο. Περιβάλλεστε από μνηστήρες, ερωτεύεστε εύκολα, ειδικά μέσα στην άνοιξη, γοητεύεστε από τις ευαισθησίες και την καλοσύνη των άλλων, αλλά σας λείπει ο πρακτικός νους και ο ρεαλισμός. Πέφτετε με τα μούτρα στις σχέσεις χωρίς να προβληματίζεστε για τη διάρκεια ή την ποιότητά τους.
Ο Ιανουάριος κυλά με αρκετές αμφιβολίες λόγω ανάδρομης Αφροδίτης, αλλά η ασάφεια παίρνει σταδιακά τέλος μέσα στον Φεβρουάριο και κυρίως αρχές Μαρτίου. Τότε είναι που παίρνετε αποφάσεις ζωής για μια σχέση ή για ένα σημαντικό επιχειρηματικό ή δημιουργικό σχέδιο.

Από τα τέλη Μαΐου η ερωτική σας ζωή βελτιώνεται και το απρόοπτο σας χτυπάει την πόρτα. Η σύνοδος Αφροδίτης – Ουρανού στις 11 Ιουνίου θα μπορούσε να φέρει έναν κεραυνοβόλο έρωτα, ενώ το εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα στις 19 του ίδιου μήνα να δημιουργήσει μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα για την πραγματοποίηση ενός ερωτικού ονείρου. Αν σκοπεύετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας, ο Ιούνιος είναι ο κατάλληλος μήνας γι΄ αυτό.

Από τα τέλη Αυγούστου, τα πράγματα αλλάζουν σταδιακά και επανέρχεστε απότομα σε μια καθημερινότητα αρκετά απαιτητική έπειτα από την περίοδο των διακοπών. Η παρατεταμένη παραμονή του Αρη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας δημιουργεί κλίμα σκληρού ανταγωνισμού στην καριέρα σας και στήνει τον καμβά των εξελίξεων, τουλάχιστον μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, περίοδο κατά την οποία θα νιώσετε εξουθενωμένοι και σωματικά και πνευματικά. Το διαρκές κυνήγι της επιτυχίας δεν θα σας αφήσει αλώβητους, ενώ η προσωπική ζωή θα έρθει σε δεύτερη μοίρα.

Από τον Νοέμβριο ανακάμπτετε κάπως, αν και τρέφετε αυταπάτες σχετικά με μια σχέση ή μια συνεργασία. Ο σύντροφός σας μπορεί να νιώσει παραμελημένος. Προσπαθήστε να δώσετε χρόνο στα πράγματα και τις καταστάσεις, χωρίς να πιέζετε την εξέλιξή τους. Τα Χριστούγεννα του ΄22 θα φέρουν ευχάριστες εκπλήξεις και εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ: Fit, διατροφή και νέες συνεργασίες

Περάσατε αρκετές δυσκολίες τα προηγούμενα δύο χρόνια και τώρα σταδιακά αρχίζετε να παίρνετε κάποια πράγματα υπό τον έλεγχό σας. Πολλοί θα ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση και την υγεία σας γενικότερα. Μπορεί να καλλιεργήσετε νέες συνήθειες διατροφής, να αναζητήσετε εναλλακτικές μεθόδους αντιμετώπισης θεμάτων υγείας, να αυξήσετε την κίνηση και την άσκηση στην καθημερινότητά σας.

Τους πρώτους μήνες όμως, το πλανητικό σκηνικό δεν σας δείχνει το καλύτερό του πρόσωπο. Τόσο η ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω όσο και η παρουσία του Αρη στην ίδια θέση από τα τέλη Ιανουαρίου θα ξυπνήσουν μνήμες ενός παρελθόντος που μπορεί ακόμα να σας πληγώνει. Οι σχέσεις με άτομα της οικογένειάς σας περνούν μια περίοδο κρίσης και παλιά απωθημένα βγαίνουν στην επιφάνεια.

Η νέα θέση του Δία απέναντι από το ζώδιό σας από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο θα δημιουργήσει νέες προοπτικές στην προσωπική σας ζωή. Μπορεί να ανθίσει μια καινούργια συνεργασία. Ισως ανακαλύψετε έναν συνέταιρο με τον οποίον μπορείτε να δραστηριοποιηθείτε από κοινού. Γενικά, προσέχετε τα οικονομικά σας κυρίως τον Μάιο και τον Νοέμβριο. Αρχές Ιουλίου περνάτε από μια κρίση στην προσωπική ζωή. Θα μπορούσε να προκύψει ακόμα και ένας χωρισμός.

Από τα τέλη Αυγούστου η παρουσία του Αρη στους Διδύμους μπορεί να σας ευνοήσει ιδιαίτερα, δίνοντάς σας αυτοπεποίθηση και φέρνοντάς σας πιο κοντά σε πολυπόθητα σχέδια και όνειρα. Ενα μακρινό ταξίδι μέσα στο φθινόπωρο είναι ό,τι πρέπει για να ανανεωθείτε. Ο Αρης θα παραμείνει στη θέση αυτή μέχρι το τέλος της χρονιάς, επομένως η ενέργεια και η αποφασιστικότητα δεν θα σας εγκαταλείψουν.

Ο πιο ερωτικός μήνας για εσάς θα είναι ο Οκτώβριος, με την Αφροδίτη που είναι ο κυβερνήτης σας, να βρίσκεται στο ζώδιό σας. Σχέσεις σταθεροποιούνται, το πάθος περισσεύει και νιώθετε πιο κατασταλαγμένοι στα συναισθήματά σας. Οι μοναχικοί Ζυγοί μπορεί να βρουν το ταίρι τους. Αλλωστε, δεν σας λείπει η γοητεία κατά την περίοδο των γενεθλίων σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με σπασμένα φρένα σε όλους τους τομείς

Μια χρονιά γεμάτη δυνατά συναισθήματα αρχίζει για εσάς. Ο έρωτας θα παίξει πρωταρχικό ρόλο στη ζωή σας. Η παρουσία του Δία στους Ιχθύς το πρώτο πεντάμηνο και το τελευταίο δίμηνο της χρονιάς είναι ό,τι πρέπει για να πραγματοποιήσετε όνειρα και επιθυμίες. Μάλιστα, μέσα στον Απρίλιο, ο Δίας θα συναντηθεί με τον Ποσειδώνα σχηματίζοντας μια δυνατή σύνοδο. Ο έρωτας σας συναρπάζει. Ερωτεύεστε εύκολα, εκφράζετε συναισθήματα και αφήνεστε στη δίνη τους.

Τέλη Απριλίου και μέσα Μαΐου πραγματοποιούνται δύο εκλείψεις που δεν σας αφήνουν ασυγκίνητους. Βγαίνουν στην επιφάνεια τα κακώς κείμενα μιας σχέσης, γεγονός που μπορεί να σας οδηγήσει σε καθοριστικές αποφάσεις. Υπό την επίδραση των εκλείψεων καλό είναι να πάρετε αποστάσεις από τα γεγονότα και κυρίως από τις σημαντικές αποφάσεις.

Το καλοκαίρι μπορεί να σας βρει στη δουλειά. Μπορεί να μην είναι όσο ανέμελο θα θέλατε, ειδικά αν ανήκετε στους Σκορπιούς του Οκτωβρίου. Από τις αρχές Ιουλίου μέχρι τα μέσα Αυγούστου ο Αρης απέναντι από το ζώδιό σας μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω σε μια σχέση ή μια συνεργασία. Αρχές Αυγούστου μπορεί να χάσετε τον έλεγχο και να παρασυρθείτε από τις παρορμήσεις σας. Ατομα της οικογένειάς σας μπορεί να αντιδρούν στις αποφάσεις σας.

Τέλη Οκτωβρίου μέχρι μέσα Νοεμβρίου επιδρούν άλλες δύο εκλείψεις, που θα σας φέρουν αντιμέτωπους με τις συνέπειες των επιλογών σας. Ενας σύντροφος μπορεί να αποδειχθεί κάτι άλλο από αυτό που πιστεύατε ότι είναι. Το καλό είναι πως η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας από τα τέλη Οκτωβρίου μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου και έπειτα από τις πρώτες δυσκολίες θα μπορέσετε να οδηγηθείτε σε ποθητές καταστάσεις. Ερωτεύεστε, παθιάζεστε, παίρνετε αποφάσεις για το κοινό σας μέλλον. Αν είστε μόνοι, τα συναισθήματα θα είναι δυνατά μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου. Ερωτικά θα κυλήσουν και τα Χριστούγεννα. Αν είστε μόνοι, το πρόσωπο του ερωτικού ενδιαφέροντος θα βρίσκεται πολύ κοντά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσοχή στις παγίδες και σε ζητήματα καρδιάς

Η νέα χρονιά στο ξεκίνημά της σας βρίσκει αρκετά μπερδεμένους. Βασικό σας μέλημα είναι να καταφέρετε να ορθοποδήσετε οικονομικά, ενώ ο Αρης στο ζώδιό σας τις πρώτες εικοσιπέντε μέρες της χρονιάς σάς βρίσκει δυναμικούς αλλά και νευρικούς. Από υπερβάλλοντα ζήλο μπορεί να πέσετε σε παγίδες. Κρατήστε χαμηλούς τόνους τον Ιανουάριο.

Τον Φεβρουάριο τα πράγματα αρχίζουν να ομαλοποιούνται και ξαναβρίσκετε τις ισορροπίες σας και στα οικονομικά. Η περίοδος του Αγίου Βαλεντίνου σάς βρίσκει μάλλον αδιάφορους, ενώ τα καλύτερα έρχονται μέσα στον Μάιο. Η νέα θέση του Δία, κυβερνήτη σας, στον Κριό μπορεί να οδηγήσει σε έναν δυνατό έρωτα, ειδικά αν ανήκετε στους Τοξότες του Νοεμβρίου. Αξιοποιήστε το καλοκαίρι για να πραγματοποιήσετε όνειρα που είχαν μπει στον πάγο το προηγούμενο διάστημα. Τέλη Ιουνίου και μέσα Αυγούστου θα είναι για εσάς οι καλύτερες περίοδοι στον έρωτα.

Ο Κρόνος θα σας επηρεάζει και αυτή τη χρονιά, βοηθώντας σας να κάνετε συνετά βήματα προόδου. Ο Ποσειδώνας συχνά σας αποπροσανατολίζει αλλά και σας εμπνέει. Το τέλος του καλοκαιριού όμως θα σημάνει μια περίοδο αρκετά δύσκολη για το ζώδιό σας. Ο Αρης θα περάσει απέναντι από το ζώδιό σας και θα παραμείνει στη θέση αυτή μέχρι το τέλος της χρονιάς. Ετσι, η σχέση με το άλλο σας μισό περνά διά πυρός και σιδήρου, αν είστε δεσμευμένοι. Αν είστε μόνοι, θέματα συντροφικότητας θα αποτελούν για εσάς την αχίλλειο πτέρνα σας και θα οδηγούν στον εκνευρισμό και την έλλειψη ψυχραιμίας. Ο Αρης μπορεί να φέρει μια εξαπάτηση, ειδικά μέσα στον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο. Η σχέση με έναν σύντροφο μπορεί να αποδειχθεί μια φούσκα αν δεν προσέξετε τα σημάδια. Μην υπερεκτιμάτε τα χαρακτηριστικά του. Παραμείνετε νηφάλιοι.

Στα μέσα Νοεμβρίου η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιό σας, αλλά το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου θα είναι μια θυελλώδης περίοδος για την ερωτική σας ζωή με αρκετά σκαμπανεβάσματα και απογοητεύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πολλές αλλαγές και εντάσεις με συνεργάτες

Το πλανητικό σκηνικό θα σας δείξει τις προθέσεις του ήδη από τις πρώτες μέρες της νέας χρονιάς, με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 2 Ιανουαρίου να λειτουργεί σαρωτικά και με την ανάδρομη Αφροδίτη και τον Ηλιο στην ίδια θέση να σας θυμίζουν πως τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται. Η Νέα Σελήνη φέρνει απρόσμενες αλλαγές. Θέλετε να αλλάξετε πολλά με την έλευση του νέου χρόνου και το επιχειρείτε με τρόπο που ξαφνιάζει τους πάντες, ακόμα και αυτούς που σας ξέρουν καλά.

Στα τέλη Ιανουαρίου ο Αρης θα περάσει στο ζώδιό σας, ενώ την ίδια περίοδο ο Ερμής θα κινηθεί ανάδρομα στην ίδια θέση. Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Παρ’ όλα αυτά, σας περιμένει ένας άκρως απαιτητικός και ενεργητικός Φεβρουάριος. Θα βρίσκεστε σε εγρήγορση, θα περιοριστεί ο ύπνος σας, θα κυνηγήσετε ευκαιρίες, ενώ η αυστηρή σας στάση απέναντι σε συνεργάτες μπορεί να δημιουργήσει κλίμα ψυχρότητας. Ολα έχουν το τίμημά τους, ωστόσο εσείς θα διανύσετε έναν Φεβρουάριο άκρως παραγωγικό και αποδοτικό, αφού ο Αρης θα ενεργοποιήσει αρμονικά τον Δία, τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα. Εμπιστευτείτε αξιόπιστους ανθρώπους, απομακρύνετε όσους παρασιτούν, συναναστραφείτε με πνευματικούς ανθρώπους και καλλιτέχνες. Μέσα στον Απρίλιο, η θεαματική σύνοδος Δία – Ποσειδώνα μπορεί να φέρει μπροστά στα μάτια σας μια αποκάλυψη, μια ιδιαίτερη γνώση και να απογειώσει τα σχέδιά σας, ειδικά αν αυτά αφορούν την επικοινωνία, τη συγγραφή, τα ταξίδια.

Από τον Μάιο μέχρι τον Οκτώβριο συμβαίνουν πολλά σε οικογενειακό επίπεδο και εσείς περιορίζετε το εύρος των φιλοδοξιών σας. Ασχολείστε περισσότερο με το σπίτι και την οικογένεια, ενώ αν ανήκετε στους Αιγόκερους του Δεκεμβρίου μπορεί να αναζητήσετε μια νέα καλύτερη στέγη.

Από το φθινόπωρο και μετά σας περιμένει αρκετή δουλειά. Οσοι αναζητάτε δουλειά, είναι πιθανό να πέσετε με τα μούτρα σε μια νέα κουραστική απασχόληση. Η καλύτερη περίοδος για εσάς θα είναι η περίοδος των Χριστουγέννων, η οποία θα σας βρει ρομαντικούς, έντονα συναισθηματικούς και πιθανόν ερωτευμένους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η άνοιξη θα φέρει λεφτά και νέο έρωτα

Από τη μια ο αυστηρός Κρόνος παραμένει και αυτή τη χρονιά στο ζώδιό σας, δοκιμάζοντας την υπομονή σας και δείχνοντάς σας τι είναι σωστό και τι όχι. Από την άλλη, ο ανατρεπτικός κυβερνήτης σας, Ουρανός, παραμένει στον Ταύρο, δημιουργώντας κλίμα αστάθειας στην οικογενειακή ζωή και αρκετές ανατροπές. Θέλετε να προχωρήσετε μπροστά, αλλά οι υποχρεώσεις και τα πρέπει δεν σας αφήνουν. Ωστόσο, τα πράγματα κυλούν καλύτερα για εσάς αυτή τη χρονιά, αφού οι δύο αυτοί αντιφατικοί πλανήτες δεν σχηματίζουν ακριβές τετράγωνο όπως πέρυσι. Αφήστε λοιπόν πίσω σας τις καταστάσεις που σας κρατούσαν δέσμιους και ζήστε τη νέα χρονιά πιο ελεύθεροι και πιο ευγνώμονες γι΄ αυτά που έχετε.

Πρώτα απ΄ όλα, μέχρι τα τέλη Απριλίου μπορεί να δείτε μια σημαντική ανάκαμψη στα οικονομικά σας. Φροντίστε όμως να μην ξοδεύετε ανεξέλεγκτα. Στις αρχές Μαρτίου ο Αρης θα περάσει στο ζώδιό σας σχεδόν ταυτόχρονα με την Αφροδίτη και η συνάντηση των δύο πλανητών στο ζώδιό σας υπόσχεται ένα άκρως ερωτικό ξεκίνημα της άνοιξης. Μπορεί να ερωτευτείτε με πάθος ακόμα και ένα πρόσωπο αρκετά διαφορετικό από εσάς. Στις 22 Μαρτίου φυλαχτείτε από ατυχήματα και μείνετε μακριά από κάθε ρίσκο. Στις αρχές Απριλίου κάτι σας στενοχωρεί ή σας απογοητεύει. Ισως ναυαγήσει ένα σχέδιο.

Από τις 10 Μαΐου μπορείτε να αισιοδοξείτε περισσότερο. Ο Δίας θα περάσει στον Κριό όπου θα παραμείνει μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου και οι Υδροχόοι του Ιανουαρίου μπορείτε να ελπίζετε σε μια καλύτερη καθημερινότητα, σε πιο γόνιμες σχέσεις και σε επιτυχίες, ειδικά αν ασχολείστε με γραπτά, εμπόριο, επικοινωνία, μετακινήσεις.

Από τα τέλη Αυγούστου η πολύμηνη παραμονή του Αρη στους Διδύμους θα αποτελέσει για εσάς κινητήριο δύναμη για να πετύχετε σημαντικούς στόχους, και προσωπικούς και επαγγελματικούς. Δεν σας λείπει η αυτοπεποίθηση αλλά και η άνεση λόγου. Πείθετε, γοητεύετε και βρίσκεστε διαρκώς σε εγρήγορση. Νοέμβριο και Δεκέμβριο οι τόνοι πέφτουν λόγω του ανάδρομου Αρη.

ΙΧΘΥΕΣ: Απολαύστε τη χρονιά, σας ανήκει

Αυτή είναι η χρονιά σας. Το πλανητικό σκηνικό σάς χαμογελά, φέρνει «δώρα» και ανοίγει πόρτες. Εχετε την τύχη να φιλοξενείτε στο ζώδιό σας τον Δία από τις αρχές της χρονιάς μέχρι τις αρχές Μαΐου και από τα τέλη Οκτωβρίου μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου. Τα πράγματα κυλούν πιο εύκολα για εσάς και οι ευκαιρίες για επιτυχίες δεν λείπουν. Την άνοιξη μια σημαντική προσπάθειά σας μπορεί να αναγνωριστεί και να ανταμειφθείτε γι’ αυτό. Αν είστε καλλιτέχνες, μπορεί να βρεθείτε στο απόγειο της δημιουργικότητάς σας.

Ωστόσο, επειδή ο κυβερνήτης σας, Ποσειδώνας, παίζει περίεργα παιχνίδια, θα μπορούσε να δώσει πνοή στη φαντασία και την έμπνευσή σας αλλά και στην έλλειψη ρεαλισμού. Η πιο δυναμική περίοδος για εσάς θα ξεκινήσει από τα μέσα Απριλίου. Θα δραστηριοποιηθείτε σε τομείς που σας γοητεύουν και σας κινητοποιούν, ενώ δεν αποκλείεται να ζήσετε και έναν δυνατό έρωτα. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, η άνοιξη και κυρίως οι ημέρες του Πάσχα είναι η ιδανική περίοδος για να ανανεώσετε τη σχέση σας, να πάτε ένα ταξίδι, να ζήσετε μια δυνατή συγκίνηση.Από τον Μάιο μέχρι τον Οκτώβριο οι Ιχθύες του Φεβρουαρίου μπορεί να δείτε σημαντική βελτίωση στα οικονομικά σας, αλλά καλό είναι να αποφύγετε τα μεγάλα ανοίγματα.

Στα τέλη Αυγούστου ξεκινά μια περίοδος γεμάτη προκλήσεις για εσάς. Ο Αρης θα περάσει στους Διδύμους, όπου θα παραμείνει μέχρι το τέλος της χρονιάς. Προετοιμαστείτε για ένα φθινόπωρο αρκετά κουραστικό, κυρίως σε θέματα που έχουν σχέση με το σπίτι και την οικογένεια. Μια ανακαίνιση, μια μετακόμιση, ένας νέος συγκάτοικος ή ένας απόγονος μπορεί να ανατρέψουν τους ρυθμούς σας και να πολλαπλασιάσουν τις σκοτούρες σας. Μέσα στον Νοέμβριο μπορεί να νιώσετε εξαπατημένοι ή απογοητευμένοι, ωστόσο, στα τέλη του ίδιου μήνα μπορείτε να διορθώσετε τις καταστάσεις. Αλλωστε, θα βρίσκεστε και πάλι κάτω από την προστατευτική ομπρέλα του Δία που θα έχει επιστρέψει στο ζώδιό σας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This