Εκτός εαυτού στον αέρα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για την πρώην του: «Σας είπε να σταματήσετε!»

Έξαλλος με τα σχόλια των συνεργατών στου στο πάνελ της εκπομπής

Must Read

Έξαλλος έγινε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και ξέσπασε κατά των συναδέλφων του στο πλατό.

Ο λόγος; Η επίσκεψη της πρώην συντρόφου του Ελισάβετ Σπανού με την οποία ο ίδιος διατηρούσε δεσμό πριν από 20 χρόνια στάθηκε αφορμή για να ξεκινήσουν το «πείραγμα» οι συνεργάτες του στον αέρα.

Ωστόσο ο ίδιος ενοχλήθηκε τόσο έντονα που ξέσπασε σε ζωντανή σύνδεση: «Σου είπα να σταματήσεις! Όχι, μην γελάς! Εντάξει; Σας είπα κάτι και σας το είπα από επάνω» είπε και συνέχισε όταν η Κατερίνα Καινούργιου προσπάθησε να τον ηρεμήσει λέγοντας ότι κάνουν πλάκα:

«Δεν υπάρχει πλάκα! Όχι, δεν θέλω να υπάρχει πλάκα! Γιατί είναι ο σεβασμός στο παρελθόν μου ο σεβασμός στο μέλλον μου. Και πλάκα με αυτά τα θέματα δεν σηκώνω ούτε από εσένα ούτε από εσένα ούτε από εσένα που σας το έχω πει από το πρωί» δήλωσε οργισμένος και πρόσθεσε: ​​​​​​​«Είναι κάτι που είναι θέμα σεβασμού σε κάτι που σας είπα από το πρωί! Είναι θέμα σεβασμού και για τον άνθρωπο που έρχεται εδώ και για μένα! Δεν έχει να κάνει μόνο με την Ελισάβετ, έχει να κάνει και με μένα».

Η Ελισάβετ Σπανού από πλευράς της τον υπερασπίστηκε σημειώνοντας ότι «καλά κάνει και βάζει το όριο του» γιατί όπως είπε «υπάρχει και παρελθόν και μέλλον που καλό είναι να τα σεβόμαστε». 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη οι οποίοι συγκατοικούν εδώ και καιρό, δεν αποκλείεται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας

https://www.youtube.com/watch?v=FOKQiLJT8ko

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This