Βαλίτσες για την Κρήτη ετοιμάζει η Βανδή για να ακολουθήσει τον Μπισμπίκη

Η Δέσποινα φεύγει με τον «Καπετάν Μιχάλη»

Must Read

Δεν έχει περάσει ένα 24ωρο από το δημοσίευμα της «Espresso» ότι ο Μπισμπίκης ψήνεται στην ιδέα να σκηνοθετήσει σε μιούζικαλ τη Βανδή και το πιο καυτό ζευγάρι της showbiz ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Κρήτη!

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι δυο τους για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα θα βρίσκονται στη Μεγαλόνησο, προκειμένου ο ηθοποιός να συμμετάσχει στα γυρίσματα μιας διεθνούς παραγωγής για την ταινία «Καπετάν Μιχάλης», με τη Βανδή να τον ακολουθεί, θέλοντας να είναι δίπλα του τουλάχιστον στα πρώτα στάδια των γυρισμάτων. Αν και έως σήμερα το κόνσεπτ αλλά και το καστ της κινηματογραφικής ταινίας κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό, η «Espresso» κατάφερε να μάθει πληροφορίες.

Σύμφωνα, λοιπόν, με αυτές, ο Βασίλης Μπισμπίκης θα κρατήσει τον ομώνυμο πρωταγωνιστικό ρόλο στο αριστούργημα του Νίκου Καζαντζάκη. Η υπόθεση του αριστουργηματικού μυθιστορήματος τοποθετείται στην Κρητική Επανάσταση του 1889. Ο κεντρικός ήρωας, ο καπετάν Μιχάλης, ένας άγριος και ανυπότακτος πολεμιστής, έχει ορκιστεί να είναι μαυροντυμένος, αξύριστος και αγέλαστος μέχρι να ελευθερωθεί η Κρήτη. Όταν όμως συναντά την Εμινέ, τη γυναίκα του αδελφοποιητού του, του Νουρήμπεη, τον κυριεύει «ένας δαίμονας», που, παρά τις προσπάθειές του, δεν καταφέρνει να τον βγάλει από το μυαλό του.

Ενώ ο καπετάν Μιχάλης παλεύει με τον δαίμονά του, ο Νουρήμπεης μονομαχεί με τον Μανούσακα, έναν αδερφό του καπετάν Μιχάλη, για να εκδικηθεί τον θάνατο του πατέρα του, τον οποίο σκότωσε ο αδερφός τους Κωσταρός πριν από χρόνια, και τον σκοτώνει, τραυματίζεται όμως στα γεννητικά όργανα. Η πληγή του επουλώνεται, αλλά η βλάβη είναι μη αναστρέψιμη και εκείνος αυτοκτονεί, αδυνατώντας να αντέξει την περιφρόνηση και τον οίκτο της Εμινέ (που στο μεταξύ έχει γίνει ερωμένη του καπετάν Πολυξίγκη) για την ανικανότητά του. Η είδηση του θανάτου του επιβαρύνει το ήδη τεταμένο κλίμα στο Μεγάλο Κάστρο, όπου καθημερινά φτάνουν μαντάτα για αψιμαχίες και ταραχές μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων σε όλο το νησί.

Τα γυρίσματα της ταινίας θα πραγματοποιηθούν σε όλη την Κρήτη, και θα κρατηθούν απόλυτα η κρητική παράδοση και ο χαρακτήρας του μυθιστορήματος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όλο το καστ της πολυδάπανης παραγωγής θα μεταφερθεί στο νησί στα τέλη Φεβρουαρίου, ενώ ήδη ο πρωταγωνιστής αναζητεί το διαμέρισμα που θα τον φιλοξενήσει για όσο καιρό χρειαστεί μέχρι να ολοκληρωθεί η ταινία.
Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που Βασίλης και Δέσποινα θα βρεθούν στην Κρήτη, καθώς και πέρυσι το καλοκαίρι οι δυο τους απόλαυσαν τις διακοπές τους στο νησί, μακριά από τα αδιάκριτα μάτια!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This