Ντεμπούτο στο γυαλί για την κόρη του Γιάννη Νταλιάνη και της Μαριλίτας Λαμπροπούλου

Must Read

Η μικρότερη κόρη της Μαριλίτας Λαμπροπούλου, της «Βασιλικής» στον «Σασμό», και του Γιάννη Νταλιάνη, που μας ιντρίγκραρε ως συνήγορος του «Δούκα Σεβαστού» στις «Αγριες μέλισσες», παίζει μαζί με τον μπαμπά της σε τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ!

Η Λαμπροπούλου και ο Νταλιάνης είναι από τα πιο αγαπημένα καλλιτεχνικά ζευγάρια και έχουν επιλέξει να ζουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2007, όταν έπαιξαν μαζί στην τηλεοπτική σειρά «Ιχνη» στο Mega. Η επαγγελματική συνεργασία γέννησε έναν μεγάλο έρωτα, που επισφραγίστηκε με μια υπέροχη οικογένεια.

Μάλιστα, η ηθοποιός, που έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο που κρατούσε στη σειρά «Εραστής δυτικών προαστίων», άφησε για κάποια χρόνια τα τηλεοπτικά πλατό και επικεντρώθηκε στο μεγάλωμα των δύο παιδιών της. «Το πρώτο πράγμα που μου άρεσε στον Γιάννη είναι ο τρόπος που μου είπε “γεια σου, χαίρω πολύ”, ο τρόπος που με κοίταξε και μου χαμογέλασε την πρώτη φορά. Κατευθείαν μου φάνηκε διαφορετικός όλων των άλλων» έχει δηλώσει η ηθοποιός σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται». Ο Γιάννης Νταλιάνης, λοιπόν, παίζει στη σειρά «Αγάπη παράνομη» στην ΕΡΤ1, που κάνει πρεμιέρα απόψε το βράδυ, και μαζί θα έχει και τη θυγατέρα του.

Στους τίτλους των ονομάτων των μικρών παιδιών που κρατούν βασικούς ρόλους το όνομα της Ελλης Νταλιάνη αξίζει να το θυμηθούμε. Στην τηλεοπτική σειρά η νεαρή Ελλη υποδύεται τη μικρή κόρη της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη και του Νίκου Ψαρρά και στα παρασκήνια της σειράς λένε ότι έχει ήδη καλλιτεχνική φλέβα. Ο πατέρας της μικρής υποδύεται τον συμπέθερο της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη και του Νίκου Ψαρρά, μια και έχει παντρέψει τη μεγάλη του κόρη, τη Χρυσαυγή, με τον γιο του ζεύγους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This