Ιωάννα Τούνη: Έξαλλος ο Αλεξάνδρου με τον δικηγόρο του θύτη – Η απάντηση του δικηγόρου της για το αν χρηματίστηκε

«Παρουσιάζεται λες και είναι μια γυναίκα που δεν έχει κανένα ίχνος σεβασμού»

Must Read

Με αφορμή τον βιασμό της 24χρονης κοπέλας από την Θεσσαλονίκη, η Ιωάννα Τούνη μέσα από το προσωπικό της κανάλι στο Youtube, αποκάλυψε το ‘όνομα που είχε δημοσιεύσει το βίντεο με τις προσωπικές της σεξουαλικές στιγμές από το 2017.

Ο λόγος για τον Μάκη Κετμετζόγλου ο οποίος με την σειρά του υπέβαλε μήνυση εναντίον της influencer για συκοφαντική δυσφήμιση.

Ο Ηλίας Γκιώνης, ο οποίος έφερε στο φως της δημοσιότητας την υπόθεση με τον βιασμό της άτυχης κοπέλας από την Θεσσαλονίκη αλλά και τα άτομα που εμπλέκονται σε αυτήν, μέσα από μία ανάρτηση που είχε κάνει στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ισχυρίστηκε πως ο πραγματικός ένοχος πλήρωσε αδρά  την νεαρή επιχειρηματία και της έκλεισε το στόμα εξωδικαστικά.

Για την εν λόγω υπόθεση κλήθηκε να μιλήσει ο δικηγόρος του φερόμενου θύτη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να γίνεται έξαλλος λέγοντας του πως: «Μιλάμε για μια γυναίκα που ήταν ημιλιπόθημη στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του εν λόγω κυρίου. Είμαι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και πιστέψτε με γνωρίζω πολύ καλά την υπόθεση. Δε το λέω επειδή είναι κοπέλα μου» με τον κ. Γλύκα να του απαντάει: «Να είστε αντικειμενικός. Λειτουργείτε υποκειμενικά» 

«Όταν βλέπετε κάποιον να τραβάει ένα βίντεο μια κοπέλα παρά τη θέλησή της είναι παράνομο ή δεν είναι; Είναι παράνομο ή δεν είναι;», είπε εξοργισμένος το πρώην μοντέλο.

«Εγώ βγήκα στην εκπομπή σας επειδή δεσμευτήκατε ότι θα έχουμε ένα αντικειμενικό ρεπορτάζ. Όταν μπαίνουν προσωπικά… Η θέση του εντολέα μου είναι ότι δεν συμμετείχε στην παραγωγή του βίντεο ενεργά, δεν έδωσε εντολή, δεν ζήτησε από κανέναν να ανέβει το βίντεο. Είναι και αυτός παθών από αυτή την ιστορία. Μήνυσε από την πρώτη στιγμή και πριν από την κυρία Τούνη το πρόσωπο που τράβηξε το βίντεο και το ανέβασε. Το πρώτο ερωτηματικό είναι για ποιο λόγο επιλέγεται αυτή η στιγμή για να πει η κυρία Τούνη το όνομά του…» κατέληξε ο δικηγόρος του 35χρονου.

https://vimeo.com/666696649

Τη δική του απάντηση όμως έδωσε στη συνέχεια ο δικηγόρος της Ιωάννας Τούνη, Απόστολος Λύτρας, ο οποίος μιλώντας στην Κατερίνα Καινούργιου τόνισε πως: «Ο συγκεκριμένος που φαίνεται στο βίντεο – αυτόν που κατονόμασε δηλαδή η Ιωάννα Τούνη – καταρχήν κοιτάει την κάμερα και γελάει. Αυτό τι σημαίνει; Ότι γνωρίζει ότι βιντεοσκοπείται. Αυτό είναι το πρώτο, φαίνεται δηλαδή αν κάποιος είχε πρόσβαση στο υλικό θα το καταλάβαινε. Δεύτερον να υπενθυμίσω ότι στη συγκεκριμένη υπόθεση το θύμα είναι η κ. Τούνη.

Για να μην ξεχνιόμαστε. Ακούω πράγματα, τα οποία δεν στέκουν. Είναι μια μορφωμένη γυναίκα, έχει τελειώσει το Παιδαγωγικό, είναι επιχειρηματίας. Παρουσιάζεται λες και είναι μια γυναίκα που δεν έχει κανένα ίχνος σεβασμού κάτι που δεν ισχύει και είναι άδικο.

Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας έχει παραδεχθεί στην Ιωάννα ότι είχε πρόσβαση στο εν λόγω βίντεο και το έσβησε. Η Ιωάννα Τούνη έχει πολλούς μάρτυρες. Να μην ακούγονται ανακρίβειες ότι δήθεν χρηματίστηκε και λοιπά. Είναι δεδομένο ότι της παραδέχθηκε ότι είχε το βίντεο. Γνώριζε ο άνθρωπος ότι βιντεοσκοπείται σε αντίθεση με την Ιωάννα, η οποία βρισκόταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Γυρνάει προς την κάμερα, χαμογελάει, κάνει γκριμάτσες. Δεν μπορώ να ακούω ότι δήθεν δεν γνώριζε» 

https://vimeo.com/666697826

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This