Δευτέρα, 19 Απρίλιος 2021

Έξαλλος ο «Μάνθος» για τα fake news που κόντεψαν να τον πεθάνουν

Πολύ ενοχλημένος είναι ο Βασίλης Κούκουρας με τα δημοσιεύματα του Τύπου που τον ήθελαν να νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό με έμφραγμα και να δέχεται τεχνητή αναπνοή και απινιδισμό. Ο αγαπημένος ηθοποιός καταγγέλει επίσης ότι οι δημοσιογράφοι δεν άφησαν σε ησυχία την σύντροφό του!

«Ήταν μια άτυπη πνευμονία, αυτή είναι η γνωμάτευση των γιατρών, που έχρηζε κάποιων ημερών στο νοσοκομείο, τίποτα άλλο. Δεν ήθελαν να με αφήσουν οι γιατροί και λόγω επαγγέλματος να μην έχω περαιτέρω καταστάσεις, με κράτησαν στο νοσοκομείο κάποιες μέρες, για να συνέλθω και να φύγω.

Καμία σχέση με το τι γράφτηκε στον Τύπο, δεν έπαθα κανένα έμφραγμα. Είχα πυρετό, έκανα τις παραστάσεις την Κυριακή, τη Δευτέρα εισήχθη στο νοσοκομείο, όπου μου είπαν ότι θα κάνω την εισαγωγή για να με παρακολουθήσουν στενά. Πυρετό έκανα στο θέατρο, δεν έπαθα έμφραγμα.

Στο νοσοκομείο ”Ευαγγελισμός”, όπως είπαν, δεν πήγα καν, καμία σχέση, ποτέ, είναι ένα νοσοκομείο που δεν θέλω να πηγαίνω, γιατί εκεί ”έφυγε” η μητέρα μου και μου θυμίζει έντονα το τι έζησα. Πήγα μια νύχτα στο ”Γεννηματάς” μαζί με τη Βάνα (Ραμπότα), για να μου κάνουν τις πρώτες εξετάσεις και μου είπε ο γιατρός να πάω από Δευτέρα να κάνω και κάποιες πιο εξειδικευμένες, γιατί του είπα ότι το Σαββατοκύριακο έχω παραστάσεις κι έκανα μια μαγνητική τη Δευτέρα.

Βασίλης Κούκουρας και Βάνα Ραμποτά

Ούτε ανακοπή έπαθα ούτε με συνέφεραν με τεχνητή αναπνοή ούτε με απινιδισμό. Είχαν ζητήσει να έρθουν στο νοσοκομείο που βρισκόμουν κάποιοι δημοσιογράφοι, μάλιστα κάποιοι ήταν πολύ επίμονοι , τηλεφωνούσαν και στη Βάνα αρκετές φορές», ξεκαθάρισε στο Λοιπόν.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ