Οι celebrities που σε σχέση με άλλους συμπολίτες τους είδαν άσπρη μέρα

Must Read

Μόλις το ολόλευκο και παχύ πέπλο της «Ελπίδας» στρώθηκε στην Αττική, το ελληνικό Instagram πλημμύρισε από αναρτήσεις και stories λαμπερών προσώπων της showbiz που έγιναν και πάλι παιδιά απολαμβάνοντας στο έπακρο τα παιχνίδια στο χιόνι. Κάποιοι φόρεσαν τα πιο ζεστά παλτά τους, έβαλαν σκουφιά και γάντια, κι έτρεξαν να φωτογραφηθούν με φόντο το λευκό τοπίο, ώστε να θυμούνται για πάντα την ημέρα που τα χιόνια κάλυψαν σχεδόν όλη τη χώρα, φτάνοντας μέχρι το κέντρο της Αθήνας, αλλά και τα νότια προάστια της Αττικής, δίπλα στη θάλασσα. Άλλοι, πάλι, βρήκαν πιο… εφευρετικές ασχολίες στα χιόνια, ξαφνιάζοντας ευχάριστα τους followers τους, αφού είδαμε από ημίγυμνες, sexy εμφανίσεις, μέχρι χειμερινά σπορ στο Κολωνάκι.

Αντζελα Γκερέκου, Μαρία Βοσκοπούλου

«Χαρά»… Αυτή ήταν η μόνη λέξη που επέλεξε να χρησιμοποιήσει η Αντζελα Γκερέκου για να περιγράψει τα συναισθήματά της σε τούτη τη φωτογραφία της με τη Μαρία Βοσκοπούλου που πόσταρε στον λογαριασμό της το μεσημέρι της Δευτέρας. Μητέρα και κόρη βγήκαν στο μπαλκόνι τους, έπαιξαν με τα χιόνια και πόζαραν όλο χαρά αγκαλιασμένες.

Γιώργος Τσαλίκης

Πρωινό καφεδάκι στην… Αλάσκα απόλαυσε ο Γιώργος Τσαλίκης, όπως επισήμανε χαριτολογώντας στο «χιονισμένο» του post. Ο τραγουδιστής βγήκε στον κήπο του σπιτιού του, στα βόρεια προάστια, κάθισε στο καλυμμένο από χιόνια μπαμπού καναπεδάκι του, ήπιε μια γερή γουλιά από το φλιτζάνι που κρατούσε, και… ιδού το «επικό post», όπως το χαρακτήρισαν οι followers του.

Πέτρος Πυλαρινός, Βάλια Χατζηθεοδώρου

Με τον καλύτερο τρόπο εκμεταλλεύτηκε ο Πέτρος Πυλαρινός το αναγκαστικό ρεπό που πήρε τη Δευτέρα από το «Καλό μεσημεράκι». Και μπορεί η εκπομπή να μη βγήκε στον αέρα λόγω της κακοκαιρίας, ο τραγουδιστής ωστόσο βγήκε βόλτα στη χιονισμένη γειτονιά του μαζί με την αγαπημένη του Βάλια Χατζηθεοδώρου και δεν παρέλειψαν να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες.

Δούκισσα Νομικού

Είτε χειμώνα έχουμε είτε καλοκαίρι… η Δούκισσα Νομικού είναι παντός καιρού και ξέρει καλά τον τρόπο να «μαγεύει» τα φωτογραφικά καρέ. Το ίδιο έκανε και χθες, ανεβάζοντας στο Instagram αυτό το «κλικ» που θα μπορούσε άνετα να είναι αποτέλεσμα κάποιας καμπάνιας. Δεν είναι όμως. Είναι απλά η Δούκισσα που έριξε κάτι πάνω της κι έτρεξε να… χωθεί στα χιόνια.

Κατερίνα Δαλάκα

Όταν έχεις περάσει από το «Survivor», βγαίνεις στα χιόνια με το φανελάκι. Όπως η Κατερίνα Δαλάκα (καλή ώρα!) που χάρηκε τόσο πολύ με την έλευση της «Ελπίδας» και προχώρησε σε τούτο το post για να μας δείξει πως δεν… μασάει ούτε από κρύο ούτε από haters. Και, φυσικά, ο αγαπημένος της Δημήτρης Φιντιρίκος τής έστειλε καρδούλες…

Δείτε επίσης: Δημήτρης Φιντιρίκος: Παιχνίδια στο χιόνι με την Κατερίνα Δαλάκα μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε

Ζέτα Μακρυπούλια

«Ξαφνικά όλα τα τοπία είναι πανέμορφα!» σχολίασε η Ζέτα Μακρυπούλια κάτω από τη δική της «χιονισμένη» ανάρτηση στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Η παρουσιάστρια, η οποία είναι και πάλι single μετά τον χωρισμό της από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, έβαλε χοντρό μπουφάν με κουκούλα και βγήκε στη χιονοκαταιγίδα να φωτογραφηθεί με τις νιφάδες της «Ελπίδας».

Κωνσταντίνος Αργυρός

Μόνιμος κάτοικος Κολωνακίου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός βγήκε βόλτα στη γειτονιά του, αλλά όχι με τα πόδια. Ο τραγουδιστής επέλεξε να κατέβει το δρόμο κάνοντας snowboard. «Κέντρο Αθήνας 2022» έγραψε στο post ο δημοφιλής τραγουδιστής, ο οποίος φάνηκε να διασκεδάζεσαι με την ψυχή του το χειμερινό σπορ στο… χιονοδρομικό κέντρο της πιο κοσμοπολίτικης περιοχής down town.

Ελένη Φουρέιρα

Ποια Κένταλ Τζένερ; Η Ελένη Φουρέιρα το… τερμάτισε, βγαίνοντας στην κακοκαιρία «Ελπίς» αμέσως μετά το λουτρό της! Φορώντας ένα μπουρνούζι, μια πετσέτα μπάνιου για τα μαλλιά, γυαλιά ηλίου και γόβες, η «Miss Fuego» πόζαρε πόζαρε με cool ύφος, κρατώντας ένα ποτήρι κόκκινο κρασί. Κάπως έτσι έχουμε πλέον την απόδειξη πως η Ελένη είναι… η λάβα του χιονιά!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This