Κορίτσι για… σπίτι η Κάτια Ταραμπάνκο!

Must Read

Ακόμα δεν ξεκίνησε καλά καλά το «Greece’s Next Top Model 2» κι έσκασε το πρώτο σπόιλερ!

Ένα από τα κορίτσια που κατάφεραν να μπουν στο σπίτι του ριάλιτι μόδας του Star λέγεται πως είναι η Κάτια Ταραμπάνκο.

Το μυστικό, μάλιστα, φέρεται ότι «κάρφωσε» το αγόρι της μέσω ενός story στο Instagram.

Στις οντισιόν που άρχισαν να προβάλλονται από το κανάλι την περασμένη Κυριακή, καθώς τα γυρίσματα γίνονται εδώ και καιρό, είδαμε την πανέμορφη κοπέλα από την Ουκρανία να ενθουσιάζει και τους τέσσερις κριτές.

Η νεαρή συμμετείχε πέρυσι στη σειρά του ΑΝΤ1 «Η επιστροφή», ενώ ο Δημήτρης Σκουλός αποκάλυψε πως την είχε γνωρίσει πριν από τον νέο κύκλο του ριάλιτι μόδας κι ήταν εκείνος που την προέτρεψε να δηλώσει συμμετοχή.

«Μου λείπεις»

Ο σύντροφος της Κάτιας, λοιπόν, σε μια ανάρτησή του στο Instagram πριν από δύο εβδομάδες έγραψε: «Κανονικά σήμερα είναι η μέρα που μου κάνουν δώρα και δεν κάνω εγώ, αλλά εγώ αυτός είμαι… Το πραγματικό δώρο το έχω πάρει δύο χρόνια τώρα στη ζωή μου, και απλά περιμένω την κατάλληλη στιγμή να το ξετυλίξω και να το χαρώ όπως μόνο εγώ ξέρω. Σήμερα μου λείπεις πιο πολύ, δώρο μου, αλλά όπως είπε κι ένας σοφός φίλος, η υπομονή είναι μια λέξη που τελειώνει σε ήτα, αλλά όποιος την είχε δεν την έχασε ποτέ. Υπομονή λοιπόν! #teamtara #you_wanna_be_on_top» ανέφερε χαρακτηριστικά, φανερώνοντας έτσι πως η κοπέλα του δεν βρίσκεται κοντά του, λόγω του «GNTM», και του λείπει.

Τις φήμες ότι η Κάτια έχει μπει στο σπίτι του ριάλιτι ήρθε να ενισχύσει και η απουσία της από τα social media. Ενώ το προηγούμενο διάστημα ήταν πολύ ενεργή, έχει να δημοσιεύσει κάτι στο Instagram από τις 7 Ιουνίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This