Κατερίνα Στικούδη: «Δεν θέλω να μιλάω πολύ για τον γιο μου»

Τι είπε για το νέο της τραγούδι με τίτλο «40 Μέρες»

Must Read

Την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού γιορτάζει η Κατερίνα Στικούδη η οποία απέδειξε πώς οι μητέρες μπορούν ταυτόχρονα να απολαμβάνουν την επιτυχία της καριέρας τους και να επιστρέφουν δυναμικά στα πόστα τους.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για το τραγούδι «40 Μέρες» το οποίο μόλις κυκλοφόρησε και ήδη γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Όπως εξήγησε η ίδια στην εκπομπή «Happy Day», ο τίτλος και οι στίχοι δεν περιγράφουν την περίοδο της λοχείας, αλλά περιγράφουν τον πόθο μιας ερωτευμένης γυναίκας…

«Ήμουν τριών μηνών και όταν ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε το άλμπουμ ανακαλύψαμε ότι θα γίνουμε τρεις. Πήραμε δρακόντεια μέτρα. Ξεκινήσαμε video clips, ξεκινήσαμε να δισκογραφούμε κομμάτια έτσι ώστε να είμαι άνετη και εγώ, να μην έχω άγχος και να λειτουργούμε κανονικά, να βγαίνουν πράγματα και να έχουμε ροή δισκογραφική. Το “40 μέρες” είναι ένα τραγούδι που το έχει γράψει ο Σερίφης ο μεγάλος. Θα βγει σήμερα το μεσημέρι στο κανάλι μου στο Youtube και έρχονται και άλλα όμορφα πράγματα. Ο τίτλος δεν έχει καμία σχέση με τις 40 μέρες της λοχείας. Είναι καθαρά ερωτικό» σημείωσε η τραγουδίστρια.

Μάλιστα η Κατερίνα Στικούδη η οποία αποφεύγει να αναφέρεται στο 3,5 μηνών παιδί της ή να το προβάλλει μέσα από τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εξήγησε ότι ακόμα είναι πολύ μικρό και ότι περιμένει πρώτα να μεγαλώσει: «Δε θέλω να μιλάω πάρα πολύ για αυτόν γιατί δεν το γνωρίζει ακόμα. Όταν αρχίσει να αντιλαμβάνεται και να μεγαλώνει σιγά σιγά νομίζω ότι και εγώ θα τοποθετούμαι δημόσια με μεγαλύτερη άνεση».

Ως μαμά, η τραγουδίστρια είναι τρισευτυχισμένη και όπως περιέγραψε ασχολείται μαζί του όσο το δυνατόν περισσότερο. Μάλιστα έδωσε «εύσημα» στον συζυγό της Βαγγέλη Σερίφη, τον οποίο χαρακτήρισε εξαιρετικό πατέρα:

«Αυτό που έχω να πω ότι είναι ένα πολύ χαρούμενο μωράκι. Ασχολούμαι όσο περισσότερο γίνεται, να του τραγουδάω, να κάνω αυτά που πρέπει να κάνω, αλλά θέλω να είμαι ψύχραιμη, ήρεμη, έχει και έναν εξαιρετικό πατέρα, είναι πάρα πολύ τυχερός σε αυτό το κομμάτι. Νομίζω τώρα που έχουμε κλείσει 3,5 μήνες είμαστε σε έναν πολύ καλό δρόμο αλλά αλλάζει συνεχώς, μέρα με τη μέρα, μεγαλώνει πάρα πολύ γρήγορα, φοράμε ρούχα για εννέα μηνών παιδάκια, επτά. Τα μάτια του είναι ανοιχτά αλλά μετά τον έκτο μήνα νομίζει πως θα δείξει. Έχει μια δόση σμαραγδί» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This