Γιώργος Πηλίδης: To πρόβλημα στο στομάχι βγάζει νοκ άουτ το φαβορί του «Survivor»

Ο πρωταθλητής της πάλης θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τις δηλώσεις ότι του είχε ζητηθεί να στήσει αγώνα

Must Read

Το μεγάλο φαβορί του φετινού «Survivor» βγαίνει νοκ αουτ, με τον παγκόσμιο πρωταθλητή της πάλης Γιωρίκα Πηλίδη να μαζεύει τις βαλίτσες του και να παίρνει το αεροπλάνο της επιστροφής από τον Αγιο Δομίνικο για την Αθήνα.

Μπορεί να μη φανταζόταν κανείς ότι το πρόβλημα στο στομάχι, το οποίο τον έχει κρατήσει εκτός των επεισοδίων του ριάλιτι επιβίωσης για δύο εβδομάδες, θα τον έστελνε εκτός παιχνιδιού, όμως τελικά η επιπλοκή που δημιουργήθηκε εξαιτίας του υποσιτισμού ήταν καταστροφική για το τηλεοπτικό του μέλλον.

Τα σενάρια για το μέλλον του στο παιχνίδι ήταν πολλά, ωστόσο ο Γιωρίκας Πηλίδης αποχωρεί οριστικά. Ηδη μετά το νοσοκομείο έχει μεταφερθεί σε ξενοδοχείο και στο επεισόδιο της Κυριακής οι τηλεθεατές θα δουν τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει την αποχώρηση του Πηλίδη μπροστά στους συμπαίκτες του στην ομάδα των Διασήμων και στους αντιπάλους του Μαχητές, με την Κάτια Ταραμπάνκο να παίρνει τη θέση του.

Βέβαια, εκτός από το θέμα υγείας που τον ταλαιπώρησε και θα πρέπει να το κοιτάξει με το που πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα, ο πρωταθλητής της πάλης θα έχει να ασχοληθεί και με ένα άλλο ζήτημα που προέκυψε μετά την αποκάλυψή του κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο «Survivor», ότι στο παρελθόν τού είχε ζητηθεί να στήσει αγώνα στην πάλη.

Μάλιστα, ο φίλος, συναθλητής και μέλος της ομοσπονδίας της πάλης Γιάννης Αρμουζανίδης μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» στον Alpha για τις αποκαλύψεις του Πηλίδη που είχαν κάνει ντόρο: «Είναι ένας αδαμάντινος χαρακτήρας, σφυρηλατημένος από τις δυσκολίες της ζωής και πρέπει να μείνουμε στις αξίες του και όχι στις δηλώσεις του που μπορεί να έγιναν λόγω των δυσκολιών που περνούσε και μπορεί να είναι αβάσιμες».

Και συνέχισε: «Θεσμικά η Ομοσπονδία καλώς έκανε και δραστηριοποιήθηκε. Θέλει τη διαφάνεια και θα κινηθεί σε αυτό το πρίσμα. Θα κληθεί από την Ομοσπονδία, όμως δεν εγκαλείται, δεν του έχει στείλει κανείς εξώδικο. Μπορεί κάτι το οποίο υπέθεσε με το δικό του παιδικό μυαλό να ήταν αέρας κοπανιστός».

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως η Ομοσπονδία δεν έχει ζητήσει να γυρίσει ο Γιωρίκας από τον Αγιο Δομίνικο, ασχέτως αν εκείνος δεν ενημέρωσε ποτέ το Δ.Σ. ότι θα συμμετέχει στο «Survivor». Ο αθλητής, όμως, μόλις επιστρέψει, θα δώσει εξηγήσεις, θα καταθέσει στοιχεία με το ποιος, πού και πότε του έκανε πρόταση να στήσει αγώνα, αλλά και τον λόγο που δεν το κατήγγειλε αμέσως!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This