Παναγιώτης Ψωμιάδης για Ηλιάδη: «Την έβλεπα αναμμένη! Mέσα στον αχυρώνα, την είδα για πρώτη φορά με τον Γρηγόρη να…»

Must Read

Η «Φάρμα» μπορεί να μην τα πηγαίνει πολύ καλά σε τηλεθέαση, ωστόσο μέσα από το βουκολικό reality δημιουργήθηκαν σχέσεις έρωτα και πάθους.

Ο λόγος για την Αγγελική Ηλιάδη και τον Γρηγόρη Αναστασιάδη, τον οποίο, όπως είχε εκμυστηρευτεί κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, τον κοιτούσε σαν ξερολούκουμο.

Για την σχέση των δύο πρώην παικτών της «Φάρμας» μίλησε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στην εκπομπή «Mega Kαλημέρα» και αποκάλυψε πως η σχέση τους συνεχίζεται κανονικά.

«Την έβλεπα αναμμένη και τα μάτια της έβγαζαν αστραπές, φωτιές και ξαφνικά, μέσα στον αχυρώνα, σε μια γωνιά τους είδα για πρώτη φορά να φιλιούνται. Λέω κοίτα ρε τι γίνεται εκεί;», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Το ειδύλλιο συνεχίζεται . Εγώ μίλησα με τον Γρηγόρη προχθές, προχωράει και προχωράει πολύ πιο γρήγορα και πολύ πιο δυνατά. Κι εγώ και η Σάσα Μπάστα είμαστε διατεθειμένοι να τους παντρέψουμε»,

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This