«Θα σου ρίξουμε βιτριόλι»: Aπειλές στη Δαλάκα επειδή στήριξε τον Φιντιρίκο για την υπόθεση βιασμού της Γεωργίας

Must Read

Της ευχήθηκαν να πάθει καρκίνο και την απείλησαν πως θα της ρίξουν βιτριόλι! Σοκαριστικές αποκαλύψεις από την Κατερίνα Δαλάκα σχετικά με τα μηνύματα μίσους που δέχτηκε στα social media επειδή στάθηκε στο πλευρό του συντρόφου της στην ιστορία με τον βιασμό της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, όπου ενεπλάκη αδίκως, όπως φάνηκε στην πορεία, το όνομά του.

«Είναι άσχημο χωρίς να υπάρχουν στοιχεία και καταγγελίες για κάποιο πρόσωπο να το εμπλέκουν και να το διασύρουν σε όλη την Ελλάδα για κάτι που ως άνθρωπος δεν θα το φανταζόταν καν. Κι αυτό δεν το λέω μόνο για τον Δημήτρη, αλλά για τον οποιονδήποτε διασύρθηκε μέσα από αυτή την ιστορία, και ειδικά τόσο άδικα. Ας σταματήσουν τα fake news γιατί μπορεί να καταστρέψουν έναν άνθρωπο και την οικογένειά του προκαλώντας πρόβλημα στη δουλειά του και στον περίγυρό του. Ας σταματήσει η παραπληροφόρηση και ας αφήσουμε τις Αρχές, την Ελληνική Αστυνομία και τους ειδικούς να κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Το πιο επικίνδυνο είναι ότι με αυτό τον τρόπο ίσως χάνεται η ουσία και τη βγάζουν καθαρή και οι πραγματικοί ένοχοι» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Δαλάκα σε συνέντευξή της στο περιοδικό «OK!» και πρόσθεσε: «Υπήρξε άνθρωπος που μου έστειλε μήνυμα «άμα σε βρούμε, θα σου ρίξουμε βιτριόλι»! Δεν μπορώ να φανταστώ ότι όταν έχουμε νωπή ακόμα την εικόνα αυτού του κοριτσιού που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι και εισέπραξε αγάπη από όλη την Ελλάδα, υπάρχει άνθρωπος που γράφει κάτι τέτοιο. Και όχι μόνο μηνύματα, αλλά και απειλές για εμένα και όλη μου την οικογένεια. Τι κακό τούς έχω κάνει; Ποιον πείραξα; Ποιον ενόχλησα για να βγάλουν τόσο μίσος απέναντί μου;»

Οσο για τους haters του συντρόφου της, υπήρξαν ακόμη πιο ακραίοι στα λόγια τους. «Δεν μπορώ καν να ξεστομίσω αυτά τα λόγια που διάβασα. Εύχομαι πραγματικά να τελειώσει σύντομα όλη αυτή η ιστορία γιατί τα μηνύματα που λαμβάνω είναι ένας ζωντανός εφιάλτης. Είναι άλλο να γράψεις κάτι αρνητικό σε κάποιον και άλλο να του εύχεσαι να πάθει καρκίνο και να πεθάνει. Ευτυχώς για τον Δημήτρη αποδείχτηκε γρήγορα ότι δεν είχε εμπλοκή στην υπόθεση και εύχομαι το ίδιο να συμβεί αν υπάρχουν κι άλλοι που ενεπλάκησαν αδίκως» σχολίασε η Κατερίνα Δαλάκα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This