Άφησε πίσω του συντρίμμια, απατημένες και… σουξέ

Must Read

«Να πιάσεις πάτο!» εύχεται μέσα από το νέο, ομώνυμο τραγούδι της η Χριστίνα Θεωνά στον πρώην σύντροφό της, ο οποίος την κεράτωσε δύο μήνες πριν από τον γάμο τους, ύστερα από δυόμισι και πλέον χρόνια δεσμού!

  • Από την ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Την αποκάλυψη κάνει η ίδια σε συνέντευξή της στην «Espresso», με αφορμή την αποψινή πρεμιέρα της στο Posidonio με τον Μάκη Δημάκη και τη Χρύσπα, και δίνοντας περισσότερες λεπτομέρειες για αυτή την ιδιαίτερη ιστορία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, πρόκειται για μια «επιθετική μπαλάντα», όπως την περιγράφει η όμορφη τραγουδίστρια, και την επέλεξε γιατί «βρίσκομαι σε τέτοιο mood αυτή την εποχή», όπως λέει χαρακτηριστικά. «Ήταν να επιλέξω ανάμεσα σε αυτό το τραγούδι και σε ένα χορευτικό με τίτλο “Ερωτευμένη πολύ”, και είπα “όχι το δεύτερο τώρα, δεν μου ταιριάζει – θα το βγάλω τον Μάιο”. Τώρα θα βγάλω το “Να πιάσεις πάτο”, που είναι βιωματικό, με εκφράζει και το εύχομαι στον πρώην μου! Έφτασα στο σημείο να σκεφτώ έτσι και να μπω σε αυτό το mood, γιατί ήμασταν μαζί δυόμισι χρόνια, ετοιμαζόμασταν να παντρευτούμε και δύο μήνες πριν από τον γάμο με κεράτωσε. Το είχα υποψιαστεί, αλλά όταν μου ήρθαν και φωτογραφίες-ντοκουμέντα σιγουρεύτηκα. Μόλις το έμαθα, χωρίσαμε φυσικά. Ήμουν ανένδοτη. Δεν συγχωρώ την απιστία και το ψέμα. Τώρα, βέβαια, ό,τι έγινε έγινε… Με το χαμόγελο στα χείλη προχωράμε μπροστά και του ευχόμαστε “να πιάσει πάτο”. Χα, χα, χα!» μας εξηγεί γελώντας η όμορφη Χριστίνα.

Το βιντεοκλίπ

Το τραγούδι κυκλοφορεί σε λίγες μέρες από την GABI music, μαζί με το βιντεοκλίπ του. «Τη μουσική και τους στίχους υπογράφει ο Χρήστος Αναστασίου και η σκηνοθεσία είναι του Άλεξ Κωνσταντινίδη» αναφέρει η όμορφη ξανθιά και επιβεβαιώνει αυτό που υποψιαζόμασταν: «Το βιντεοκλίπ θα αναπαριστά την ιστορία της απιστίας, πρέπει να σας πω!» Προς το παρόν, η Χριστίνα είναι έτοιμη για την αποψινή της πρεμιέρα (Παρασκευή και 13) στο Posidonio με τον Μάκη Δημάκη και τη Χρύσπα. «Δεν είμαι προληπτική, δεν πιστεύω σε αυτά! Είμαι σίγουρη ότι θα “βουλιάξει” από τον κόσμο το μαγαζί!» μας λέει με ενθουσιασμό.

Η Χριστίνα ασχολείται με το τραγούδι από το 2015, όταν στο μαγαζί όπου εμφανιζόταν στη Θεσσαλονίκη την είδε ο Σταμάτης Γονίδης, την πήρε μαζί του σε μια περιοδεία του στο εξωτερικό και έκτοτε ξεκίνησε η καριέρα της.

ΠΗΓΗ: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This