Μπισμπίκης: «Δεν με αφορά τι θα πει η κοινωνία για το αν θα είμαι ή όχι με τη Δέσποινα»

Το Δεσποινάκι του Μπισμπίκη!

Must Read

Αρχίζει και εξοικειώνεται ο «σκληρός» Μπισμπίκης με το κεφάλαιο media – lovestory Βανδή. Ο άλλοτε πρωταγωνιστής των «Άγριων μελισσών» μπορεί ορισμένες φορές στο πρόσφατο παρελθόν να μην έκρυβε την ενόχλησή του για το κυνηγητό των παπαράτσι, αλλά πλέον όχι μόνο κάθεται να φωτογραφηθεί με τη δημοφιλή τραγουδίστρια, αλλά προχωρά και σε δημόσιες αποκαλυπτικές εξομολογήσεις για τη Δέσποινα της καρδιάς του, δηλώνοντας ερωτευμένος και ευτυχισμένος στο πλευρό της Ελληνίδας σταρ του λαϊκού πενταγράμμου! Ο ηθοποιός, μάλιστα, παραδέχτηκε πως η ζωή του άλλαξε πολύ τους τελευταίους μήνες και τώρα είναι που αρχίζει και χαλαρώνει.

«Ήταν μεγάλη αλλαγή, γιατί η Δέσποινα προέρχεται από έναν άλλο κόσμο. Τώρα είμαι σε φάση που το παρατηρώ και αρχίζω κάπως να χαλαρώνω. Με τους ανθρώπους κυρίως χαλαρώνω, γιατί είχα εκνευριστεί πάρα πολύ με τους δημοσιογράφους που με κυνηγούσαν» είπε, συμπληρώνοντας πως εκείνη τον είχε ρωτήσει αν το αντέχει ή όχι, αλλά δεν ήθελε ο ίδιος να μπει σε αυτή τη διαδικασία. «Πάω όπου μου λέει η ψυχή μου, δεν με αφορά τι θα πει η κοινωνία για το αν θα είμαι ή όχι με τη Δέσποινα. Η Δέσποινα είναι πιο εξοικειωμένη με αυτό το κομμάτι της δημοσιότητας, έχει μάθει να είναι η “δακτυλοδεικτούμενη” και κέρδισε αποδοχή και τεράστια αγάπη. Εγώ, από την άλλη, έχω περάσει το ίδιο από την αντίθετη πλευρά» ανέφερε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Down Town».

«Προφανώς, για να μας κυνηγάνε δημοσιογράφοι, θα πουλάει σαν κουτσομπολιό. Τι διαφορετικό, όμως, έχουμε δηλαδή από τους άλλους ανθρώπους επειδή βγαίνουμε στην τηλεόραση; Είμαι ευτυχισμένος, είμαι ερωτευμένος, περνάω μια πολύ ωραία φάση στη ζωή μου. Και; Όλοι οι άνθρωποι μπορεί να είναι ερωτευμένοι και να περνάνε μια ωραία περίοδο με τον σύντροφό τους. Σε τι διαφέρουμε εμείς; Τα ίδια συναισθήματα με όλους τους ανθρώπους έχουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά!

Στη συνέχεια ο Βασίλης Μπισμπίκης εξομολογήθηκε το πόσο ταιριάζουν οι ψυχές τους: «Εγώ βλέπω ότι η Δέσποινα είναι ένα rock άτομο και ταιριάζουν οι ψυχές μας. Είναι φοβερός άνθρωπος. Είναι πολύ ειλικρινής, με βάθος, που δεν λειτουργεί με στερεότυπα. Είναι πάρα πολύ έξυπνη, έχει τρομερό χιούμορ, είναι ανοιχτόμυαλη και κυρίως έχει μια ψυχική ζεστασιά – αυτή κυρίως: η σύνδεση που έχω με την ψυχή της».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This