Το συγκινητικό σχόλιο του Θοδωρή Μαραντίνη για τον θάνατο της πρώην πεθεράς του

Must Read

Πολύ δύσκολες ώρες για τη Σίσσυ Χρηστίδου. Η πολυαγαπημένη της μητέρα, Μίνα, έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Παρασκευής, ύστερα από γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Το θλιβερό γεγονός της απώλειάς της γνωστοποίησε η ίδια η παρουσιάστρια το πρωί του Σαββάτου μέσα από ένα σπαρακτικό μήνυμα αποχαιρετισμού στο Instagram.

«Αντίο, μαμά… Δεν θέλω να θρηνήσω τον χαμό σου, θέλω να γιορτάσω όσα έζησες, όσα ζήσαμε… Να γιορτάσω το πέρασμά σου απ’ τη ζωή αυτή, που ήταν γεμάτο αγάπη και ανιδιοτέλεια… Χαρά και αισιοδοξία που τόσο λείπει από τον κόσμο τούτο. Αντίο, μαμά μου…» έγραψε αρχικά η Σίσσυ.

«Στάσου μόνο λίγο… Κοίτα πίσω σου… Έρχεται μαζί και το μικρό κορίτσι, αυτό που κρύβεται πάντα πίσω απ’ το φουστάνι σου… Τούτη τη μαύρη ώρα, το χάνω κι αυτό μαμά… Μεγάλωσα μαμά. Σήμερα. Απότομα. Βίαια. Ακαριαία. Καλή αντάμωση… Και όταν ξανασυναντηθούμε… κοίτα, μανούλα μου, φουστάνι να φοράς… μέσα να τρέξω να χωθώ… Σ’ αγαπώ… 04-02-2022» πρόσθεσε στο μήνυμά της, ραγίζοντας καρδιές με τα λόγια της.

Κάτω από την ανάρτηση, πλήθος επώνυμων (και όχι μόνο) φίλων της έστειλαν τα συλλυπητήριά τους. Ανάμεσά τους και ο πρώην σύζυγός της Θοδωρής Μαραντίνης, ο οποίος έκανε το δικό του σχόλιο για την απώλεια της γιαγιάς των παιδιών του. «Καλό παράδεισο, κυρία Μίνα… σε περιμένουν οι άγγελοι να μπεις στην παρέα τους» έγραψε χαρακτηριστικά.

Όπως ήταν φυσικό, η Σίσσυ Χρηστίδου έμεινε εκτός της εκπομπής της όλο το Σαββατοκύριακο. Χθες, μάλιστα, βρέθηκε κοντά της και ο συμπαρουσιαστής, στενός φίλος και κουμπάρος της Παύλος Σταματόπουλος, με την Κατερίνα Ζαρίφη να τους αντικαθιστά προσωρινά στο «Χαμογέλα και πάλι». Μόνο που η ημέρα δεν είχε χαμόγελα, αλλά μόνο δάκρυα…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This