Δημήτρης Αλεξάνδρου για Βαλάντη: «Είναι πραγματικά ανεπίτρεπτο επικαλείται τους πατέρες της εκκλησίας και γενικότερα αγίους»

Must Read

Στην εκπομπή «Όλα γκουντ» μίλησε ο Βαλάντης και αναφέρθηκε στην περιβόητη ατάκα που είπε στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου σχετικά με το πρόβλημα υγείας της.

Ο γνωστός τραγουδιστής επικαλέστηκε πως αυτό που είπε ήταν λόγια Αγίων. Εκείνη τη στιγμή η Αφροδίτη Γραμμέλη έγινε έξαλλη με τον τραγουδιστή και προτίμησε να απέχει από τη συζήτηση.

«Πέραν των εξελίξεων αυτών που αποσπασματικά είδατε, πέρασα πολύ καλά στο Survivor. Στο αγωνιστικό κομμάτι δυσκολεύτηκα, γιατί μπήκα εντελώς αγύμναστος αλλά σιγά σιγά ξεκίνησα να βρίσκω τα πατήματα μου και έφερα και τις πρώτες νίκες. Η καλύβα ήρθε σχεδόν από δικές μου νίκες», είπε για την εμπειρία που αποκόμισε από το Survivor.

Όσον αφορά την συμπεριφορά που είχαν οι συμπαίκτες του απέναντί του δήλωσε πως: «Αν ήθελαν οι συμπαίκτες μου θα είχαν περάσει καλά μαζί μου, γιατί μπήκα χωρίς στρατηγική και νομίζω πως αυτό φάνηκε. Τα επεισόδια μετέδιδαν την αντίδραση μου αποσπασματικά. Δηλαδή αφού έχω ξεκινήσει να μπω στη διαδικασία να φωνάζω. Δεν έδειχναν ποτέ το πως ξεκινούσε ο τσακωμός. Δεν είναι λογικό να δείχνεις μια άσχημη στιγμή ενός ανθρώπου χωρίς να δείχνεις γιατί ξεκίνησε αυτή η άσχημη του στιγμή».

«Στην Ευρυδίκη είπα ότι ο Θεός μάς δίνει δοκιμασίες στη ζωή μας ώστε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. Βεβαίως και λέγεται, το λέει ο Άγιος Παϊσιος», είπε για την φράση που είπε στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου με την Αφροδίτη Γραμμέλη να μην μπορεί να πιστέψει αυτό που μόλις είχε ακούσε.

Ο διάλογος είχε ως εξής:

Αφροδίτης Γραμμέλη: «Μα τι λέτε τώρα; Δεν το πιστεύω».

Βαλάντης: Τι δεν πιστεύετε; Δεν πιστεύετε στον Θεό,

Αφροδίτης Γραμμέλη: Όχι, όχι, σας παρακαλώ. Δεν επιτρέπω να μου κάνετε αυτό τον χαρακτηρισμό εμένα, μάλλον θέλετε να πείτε και απέχω από τη συζήτηση με αυτά που λέτε. Απέχω από τη συζήτηση.

Βαλάντης: Αν πιστεύετε στον Θεό…

Αφροδίτης Γραμμέλη: Το αν πιστεύω ή όχι είναι δικός μου λογαριασμός.

Βαλάντης: Ωραία, να το πείτε τότε γιατί εγώ μιλάω με χριστιανικά λόγια και πρέπει ο άλλος να ακούει αν είναι Χριστιανός ή όχι.

«Εγώ μίλησα παραινετικά και με πολύ λύπη για αυτή την κοπέλα. Πρώτα από όλα, είμαστε και οι δύο παθών από μια ασθένεια και ευτυχώς αυτό το κορίτσι βγήκε αλώβητο από αυτή την ιστορία. Εγώ δεν βγήκα αλώβητος, έχασα το μισό νεφρό μου. Οπότε δεν ήμουν και επιθετικός απέναντι της. Ίσα ίσα της το ψιθύρισα γιατί εκείνη τη στιγμή χρησιμοποίησε πράγματα τα οποία είπε όπως ήθελε, ακόμα και για την σχέση που δεν ήταν έτσι όπως την παρουσίασε. Πραγματικά εκείνη τη στιγμή ένιωσα τόσο άσχημα που ήξερα πως ότι και να έλεγα θα με έβγαζαν τρελό», είπε στην συνέχεια ο τραγουδιστής.

Κάνοντας τον απολογισμό του εκμυστηρεύτηκε πως: «Zήτησα συγνώμη στη Μυριέλλα για τις φωνές μου εκείνο το βράδυ. Μπορώ να πω ότι βγήκα από τα ρούχα μου γιατί της εκμυστηρεύτηκα κάτι που εκείνη τη στιγμή πήγε να το προδώσει. Έβαλα πια της φωνές για να σταματήσει και να μην το πει, πρώτη φορά φώναξα τόσο χωρίς να το θέλω».

Οι δηλώσεις του σχολιάστηκαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου να σχολιάζει: «Γιατί πολύ απλά δεν ζητάει ένα τεράστιο συγγνώμη. Να πει ότι “έκανα μια απίστευτη γκάφα, είμαι τραγικός, ζητάω συγγνώμη, δεν ξέρω πώς έγινε όλο αυτό” και πάλι να μπαλώσει κάτι τόσο λάθος και τόσο απάνθρωπο;».

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ο οποίος ξέσπασε κατά του ερμηνευτή λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Είναι πραγματικά ανεπίτρεπτο αυτό που ακούμε από τον Βαλάντη που συνεχίζει και επικαλείται τους πατέρες της εκκλησίας και γενικότερα αγίους και να πει ότι αυτό που είπε το λένε και πατέρες της εκκλησίας. Είναι πραγματικά ντροπή του που βγαίνει και λέει αυτό το πράγμα για μια κοπέλα που δεν ξέρει τι της έχει αφήσει η συγκεκριμένη αρρώστια»

https://www.youtube.com/watch?v=BM3OpEk9_MI

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This