Στην Παγανιά Τρικάλων τα ζεύγη Δήμας – Σκαφιδά και Σταθοκωστόπουλος – Ιωάννα Σιαμπάνη

Ερωτική απόδραση στα χιόνια!

Must Read

Απόδραση στα χιόνια για δύο ερωτευμένα ζευγάρια. Ο Πύρρος Δήμας με την Αφροδίτη Σκαφίδα και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος με την Ιωάννα Σιαμπάνη ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του καλού τους φίλου και γνωστού μάνατζερ Στηβ Αλεξίου και της γυναίκας του Μαρίας, ταξιδεύοντας το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στην Παναγιά Τρικάλων. Πρόκειται για έναν ειδυλλιακό χειμερινό προορισμό, τόπο καταγωγής του Στηβ, ο οποίος διατηρεί εκεί ένα ωραίο πέτρινο εξοχικό σπίτι.

Ο χρυσός ολυμπιονίκης της άρσης βαρών και η σύντροφός του, πρώην πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ και νυν personal trainer, είναι ζευγάρι από το καλοκαίρι και όσο περνάει ο καιρός η σχέση τους σοβαρεύει όλο και περισσότερο. Ήταν μάλιστα η «Espresso» που αποκάλυψε το ειδύλλιό τους τον περασμένο Δεκέμβριο μέσα από πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της. Το «λιοντάρι της Χειμάρρας», όπως αποκαλούν τον Πύρρο, και η Αφροδίτη, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο «Survivor 3: Ελλάδα – Τουρκία», κάνουν καλή παρέα με τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο και την Ιωάννα Σιαμπάνη. Μάλιστα, μία από τις πρώτες κοινές κοσμικές εμφανίσεις τους ως ζευγάρι είχε γίνει στα εγκαίνια της μπουτίκ της Ιωάννας, στη Γλυφάδα, πριν από λίγους μήνες. Επρόκειτο δε για ένα βράδυ σημαδιακό και για τα δύο ζευγάρια, αφού ο Τζίμης είχε προτείνει λίγες ώρες νωρίτερα στη σύντροφό του να τον παντρευτεί!

Πίσω στη χιονισμένη Παναγιά Τρικάλων, τώρα, η εξαμελής συντροφιά τα πέρασε μούρλια. Την Κυριακή επισκέφθηκαν όλοι μαζί το χιονοδρομικό κέντρο Ανηλίου στο Μέτσοβο, όπου κάποιοι επιδόθηκαν σε winter sports. Συγκεκριμένα, ο Τζίμης έκανε σκι, ενώ η Ιωάννα με την Αφροδίτη επέλεξαν το snowboard. Μετά το παιχνίδι στο χιονισμένο τοπίο τα τρία ζευγάρια βρέθηκαν σε γνωστή παραδοσιακή ταβέρνα στο Μέτσοβο για φαγητό. Εκεί το ζευγάρι Δήμας – Σκαφίδα τράβηξε αμέσως τα βλέμματα. Κι αυτό γιατί ο Πύρρος κοιτάζει την Αφροδίτη του και λιώνει, το ίδιο βέβαια κι εκείνη. Μιλάμε δηλαδή για μεγάλη… καψούρα! Οσο για τον Τζίμη και την Ιωάννα, είναι κι αυτοί στα καλύτερά τους! Οπως μαθαίνουμε, μάλιστα, είναι πιθανό να… φάμε κουφέτα το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This