Στη Μύκονο η πιο όμορφη… Ανατολή (Γρηγοριάδου)! (video)

Must Read

Η Ανατολή Γρηγοριάδου, η ηθοποιός που έγινε γνωστή μέσα από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Μπρούσκο», απαθανατίστηκε από την κάμερα του Mykonos Live TV στο μαγευτικό Αγράρι, την ώρα που έβγαζε φωτογραφίες με φόντο το μυκονιατικό τοπίο.

Φορώντας δίχρωμο μπικίνι που αναδείκνυε τη θηλυκότητά της, η γοητευτική Θεσσαλονικιά πρωταγωνίστρια έκανε πολλά ανδρικά βλέμματα να καρφωθούν πάνω της, παρά το γεγονός ότι στο πλευρό της βρισκόταν ο σύζυγός της, Αγαπητός Παπαδόπουλος.

Εδώ και κάμποσους μήνες η Ανατολή έχει βγει από τα ελληνικά σύνορα, καθώς έχει γίνει κάτοικος Λος Άντζελες, κυνηγώντας το όνειρο της διεθνούς καριέρας. Στηριζόμενη στις αδιαμφισβήτητες υποκριτικές της ικανότητες και με την υποστήριξη του Ελληνοαμερικανού ατζέντη της, Peter Kallinteris, πηγαίνει σε οντισιόν για διαφημιστικά και ταινίες.

Τον περασμένο Ιούνιο, μάλιστα, συμμετείχε στα γυρίσματα δύο παραγωγών που είναι υποψήφιες να προβληθούν στο Netflix.

Το αμερικανικό όνειρο είναι δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο, καθώς, όπως δηλώνει η ίδια η Ανατολή, με σκληρή δουλειά και υπομονή… όλα είναι πιθανά!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This