Άγγελος Πούλης: O Έλληνας Mr parkour του πλανήτη Χόλιγουντ

Ο νέος μαχητής του «Survivor»

Must Read

Ένας παρκουρίστας με… χολιγουντιανή προϋπηρεσία έρχεται στο «Survivor» για να ενισχύσει τους Μαχητές. Ο Αγγελος Πουλής, ο οποίος έφυγε πριν από λίγες ημέρες για τον Αγιο Δομίνικο μαζί με την Κάτια Ταραμπάνκο, είχε μιλήσει στην «Espresso» πριν από λίγα χρόνια, αποκαλύπτοντας πως έπειτα από μια επαγγελματική «χυλόπιτα» του σκηνοθέτη Δημήτρη Αρβανίτη, βρέθηκε να πετάει για το Λος Αντζελες, όπου έμελλε να κάνει πραγματικότητα το λεγόμενο american dream, συμπράττοντας με διεθνές αστέρες του σινεμά, όπως ο Ματ Ντέιμον και ο Μπεν Αφλεκ!

«Πήγα να με δουν για ρόλο στα “Κλεμμένα όνειρα”, που υποτίθεται ότι ήταν από τις πιο cool σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. Ο σκηνοθέτης Δημήτρης Αρβανίτης μού είπε: “Μου κάνεις, μου αρέσεις, αλλά επειδή δεν έχεις πάει σε σχολή υποκριτικής δεν μπορώ να σε πάρω, είναι αρχή μου”. Εκείνη τη στιγμή κατάλαβα ότι στην Ελλάδα οι περισσότεροι -και ειδικά οι παλαιότεροι- είναι 200 χρόνια πίσω. Γύρισα σπίτι το ίδιο βράδυ απογοητευμένος και άρχισα να χαζεύω στο YouTube, μέχρι που έπεσα σε ένα βίντεο του Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ, στο οποίο εξηγούσε την ιστορία της ζωής του. Έτσι κατευθείαν googlαρα “πώς να γίνεις ηθοποιός στο Χόλιγουντ”» είχε δηλώσει το 2017 σε συνέντευξή του στην «Espresso» ο Αγγελος Πουλής, ο οποίος είναι αυτοδίδακτος στο παρκούρ, στη σκηνοθεσία, στο μοντάζ, ακόμα και στο μεγαλύτερο μέρος της υποκριτικής.

Πράγματι, πήγε στο Λος Αντζελες το 2015, οπότε άρχισαν και οι πρώτες δυνατές συνεργασίες του. «Συμμετείχα σε μια μεγάλη διαφήμιση της Yamaha, ήμουν ο stunt double του Ντίλαν Ο’ Μπράιαν (“Maze”, “Teen Wolf”), πρωταγωνίστησα στα πόστερ, στα DVD covers και στο πρόμο υλικό της ταινίας “American assassin”, επίσης πήρα μέρος σε ένα exhibition video, το οποίο προβαλλόταν σε μια τεράστια led οθόνη στο κέντρο του Λος Αντζελες, όπου φαίνομαι να κάνω παρκούρ σε αργή κίνηση, ενώ πριν από λίγους μήνες πήρα τον πρώτο μεγάλο ρόλο μου στη σειρά επιστημονικής φαντασίας “The last ship” του Μάικλ Μπέι, όπου υποδύομαι τον Έλληνα φίλο του πρωταγωνιστή» είχε αναφέρει στην ίδια συνέντευξή του.

Όσο για τη συνεργασία του με τους βραβευμένους με Οσκαρ Μπεν Αφλεκ και Ματ Ντέιμον που ακολούθησε; Αφορούσε ένα reality περιπέτειας, το «The runner». «Ο Ντέιμον έτυχε να βρίσκεται για λίγο στα callbacks της οντισιόν μαζί με τον σκηνοθέτη Τομ Χούπερ, που έκανε το cast. Μας είχαν μαζέψει για να μας εξηγήσουν τι ακριβώς θέλουν να κάνουμε και το 85% του eye contact του σκηνοθέτη και του Ντέιμον ήταν προς εμένα. Ηταν εμφανές πως με προτιμούσαν. Ετσι πήρα τον πρώτο ρόλο μου στην Αμερική» είχε πει τότε στην «Espresso» ο νέος παίκτης των Μαχητών, συμπληρώνοντας: «Τελικά τίποτα δεν είναι απίθανο, αν έστω το προσπαθήσεις. Αρκεί να κάνεις το πρώτο βήμα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This